De beste draadloze koptelefoon 2019: onze keuze van de beste manieren om te knippen het snoer

Beste Draadloze Koptelefoon: Welkom bij TechRadar ‘ s gids voor de beste draadloze en Bluetooth-hoofdtelefoons kunt u kopen in 2019.

Nu, een paar jaar geleden, hebben we geprobeerd om je weerhouden van het kopen van een paar van draadloze hoofdtelefoons (de technologie had problemen met draadloze connectiviteit via Bluetooth en geluidskwaliteit nam een duik als gevolg), maar deze dagen, je kan niet mis gaan door het kopen van een draadloze hoofdtelefoon.

Dankzij de ontwikkelingen in de Bluetooth – (bedankt, aptX), de beste draadloze koptelefoon niet alleen verbonden te blijven met een telefoon, een van de beste smartphones op de beste goedkope smartphones, in elke situatie. Maar ze klinken net zo goed als hun bekabelde tegenhangers, ook.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Het is geen geheim dat Black Friday en Cyber maandag zijn enkele van de beste tijden om te zoeken fantastische draadloze koptelefoon aanbiedingen. Meestal vindt u dat de mid-range merken zoals Epson en Jaybird voor de grootste kortingen bij retailers, zoals Amazon, maar het is de moeite waard te bedenken dat Bose, Sony en Sennheiser zijn alle onlangs uitgebrachte nieuwe modellen, en dat betekent dat ook de oudere modellen kon worden verdisconteerd.

Ja, een draadloze koptelefoon kost misschien wat meer dan een vergelijkbare vast model, maar draadloze hoofdtelefoon biedt een grotere vrijheid van beweging en, omdat ze geen gebruik maken van een aux kabel, maken grote metgezellen voor een jack-minder telefoons, zoals de iPhone 11 en Pixel 3 dat gewoon niet over een 3,5 mm aux-poort om verbinding te maken met.

Wat uw reden voor het upgraden, we zijn hier om u te helpen bij het uitzoeken van de beste draadloze koptelefoon, ongeacht uw budget. Wat vindt u hieronder worden de top-hoofdtelefoon die we hebben bekeken – waarvan sommige met handige functies zoals geluid-annulering – alle doorgelicht door onze medewerkers, zodat u kunt winkelen met vertrouwen tegemoet.

Draadloze vs waar draadloos: wat is het verschil?

Draadloze hoofdtelefoon – de focus van deze gids – zijn traditionele over-ear of over-ear hoofdtelefoon zonder de draad – de twee oorschelpen zijn met elkaar verbonden door een haarband.

Draadloze oordopjes – de focus van deze gids – bestaan al een tijdje, eigenlijk sinds Bluetooth is uitgevonden. Hoewel batterij-aangedreven en niet fysiek is aangesloten op uw telefoon, hebben ze een snoer aansluiten beide knoppen – en soms een band om de nek ook. Check out de beste draadloze oordopjes voor meer.

Echte draadloze oordopjes hebben geen snoer dan ook. Terwijl een draadloze stelt ons in staat om te dragen koptelefoon een paar meter afstand van onze muziek spelers, Echte Draadloze snijdt het koord tussen de oordopjes, die ons de ware vrijheid. Als u op zoek bent om te gaan volledig draadloos, we hebben ook een round-up van de beste echte draadloze hoofdtelefoon.

Lees dan onze top draadloze hoofdtelefoon haalt.

Beste draadloze koptelefoon 2019 in een oogopslag

  1. Sony WH-1000XM3
  2. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700
  3. Jabra Elite 85H
  4. De Bose QuietComfort 35 II
  5. Beyerdynamic Amiron Draadloos
  6. Audio-Technica ATH-M50xBT
  7. Sennheiser Momentum Draadloze (2019)
  8. AKG Draadloze N60NC
  9. Grado GW100 Draadloze Hoofdtelefoon
  10. Microsoft Surface Hoofdtelefoon

De beste over-ear draadloze hoofdtelefoon

noise cancelation

(Image credit: TechRadar)

1. Sony WH-1000XM3

Draadloze, ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die het geluid beter dan de Bose

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 275 gram | Frequentie respons: 4Hz – 40kHz | Drivers: 40mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 103dB | Impedantie: 46 Ohm | levensduur Batterij: 30 uur | Draadloos bereik: 30 meter | NFC: Ja

Uitstekende noise-cancelling

Geweldig klinkende audio

30 uur levensduur van de batterij

Scharnieren zijn kwetsbaar

Voor de laatste drie jaar, de Sony 1000X serie hoofdtelefoons zijn onze favoriete draadloze hoofdtelefoons op de markt. Ze klinken geweldig, dankzij een combinatie van zeer draadloze codecs – aptX en Sony ‘s eigen LDAC tech – en het houden van het geluid van buiten op de baai dankzij Sony’ s steeds betere ruisonderdrukking algoritmen.

Terwijl de Sony WH-1000XM3 misschien niet een enorme verbetering ten opzichte van vorig jaar is de WH-1000XM2, ze zijn nog steeds een stuk boven hun rivalen, de Bose QC35 II, in bijna alle opzichten: ze klinken beter, ze blokkeren het geluid beter en hebben een betere functies zoals Quick Aandacht modus waarmee in alle geluid van buiten zonder weg te nemen van de hoofdtelefoon. (De laatste is ideaal bij het geven van een drankje bestellen op een vliegtuig of spreken met een medewerker voor een kort moment, voordat u een duik terug in je werk.)

Geweldig klinkende en feature-packed, deze indrukwekkende Sony hoofdtelefoon zijn geweldig reisgenoten en all-round uitstekende draadloze hoofdtelefoons.

Lees de volledige review: Sony WH-1000XM3 review

wireless headphones

(Image credit: Bose)

2. Bose Noise Cancelling Hoofdtelefoon 700

Bose ‘ s nieuwe draadloze, ruisonderdrukkende hoofdtelefoon gemakkelijk het beste nog

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.64 kg (289g) | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: N/A | Drivers: 40mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 100 meter (330 voet) | NFC: Geen

Uitstekende ruisonderdrukking

Leuke, levendige sound

Levensduur van de batterij kan beter

Duurder dan Sony

Bose heeft echt overtroffen zichzelf met de Koptelefoon 700 – en een groot deel van deze blikjes’ beroep, is de verfijning van de ruisonderdrukking die ze bieden.

Als alternatief voor de Sony WH-1000XM3, deze hoofdtelefoons klinken fantastisch, met een bruisende, levendige karakter en evenwichtig geluidsbeeld en biedt dezelfde geweldige ruisonderdrukking, je zou verwachten van Bose.

Ze hebben niet dezelfde soepelheid als de WH-1000XM3 en de levensduur is ook 10 uur minder dan de Sony koptelefoon ondanks het kost meer, maar ze zijn nog steeds goed de moeite waard te overwegen wanneer op zoek naar een paar van draadloze hoofdtelefoons.

Lees de volledige review: Bose Noise-Cancelling Hoofdtelefoon 700 review

(Image credit: de Toekomst)

noise canceling headphones

(Image credit: Jabra)

3. Jabra Elite 85H

Het geven van Sony en Bose een run voor hun geld

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 296 gram | lengte Kabel: N/A | Frequentie bereik: 10-20 khz | Drivers: 40mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | Batterij: 36 uur | Draadloos bereik: 10 m (33 vt.) | NFC: N/A

Toonaangevende levensduur van de batterij

Uitstekende ANC prestaties

Stijlvol en comfortabel

Ontbreekt de ondersteuning voor high-end codecs

Het aanbieden van toonaangevende levensduur van de batterij, geweldige stijl en tal van personalisatie als het gaat om geluid profielen, de Elite 85h is gemakkelijk te raden. Dat gezegd hebbende, puristen zullen klagen over het gebrek aan high-end codec ondersteuning en er zijn punchier hoofdtelefoon op de markt in deze prijsklasse. Als je bedenkt dat de Jabra ‘ s Elite 85h koptelefoons zijn de eerste poging om een premium draadloze ANC-koptelefoon, het resultaat is heel lovenswaardig. We kunnen niet wachten om te zien wat het bedrijf de volgende premium ANC koptelefoon zal bereiken.

Als u wilt een alternatief voor Sony ‘ s WH-1000XM3, dit is het.

Lees de volledige review: Jabra Elite 85H review

best wireless headphones

(Image credit: Bose)

4. De Bose QuietComfort 35 II

Premium draadloze hoofdtelefoon die Google Assistent

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.68 pond | Kabel lengte: 3.94 voeten | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 20+ uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja

Breed en helder geluid

Geweldige ruisonderdrukking

Active EQ een verworven smaak

Ziet er saai

Bose nam de toch al uitstekende QC35 en bijgewerkt met Google-Assistent. De hoofdtelefoon is identiek in alle opzichten op te slaan voor de nieuwe Google-Assistent-knop. Dit betekent dat u nog steeds de toonaangevende ruisonderdrukking Bose staat bekend om de goede kwaliteit geluid en ongelofelijk comfort. Eenvoudig gezegd: ze klinken geweldig, en hun levensduur is lang genoeg voor de langste vluchten.

Als u op zoek bent om wat geld te besparen, overweeg echter de originele Bose QuietComfort 35. Ze kunnen ook worden gevonden voor de veel goedkopere deze dagen, en als je niet opgewonden over het hebben van Google-Assistent in je koptelefoon dan kunt u besparen jezelf wat geld terwijl u sparen voor QC35 II.

Lees de volledige review: Bose QuietComfort 35 II review

wireless

(Image credit: TechRadar)

5. Beyerdynamic Amiron Draadloos

De best klinkende (en duurste) een draadloze hoofdtelefoon kunt u kopen

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 380g | lengte Kabel: 1.2 m, afneembare | frequentiebereik: 5 – 40.000 Hz | Drivers: 50mm | Driver type: Dynamisch, Tesla | Gevoeligheid: 100 db Bij 1KHz | Impedantie: 32 ohm | levensduur Batterij: 30 uur | Draadloos bereik: 10 meter (30+ meter) | NFC: N/A

Bouw van uitstekende kwaliteit en comfort

Gedetailleerde, dynamisch, ruimtelijk geluid

Klinkt net zo goed vast

Niet ideaal voor op reis

De Beyerdynamic Amiron Draadloos zijn de best klinkende draadloze koptelefoon die je kunt kopen, periode. Geluid is ruim, gedetailleerde, en je wilt herontdek uw muziek bibliotheek. Hun omvangrijke ontwerp en de gemiddelde geluidsisolatie ze verschrikkelijk voor reizen, maar als u op zoek bent naar het beste geluid van een draadloze koptelefoon, dit is het.

Maar wees bereid om uit te shell voor hen.

Lees de volledige recensie: Beyerdynamic Amiron Draadloze review

wireless headphones

(Image credit: Audio-Technica)

6. Audio-Technica ATH-M50xBT

Verhaaltechnisch op bijna elk niveau

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 310g | lengte Kabel: 1.2 m, afneembare | Frequentie bereik: 15 – 28,000 Hz | Drivers: 45mm | Driver type: Dynamisch | Gevoeligheid: 99dB Bij 1KHz | Impedantie: 38 ohm | levensduur van de Batterij: 40 uur | Draadloos bereik: 10 meter (30+ meter) | NFC: N/A

Geweldig geluid kwaliteit

Comfortabel

Grote prijs

Onhandig ontwerp

Audio-Technica heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige hoofdtelefoons, microfoons, en een draaischijf accessoires, en met de release van de ATH-M50xBT, het levert studio-kwaliteit audio zonder het snoer.

De ATH-M50xBTs zijn ontworpen voor echte high-end audio prestaties, met 45 mm drivers en een frequentiebereik van 15-28,00 Hz, en dat is te zien: we waren erg onder de indruk van de warme, ronde klank.

De ATH-M50xBT koptelefoon ook goed gepresteerd in termen van levensduur van de batterij en Bluetooth-connectiviteit, maar de microfoon is niet bijzonder sterk, en je kan worstelen om te bellen met ze, nog steeds, dat is waarschijnlijk niet de reden waarom je zou kopen een paar van studio rang hoofdtelefoon in de eerste plaats.

Lees onze volledige review: Audio-Technica ATH-M50xBT review

(Image credit: Sennheiser)

7. Sennheiser Momentum Draadloze (2019)

Over-ear koptelefoon die niet beknibbelen op de smart functies

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie: 6 hz tot 22 khz | Drivers: 42mm Driver type: N/A | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | levensduur van de Batterij: 17 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja

Briljante geluidskwaliteit

Cool design

Aanpasbare instellingen

Levensduur van de batterij is niet geweldig

Duurder dan rivalen

In termen van geluidskwaliteit, deze Sennheiser hoofdtelefoon voor over de oren klinken fantastisch, met een hoog niveau van detail, warme bas, en natuurlijk klinkende psychedelica.

Aanpasbare geluid annulering is een groot touch, maar het hoeft niet helemaal bereikt de toonaangevende normen van Sony en Bose. Levensduur van de batterij ook niet concurreren met de Sony WH-1000XM3s, en ze zijn duurder om op te starten.

Dus, waarom kopen de Sennheiser Momentum Draadloze (2019)? Nou, als de ingebouwde Tegel bijhouden van je aanspreekt, en je wilt het industriële ontwerp en de hoogwaardige materialen van het Momentum Draadloze, dat kan een reden zijn – en als u kiest voor ze over de Sony model, zal het u niet ontbreken op een audio-kwaliteit. In dat opzicht zijn ze echt op elkaar afgestemd.

Lees de volledige recensie: Sennheiser Momentum Draadloze (2019) review

best wireless headphones

(Image credit: AKG)

8. AKG Draadloze N60NC

Draadloze ruisonderdrukkende van een ander mid-range master

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 199.4 g | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 10-22 .000 Hz | Drivers: N/A | Driver type: N/A | Gevoeligheid: 111dB SPL/V@1kHz | Impedantie: 32 ohm | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Geen

Geweldig geluid

Compact ontwerp

Niet de meest comfortabele

In eerste instantie verwarrend besturingselementen

De AKG N60NC Draadloze klinken als u een hoofdtelefoon die moet veel duurder dan ze zijn.

In hun mid-range prijs de hoofdtelefoon biedt een fantastisch waar voor uw geld, met een geweldige geluidskwaliteit en een niveau van ruisonderdrukking prestaties op een niveau met de veel meer premium items op deze lijst.

Ons grootste probleem met deze hoofdtelefoon is het feit dat ze on-ear, in plaats van via-oor, wat betekent dat we vinden dat ze er ongemakkelijk over langere perioden.

Ongeacht het voordeel van deze is dat dit een fantastisch compacte koptelefoon, en als u bereid bent om de trade-off dan zijn geweldig voor de prijs.

Lees de volledige review: AKG N60NC Draadloze review

wireless

(Image credit: Grado)

9. Grado GW100 Draadloze hoofdtelefoon

Grado maakt de rang (weer)

Akoestisch ontwerp: Open | Gewicht: N/A | lengte Kabel: N/A | Frequentie respons: 20Hz tot 20kHz | Gevoeligheid: N/A | Impedantie: N/A | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: 10 m | NFC: Ja

Fantastische geluidskwaliteit

Cool retro design

Zwaar geluid lekkage

Iets dun bouwen

De Grado GW100s geweldig geluid met een breed geluidsbeeld, heldere hoge tonen, vloeiende mids, en uitgebreide lage frequenties. Ze is ook sport een kitsch, retro-ontwerp dat herinnert aan Grado ‘ s nederige begin in 50 Brooklyn.

Hoewel de Bluetooth verbinding werkt zeer goed, het moet voor een draadloos koppelen van open-back hoofdtelefoon kan worden onduidelijk; in het bijzonder als het ontwerp maakt hen ongeschikt voor woon-werkverkeer of luisteren in gemeenschappelijke ruimtes.

Zeggen dat, met de mogelijkheid om te luisteren draadloos is ongetwijfeld handig als je wat werk rond het huis en u kunt gebruik maken van deze blikjes met een AUX-kabel als je iets van een audiofiel die de voorkeur geeft aan een bedrade verbinding.

Overall, we voelen de Grado GW100s zijn ontworpen voor een vrij niche markt van audiofielen die hunkeren naar een brede, natuurlijke geluid, en die de meerderheid van hun muziek luisteren thuis. Als dat klinkt als u, zult u waarschijnlijk hou van de Grado GW100s. Zo niet, wilt u misschien een kijkje op gesloten modellen voor in de plaats.

Lees de volledige recensie: Grado GW100 Draadloze hoofdtelefoons review

noise canceling headphones

(Image credit: Microsoft)

10. Microsoft Surface hoofdtelefoon

Warm geluid en geweldige ruisonderdrukking

Akoestisch ontwerp: Gesloten | Gewicht: 0.64 Kg | kabellengte: 3.94 m | Frequentie respons: 20Hz tot 20kHz | Drivers: 40mm Vrije Rand Stuurprogramma | Driver type: Vrije Rand | Gevoeligheid: 115 dB | Impedantie: N/A | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: N/A | NFC: Ja

Briljante geluidskwaliteit

Effectieve ruisonderdrukking

Intuïtieve bediening

Het ontwerp niet zal een beroep op alle

Het geluid kan te warm zijn voor sommige

Algemene, Microsoft ‘ s Surface-hoofdtelefoon zijn verrassend goed, met een schitterend warm geluid, en een royale lage frequenties, wat betekent dat uw muziek fantastisch laat klinken of je aan het luisteren bent subby hip-hop of akoestische singer-songwriters.

Een punt van kritiek van het warme geluid is dat het kan een aantal van de aanval weg van lagere-midden frequenties, die sommige gebruikers vinden het een beetje teleurstellend. Echter, als scherpe hoge tonen en middentonen hebben de neiging om u te luisteren vermoeidheid, deze zou de perfecte hoofdtelefoon voor u.

Het visitekaartje van deze hoofdtelefoon is de actieve ruisonderdrukking, die we voelden ons echt goed werkte, en we genoten van hoe makkelijk het was om dit te regelen met de ingebouwde regelaars op elke behuizing.

Hoewel we waren in eerste instantie niet overtuigd door de hoge prijs (in het bijzonder als u kunt kopen de kwaliteit van blikjes van erfgoed audio merken voor minder), de functies werken zo naadloos dat het voelt gerechtvaardigd.

Lees de volledige review: Microsoft Surface hoofdtelefoons review