De beste gaming monitor 2019: de 10 beste gaming schermen van het jaar

De beste gaming monitor is vrijwel essentieel voor alle game-ervaring en een gaming rig. Het maakt niet uit als je het spelen van een RPG die u loopt rond in het oude Griekenland of proberen om wat snelle gaming in op Overwatch. PC games worden steeds een zintuiglijke ervaring meer en meer en de beste gaming monitor is een essentieel onderdeel van dat.

Er zijn enkele belangrijke dingen in gedachten te houden bij het winkelen voor de beste gaming-monitor, en het niet gewoon naar beneden komen om te kopen van de duurste monitor die er zijn. Je hebt een scala aan opties om uit te kiezen, misschien wel meer dan ooit tevoren, dat je moet beperk uw opties wel door wat de belangrijkste kenmerken zijn voor u in een gaming monitor.

Wil je vergeet jezelf voor een dag en een half in de Assassin ‘ s Creed: Odyssey of de onlangs vrijgegeven Controle? Is iets als het Ray Tracing, de cutting edge in verlichting in games, belangrijk? Als dat zo is, probeer dan om een display die wordt geleverd met HDR en een resolutie van 4K.

Als je meer van een concurrent en je tijd besteden aan het proberen te krijgen naar de top van de klassementen in de e-sport games, snelheid gaat om koning te worden. Vooral hoge refresh-frequentie en lage responstijden moet uw top prioriteiten bij het winkelen. Er zijn schermen nu het bereiken van 240 hz verversingsfrequentie die, aangedreven door de beste videokaarten en processors, zal u de snelste speler op het blok.

Een aantal van de monitors hebben een combinatie van functies, zodat het scheiden van de beste gaming monitoren van de slechts begaanbaar kan moeilijk zijn. Echter, met onze expertise en hands-on ervaring met een overvloed van gaming panelen, we zijn in staat geweest om het veld beperken tot onze keuzes van de beste gaming monitoren op de buttons hieronder. Ze hebben allemaal getest hier op TechRadar weet dus, dat, als het op deze lijst, het is de moeite waard het nemen van een kijkje op.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Met Black Friday en Cyber maandag komt er weer aan, veel retailers zal dalen de prijzen van gaming monitoren, in afwachting van de aanbiedingen die periode, wat betekent dit een uitstekende tijd om te beginnen op zoek naar de beste aanbiedingen op de beste gaming monitoren. Van middelgrote beeldschermen met een hoge refresh-frequentie, voor ultra-groothoek of 4K-schermen, die we gezien hebben enkele briljante prijsverlagingen voor gaming monitoren in de vorige Zwarte vrijdag. Dat betekent niet dat je hoeft te wachten met het kopen van een als u een ongelooflijke deal, echter. Veel retailers beginnen met het snijden van hun prijzen van enkele weken en zelfs maanden – voor Black Friday en Cyber maandag eigenlijk kick-off, dus je kon zak jezelf een geweldige prijs nu.

Beste gaming monitoren in een oogopslag:

 1. Samsung CRG9
 2. Alienware AW3418DW
 3. AOC Agon AG352UCG6
 4. De Asus ROG Swift PG27UQ
 5. BenQ PD3200U
 6. MSI Optix MPG341CQR
 7. BenQ Zowie XL2540
 8. Samsung CHG90
 9. AOC Agon AG322QC4
 10. MSI Optix MAG271CR

Samsung CRG9

De Samsung CRG9 is de beste gaming monitor of heb je het extra geld rondslingeren.

(Image credit: Samsung)

1. Samsung CRG9

Hoe groot is het te groot?

Scherm grootte: 49-inch | Aspect ratio: 32:9 | Resolutie: 5,120 x 1.440 | Helderheid: 600cd/m2 – 1000cd/m2 | Refresh rate: 120Hz | responstijd: 4ms | kijkhoek: 178°(H)/178°(V) | Contrast ratio van 3000:1 | Kleur ondersteuning: 1.07 B

Groot scherm grootte

HDR

Het Menu kan lastig zijn

Moet tweaken uit doos

Het kan heel erg duur en vereist een killer gaming PC setup uit te voeren, maar de Samsung CRG9 is helemaal de moeite waard en de beste gaming monitor of heb je het extra geld rondslingeren. Dit groter-dan-gemiddelde 49-incher heeft panelen dunner dan de meeste gaming monitoren en een picture by picture mode-functie waarmee u twee verschillende ingangen, het simuleren van een dual monitor setup in een enkele monitor. En dat is zonder te vermelden dat de Samsung CRG9 produceert een out-of-this-world afbeelding direct uit de doos.

Lees de volledige review: Samsung CRG9

Alienware AW3418DW

De Alienware AW3418DW levert een niveau van onderdompeling dat slechts een 21:9 beeldverhouding kan.

(Image credit: Alienware)

2. Alienware AW3418DW

De snelste ultrawide nog

Scherm grootte: 34-inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 3,440 x 1.440 | Helderheid: 300 cd/m2 | Refresh rate: 120Hz | responstijd: 4ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: sRGB-100% | Gewicht: 26 pond

Hoogste vernieuwingsfrequentie in een ultrawide

Alienware design-en bouwkwaliteit

Duur

Neemt veel ruimte in

De Alienware AW3418DW is één van de weinige die gaming monitoren, die leveren een niveau van onderdompeling dat slechts een 21:9 beeldverhouding kan, terwijl ook het aanbieden van een hoge refresh rate. Met een dichte 3,440 x 1.440 resolutie, belachelijk snel 4ms reactietijd en een snelle 120Hz refresh rate, de AW3418DW geeft u het beste van beide werelden. Al deze functies zijn niet goedkoop, dus budget-minded gamers zou willen om elders te kijken of beginnen met sparen. Toch is het niet moeilijk in te zien waarom het is een van de beste gaming monitoren 2019 te bieden heeft.

Lees de volledige recensie: Alienware AW3418DW

AOC Agon AG352UCG6

De AOC Agon AC352UCG6 draagt ten opzichte van de originele s beste eigenschappen.

(Image credit: AOC)

3. AOC Agon AG352UCG6 Black Edition

Zwarter dan zwart

Scherm grootte: 35-inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 3,440 x 1.440 | Helderheid: 300 cd/m2 | Refresh rate: 120Hz | responstijd: 4ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio: van 2.500:1: | ondersteuning Kleur: sRGB-100% | Gewicht: 26 pond

Fenomenale prestaties kleur

120Hz refresh rate

Onhandig OSD-menu

De AOC Agon AG352UCG was een van de beste gaming monitoren we ooit in onze handen kregen, dus toen we hoorden dat er een follow-up was komen – dat wordt geleverd met een hogere refresh rate en een beter contrast – het was moeilijk om niet enthousiast te worden. De AOC Agon AC352UCG6 Black Edition voert over de oorspronkelijke beste functies, maar hellingen hen tot 11, waardoor het een prachtig display op om ultra-wide gaming. Het is duur, ja, maar als je de hardware hebt om een back-up, je doet jezelf een slechte dienst door niet te investeren.

Lees de volledige recensie: AOC Agon AG352UCG6 Black Edition

Asus ROG Swift PG27UQ

De Asus ROG Swift PG27UQ misschien wel de meest geavanceerde gaming-monitor toe te voegen aan je arsenaal.

(Image credit: Asus)

4. De Asus ROG Swift PG27UQ

De Rolls Royce van gaming monitoren

Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 600 cd/m2 | Refresh rate: 144Hz | responstijd: 4ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast ratio van 50.000:1 | Kleur ondersteuning: Adobe RGB 99% | Gewicht: 28 pond

G-Sync en HDR

Fantastisch beeld kwaliteit

Duur

De Asus ROG Swift PG27UQ misschien wel de meest geavanceerde, niet te vergeten, de beste gaming monitor toe te voegen aan je arsenaal… zo lang als je klaar bent om te betalen voor het. Deze display is voorzien van een prachtige 4K Ultra HD resolutie en HDR, alsmede G-Sync en een bliksem-snelle 144Hz refresh rate. Deze specs zijn aan één van de meest indrukwekkende gaming monitoren, die ooit heeft bestaan – en wanneer je in actie te zien, het zal u wegblazen. Het enige wat houdt dit een gaming monitor terug van ware grootheid is zijn belachelijk prijskaartje. Maar, nogmaals, als je dit soort van contant geld rondslingeren, moet u zich kunnen veroorloven een PC die krachtig genoeg is om te rijden.

Lees de volledige review: Asus ROG Swift PG27UQ

BenQ PD3200U

Oorspronkelijk gemaakt voor CAD-professionals, de BenQ PD3200U is ook zeer geschikt voor gaming.

(Image credit: BenQ)

5. BenQ PD3200U

Een grote 4K scherm voor op je bureau

Scherm Grootte: 32 inch | Aspect Ratio: 16:9 | Resolutie: 3,840 x 2.160 | Helderheid: 350 cd/m2 | Refresh rate: 60Hz | responstijd: 4ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast Ratio: 1,000:1 | Kleur Ondersteuning: sRGB-100% | Gewicht: 19 kg

4K UHD resolutie

Groot Scherm

Relatief goedkoop

Het ontwerp is een beetje saai

Professionele tools zijn niche

Neemt veel ruimte in

Terwijl het oorspronkelijk gemaakt voor CAD-professionals, de BenQ PD3200U is ook zeer geschikt voor gaming, en dat maakt het één van de beste gaming monitoren die u vandaag kunt kopen. Dit is vooral te danken aan de ijzersterke focus op grafisch ontwerp, zodat het in staat is te bieden ongelooflijk brede kijkhoeken, wat betekent dat je vrienden kunt uw spel in comfort. En, in tegenstelling tot de meeste 4K-monitoren op de markt, je hoeft niet te prutsen met de instellingen om de beste foto, omdat elke unit wordt individueel gekalibreerd door BenQ voor de verzending. Dit is zeker een van de beste gaming monitoren die er zijn, ook al was het niet eigenlijk ontworpen voor gaming.

Lees de volledige recensie: BenQ PD3200U

MSI Optix MPG341CQR

De MSI Optix MPG341CQR de super-breed 1440p resolutie en 144Hz vernieuwen zeker geeft gamers een voorsprong.

(Image credit: MSI)

6. MSI Optix MPG341CQR

MSI ‘ s nieuwste 34-inch gaming monitor.

Scherm grootte: 34-inch | Aspect ratio: 21:9 | Resolutie: 3,440 x 1.440 | Helderheid: 400 nits | Refresh rate: 144Hz | responstijd: 1ms | kijkhoek: 178/178 | Contrast verhouding: 3000:1 | Kleur ondersteuning: sRGB 105% | Gewicht: 21.16 ponden

Pittig VA-paneel

Groot gaming prestaties

Echt sterk algemeen-functie instellen

Deze klasse van de monitor is duur

Terwijl alle extra franje en met het de MSI Optix MPG341CQR een nog meer aantrekkelijke selectie voor potentiële kopers, het doet een uitstekend werk van het staan op eigen benen. Het gebruik van VA dan IPS-panel technologie, voor de één, is een welkom voordeel, het aanbieden van punchier kleuren en een beter contrast. Plus, het is super-breed 1440p resolutie en 144Hz vernieuwen zeker geeft gamers een voorsprong. Het beste deel zou kunnen zijn dat dit scherm is ook redelijk geprijsd, waardoor het een van de beste gaming monitoren om te overwegen in 2019.

Lees de volledige review: MSI Optix MPG341CQR

BenQ Zowie XL2540

De BenQ Zowie XL2540 forgoes flitsende lichteffecten voor een laaiend 240 hz refresh rate.

(Image credit: BenQ)

7. BenQ Zowie XL2540

Een monitor is afgestemd op de behoeften van professionele gamers

Scherm grootte: 24 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1.920 x 1.080 | Helderheid: 400 cd/m2 | Refresh rate: 240 hz | responstijd: 1ms | kijkhoek: 170/160 | Contrast ratio: 1,000:1 | Kleur ondersteuning: NTSC 72% | Gewicht: 7.5 kg

Een hoge verversingsfrequentie

Eenvoudige installatie

Duur

Beperkt beroep buiten de pro gamers

Niet uitgeschakeld worden door zijn beperkingen. De BenQ Zowie XL2540 nog steeds absoluut verdient zijn plaats daar de beste gaming monitoren lijst. Het forgoes flitsende lichteffecten voor een laaiend 240 hz refresh rate en snelle 1ms reactietijd. Er zijn geen adaptieve sync opties, helaas, maar als je een setup die is in staat om deze te vernieuwen tarief, dan is deze gaming display zal u wegblazen. De BenQ Zowie XL2540 om het eenvoudig te houden door het leveren van u met een ton van de visuele presets, een “S Schakelaar” control pod voor het beheer van de presets en zelfs een paar instelbare licht-schermen. Dit is een van de beste gaming monitoren om te overwegen als je een pro of een hardcore gamer.

Lees de volledige recensie: BenQ Zowie XL2540

AOC Agon AG322QC4

De AOC Agon AG322QC4 heeft veel azen in de modder.

(Image credit: AOC)

8. AOC Agon AG322QC4

Een gaming monitor met een beetje HDR goedheid

Scherm Grootte: 49-inch | Aspect Ratio: 32:9 | Resolutie: 3,840 x 1.080 | kijkhoek: 178/178 | Contrast Ratio Van 3000:1 | Kleur Ondersteuning: N/A | Refresh Rate: 144Hz | Gewicht: 33 pond

Pittig VA paneel packs veel contrast

Zowel 144Hz en FreeSync 2

Niet echt een ‘echte’ HDR-monitor

Een beetje HDR is altijd een welkome aanvulling, zelfs als het niet waar is HDR. En toch, de AOC Agon AG322QC4 heeft meer azen in de modder. Dat omvat een 144Hz refresh rate, FreeSync 2 en een 3000:1 contrast ratio, waarmee dit een van de beste gaming monitoren van 2019. En het biedt de gebruikers een prachtige, super glad visuals, terwijl op zoek naar goede te doen. Het is niet bepaald een koopje, maar de Agon AG322QC4 is nog steeds redelijk geprijsd voor gamers die niet van winkelen in de koopjeskelder.

Lees de volledige recensie: AOC Agon AG322QC4

MSI Optix MAG271CR

De MSI Optix MAG271CR bewijst dat de beste gaming monitoren in 2019 zijn al over de hoge vernieuwingsfrequenties.

(Image credit: MSI)

9. MSI Optix MAG271CR

Moet het snel gaan om de wereld te redden

Scherm grootte: 27 inch | Aspect ratio: 16:9 | Resolutie: 1.920 x 1.080 | Helderheid: 300 cd/m2 | Refresh rate: 144Hz | responstijd: 1ms | kijkhoek: 178/160 | Contrast verhouding: 3000:1 | Kleur ondersteuning: SRGB 115%, 90% DCI-P3 | Gewicht: 9 kg

Een snelle beeldverversing

RGB verlichting

Duur voor 1080p

Wanneer je het afspelen van concurrerende eerste-person shooters, zoals Overwatch of Counter-Strike: Global Offensive, moet u de snelheid boven alles om te verblijven op de top van de klassementen. Dat is waar beeldschermen zoals de MSI Optix MAG271CR van pas komen. Met een resolutie van 1080p, 144Hz refresh rate en 1ms van de wachttijd, bent u uitgerust met een zeer snelle, strakke gameplay, zolang u de hardware hebt om te rijden. Immers, 60Hz panelen zijn zo 2014 – de beste gaming monitoren in 2019 zijn al over de hoge vernieuwingsfrequenties.

Lees de volledige review: MSI Optix MAG271CR

Hoe om te kopen de beste gaming monitor in 2019

Als u in de markt voor de beste gaming-monitor 2019 te bieden heeft, weet dat er een paar dingen om in gedachten te houden voor het kiezen van welke display moet genade uw bureau.

U zult willen om vertrouwd te raken met de volgende voorwaarden en specificaties om te helpen garanderen dat u de beste gaming monitor die het meest ideale voor u. Het betekent ook dat je niet extra te betalen voor extra functies die u kunnen eigenlijk niet de zorg over.

Scherm grootte: Bij het zoeken naar de beste gaming-monitor, een van de belangrijkste dingen om te overwegen is de grootte van het scherm. Groter scherm grootte kan leiden tot een meer meeslepende gaming ervaringen als het spel vult meer van je gezichtsveld, maar je hebt ook om ervoor te zorgen dat je de ruimte hebt om te houden van een grote monitor. En, het spreekt voor zich dat hoe groter de monitor, hoe hoger de prijs.

Hoogte-breedteverhouding: De hoogte-breedteverhouding van een gaming monitor helpt bij het bepalen van de breedte en hoogte van het scherm. De meeste breedbeeldschermen hebben een aspect ratio van 16:9, terwijl de oudere monitoren hebben dichter bij een vierkant formaat van 4:3 dat zou me best verouderd zijn in 2019. Ultra-breedbeeld monitoren met een beeldverhouding van 21:9 zijn snel groeit in populariteit, omdat ze bieden een breder overzicht van uw games, dat is waarom veel ultra-wide hebben onze lijst van de beste gaming monitoren 2019.

Resolutie: Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het zoeken naar de beste gaming-monitor voor uw behoeften is de resolutie. Hoe hoger het getal, des te scherper het beeld. U zal vereisen echter een meer krachtige grafische kaart voor iets meer dan Full HD (1.920 x 1.080), zelfs als er veel gaming monitoren hebben een resolutie zo hoog als 2,560 x 1,400 (WQHD) en 3,840 x 2.160 (4K).

Refresh rate: Als je vooral op zoek te spelen Counter-Strike en andere first-person shooters, zoals het vernieuwen tarief is zelfs nog belangrijker. Hoe hoger de vernieuwingsfrequentie, hoe meer frames per seconde (fps) van de monitor kan ondersteunen, wat leidt tot een veel soepelere gaming-ervaring. Een 60 hz refresh rate is nog steeds de meest voorkomende in 2019, maar refresh rates van 144Hz en zelfs 200Hz-steeds belangrijker – en niet te vergeten, meer en meer noodzakelijk.

Reactietijd: De beste gaming monitoren biedt lage respons keer, wat betekent dat je aan de snelle en vloeiende acties, met weinig tot geen input lag. De laagste respons tijd voor TN monitoren (meer hierover in de volgende sectie) is van 1 milliseconde, terwijl de nieuwere IPS-monitoren hebben meestal langzamer 4ms responstijden. Wanneer je het spelen van games scherp, het is van belang om dit aantal zo laag als je kunt om te voorkomen dat de wachttijd.

Paneel type: Dit is waar de dingen een beetje technisch. Het type paneel dat een gaming monitor zal in grote mate bijdragen aan de reactie tijd en de helderheid van het beeld. TN (twisted nematic) paneel, die zijn vaak beter betaalbaar zijn, de laagste respons keer maar meestal niet komen met een grote kijkhoek. IPS (in-plane switching) paneel, aan de andere kant, hebben fantastische kijkhoeken en kleurweergave, maar hebben meestal een hogere responstijden. Ondertussen, VA (verticale afstemming) panelen zijn tussen de twee, hoewel de langzame reactietijd maakt deze panelen zeldzaam in de wereld van gaming.

Het bekijken Hoek: Terwijl de meeste mensen spelen spellen recht in de voorkant van hun gaming monitor, dit is niet altijd het geval, met name wanneer er sprake is van een publiek. Een monitor kijkhoeken u vertellen welke hoek kunt u kijken op de monitor uit en maken nog steeds een duidelijk beeld. Hoe dichter deze getallen zijn 180, hoe beter uw kijkervaring zal worden wanneer je verder aan beide zijden van de monitor of van boven of onder.

G-Sync en FreeSync: U hebt waarschijnlijk gemerkt dat veel van de beste gaming monitoren in 2019 worden geleverd met G-Sync of FreeSync technologie – en soms zelfs beide. Deze helpen om het aantal frames per seconde (fps) glad, de bestrijding van het scherm scheuren en het minimaliseren van de input lag. G-Sync is ontwikkeld door Nvidia, dus het vereist een Nvidia GPU. En de technologie is ingebouwd in de monitor, die kunnen botsen hun prijskaartje. FreeSync, aan de andere kant, werd gemaakt door AMD. Omdat het gratis is te gebruiken door de fabrikanten, de monitoren dat ze zijn meestal voordeliger.

Bekijk onze HDR Uitgelegd video hieronder.

Gabe Carey, Bill Thomas en Michelle Rae Uy hebben ook bijgedragen aan dit artikel

Image Credit: TechRadar

 • Op zoek naar een meer algemene monitor? Bekijk onze lijst van de beste monitoren