Smash Bros Ultieme DLC: elke nieuwe karakter en wanneer u ze kunt afspelen

Super Smash Bros Ultimate is de grootste en misschien wel de beste, Smash Bros fighting game op de genade van onze Nintendo-consoles. Maar als u hebben gevochten uw huidige Smash Bros Ultieme DLC personages tot uitputting, maak je geen zorgen – er lijkt een aantal meer add-on strijders op hun weg naar de Nintendo Schakelaar spel.

Spel regisseur Masahiro Sakurai heeft gesproken over hoe veel groter de lijst zou kunnen krijgen, en we krijgen het gevoel dat er zal worden Smash Bros DLC komen voor een tijdje toch.

Met meer dan 75 karakters die al speelbaar, je bent waarschijnlijk niet echt worden uitgevoerd, maar Nintendo is met de DLC-packs om een aantal echte fan-favoriete personages in de strijd. Zeldzame iconische beer en vogel duo, Banjo-Serie, heeft zich nu aangesloten bij het rooster, samen met Joker van Persona 5 en zelfs de klassieke Piranha Plant met pot en al.

Met elk personage de introductie van nieuwe spelen-stijlen, beweegt, podia, en soundtracks, er is genoeg om onze tanden in te zetten, ook.

We hadden niet echt verwacht dat de verrassing aankondiging voor de Dodelijke Fury Terry (een andere iconische jaren ‘ 90 teken), die is nu beschikbaar voor download ook ondanks dat hij minder bekend is in vergelijking met andere DLC strijders op deze lijst. Is Nintendo het schrapen van de vat, of gewoon met een mond cleanser voor een high-profile fighter? We weten dat in de komende maanden, hoewel je kunt zien dat onze beste schattingen voor wat er gaat komen aan de onderzijde van dit artikel.

Voor nu, als je wilt om uit te vinden wat downloadbare content / Ultimate DLC kunnen spelers hopen te krijgen in 2019, en wat is er al beschikbaar is, hier is onze lijst van alles wat op de kaarten, en hoe kan je ervoor zorgen dat je niets hoeft te missen.

Smash Bros Ultieme DLC tekens

De echte aantrekkingskracht van Smash Bros DLC is in de fighters. Nintendo heeft geplaagd een totaal van vijf vechters komen over het volgende jaar, met alle aangekondigde ver – en een nieuwsgierige lege ruimte op de Smash Bros website. Kunnen We wel verwachten dat een andere vechter te worden onthuld in de komende weken, maar hier zijn de mensen gebracht Smash Bros Ultieme dan zo ver.

Piranha Plant (beschikbaar voor download)

Een plant lijkt misschien niet de beste pasvorm voor een actievolle gevechten spel, maar Piranha Plant is een klassieke Mario-nemesis terug te gaan tientallen jaren – Nintendo zeker graag spelen, door zijn eigen regels. U kunt zien een aantal van de Piranha Plant beweegt in de video hieronder, inclusief een monsterlijke Final Smash met Petey Piranha.

Spelers die gekocht Super Smash Bros Ultieme tegen het einde van januari 2019 had een kans om te downloaden de vechter vroeg, maar Piranha Plant is nu beschikbaar op de Schakelaar eShop voor 4,49 dollar (£4.49 / AU$7.80).

Joker (beschikbaar voor download)

Nee, niet die Joker. Nintendo plaagde de schelm van Atlus’ paranormale RPG Persona 5 kort na de Uiteindelijke lancering, met een fraaie geanimeerde teaser zie je hieronder. Smash Bros’ versie van de Joker houdt de grafische stijl van de bron-materiaal, met een aantal stijlvolle, dia ‘ s en sprongen, pistolen, en sommige bovennatuurlijke krachten om u te helpen de strijd te winnen…

Persona 5 is een PS3 / PS4-exclusieve, hoewel, het maken van Joker ‘ s verschijning op een Nintendo-console en alle de meer intrigerende – en voedt de speculatie dat Persona 5 zou kunnen komen naar de Nintendo Schakelen.

Held (beschikbaar voor download)

Alle fans van de Dragon Quest franchise kreeg een echte traktatie op de E3 van dit jaar: de bevestiging van niet één, maar vier Dragon Quest heroes in een DLC pack. Het optreden als vellen van elkaar, met het grootste aantal van de bewegingen van elke vechter in het spel, dankzij een breed scala van aanval, evasion, en het effect spreuken – het is een levendige toevoeging die effectief geeft u vier nieuwe personages om mee te spelen.

Er is een aankondiging van de trailer (zie hierboven) en meer in-diepte video stream die de Held van de verschillende bewegingen en vaardigheden.

Elke Held heeft een MP-meter – ja, net als de game die gebruik maakt van mana elke keer als je een spreuk: het zijn om jezelf te genezen, gooi jezelf in de lucht, zet jezelf in de metaal, of anderszins. Zeker een strijder voor de meer strategische spelers die er zijn, zijn er veel mogelijkheden om te spelen met. U kunt zelfs cast Kacrackle!

Banjo-Serie (beschikbaar voor download)

Damn straight. Na jaren van schreeuwen voor Zeldzame iconische vogel en dragen duo te sluiten bij de Smash Bros-serie, Banzo-Serie is eindelijk hier. Hoewel Zeldzaam, is nu een dochteronderneming van Microsoft, de geliefde ontwikkelaar was eerder nauw verbonden met Nintendo, en het is hartverwarmend om te zien dat een van zijn beroemdste creaties welkom terug in de familie.

Het lijkt op de Serie zal in staat zijn om te helpen met sprongen en ranged aanvallen, met Banjo met vuisten en items voor meer close-range aanvallen. Hier hopen we uiteindelijk om Mario op het hoofd met een banjo, net zoals we altijd van gedroomd.

Terry Bogard (beschikbaar voor download)

Weet je, Terry! Uit Fatal Fury? 1991 fighting game op de Neo Geo console? Ok, dit is misschien een beetje minder weten dan sommige van de DLC strijders op deze lijst, maar dit karakter van de klassieke jaren ‘ 90 Fatal Fury franchise past perfect bij de beste van hen.

De Terry fighter eindelijk verkrijgbaar in November, een paar maanden na haar Nintendo Direct aankondiging. U kunt de personage ‘ s moveset in deze officiële video, ook – en het is duidelijk dat hij een vrij goede uppercut.

Smash Bros Ultieme Uitdager Packs

Technisch gezien ben je niet alleen een nieuwe fighter met elk DLC-pack. De nieuwe vechters (Piranha Plant uitgesloten) hebben elk een bundel genaamd een ‘Challenger Pack’, die gooien in een nieuwe fase en thematische soundtracks naast het nieuwe teken in. U kunt kopen elk van de vijf Challenger Packs individueel voor 5,99 dollar (£5.39 / AU$7.80).

U kunt ook u kunt kopen een all-inclusive Strijders Pas voor $24.99 (£22.49 / AU$32.50), die netten je elke pack als het komt, evenals een Mii-Fighter outfit gebaseerd op Xenoblade 2 Rex.

Image Credit: Nintendo

Image Credit: Nintendo

Smash Bros Ultieme DLC lekken en geruchten

Dus wat van de resterende onaangekondigde tekens? Gerucht gaat lekken komen door regelmatig, met wat meer betrouwbaar dan de andere. We hadden gehoord oproepen voor Banjo Serie zo vaak hebben we de hoop het eigenlijk gebeurt – maar het gaat gewoon om te laten zien Nintendo kan nog voor een verrassing zorgen. (Terwijl we zien graag Crash Bandicoot of Spyro ‘ de Draak verschijnen op het rooster, ofwel misschien wel te veel om te vragen.)

Sommige proactieve datamining van Smash Bros Ultieme lijkt te hebben afgebroken, de Joker aankondiging (met een bestandsnaam die eindigt ‘Jack’), terwijl een ander bestand met het etiket ‘brave’ kan misschien verwijzen naar de Dragon Quest-strijders die hierboven worden vermeld. U kunt lees het hele conspiracy theorie over GamesRadar.

Could we see Doomguy on Switch? (Image credit: Bethesda)

Kunnen we zien Doomguy op Switch? (Image credit: Bethesda)

(Image credit: id Software)

Er zijn ook rapporten van de shotgun-zwaaiende demon slayer van Doom met in de lijst – en gegeven Bethesda groeiende bibliotheek van de poorten naar de Nintendo Wisselen, we denken dat dit een eigenlijk lijkt het vrij waarschijnlijk. Met Doom Eeuwige vrijgeven van 22 November dit jaar, we hebben veel tijd voor een Smash Bros trailer met de demon-doden Doomguy te verschijnen.

Het is de moeite waard te vermelden dat de DLC bevestigd bovenstaande is alleen de road-map voor 2019, of eventueel kort in 2020 nieuwe jaar. We hebben gehoord van Super Smash Bros Ultieme ‘ s game director, Masahiro Sakurai, dat er mogelijkheden zijn voor een veel meer DLC strijders te komen van de regel.