De Mandalorian teaser trailer onthult een nieuwe Star Wars-karakter

Met één week te gaan tot De Mandalorian komt naast de lancering van de Disney Plus, we krijgen meer een glimp van wat te verwachten van de eerste live-action Star Wars TV-serie, inclusief een introductie van een gloednieuwe karakter.

Het eerste ding dat springt uit de 30-tweede trailer: u krijgt te horen dialoog van Nick Nolte ‘ s buitenaardse karakter, Kuiil. Wat is misschien wel de belangrijkste gebeurtenis komt op de teaser is het einde, echter, als de moordenaar Fennec Shand, gespeeld door Agenten van het Schild actrice Ming-Na Wen, is geopenbaard.

Vanity Fair heeft meer details over de Fennec, wiens naam is gedeeltelijk geïnspireerd door de puntige-eared fox van de zelfde naam (Star Wars blijft betrouwbaar raar met de namen van de tekens in het universum). Wen vergelijkt haar karakter van Han Solo in haar morele ambiguïteit – dat soort Jedi-minder grijs gebied is waar we enthousiast over het zien van De Mandalorian, en dit karakter belichaamt dat.

Dat gezegd hebbende, het artikel wordt ook uitgelegd dat ze een huurmoordenaar die werkte voor een aantal verschillende criminele organisaties in het hele Star Wars-universum, dat klinkt niet dat dubbelzinnig. Haar favoriete wapen in de strijd is “a big, big gun. Een grote jongen.”

Niet zo lang wachten nu…

(Image credit: Lucasfilm/Vanity Fair)

De Mandalorian de cast is een gevarieerd bos, met Wen en Nolte verbonden door het ondersteunende personages gespeeld door Werner Herzog, Taika Waititi, Giancarlo Esposito en Carl Weersomstandigheden. Uiteindelijk zullen dat er zo veel Star Wars inhoud rond dat zal het gemakkelijker zijn om een lijst te maken van actoren die nog niet verschenen in het sterrenstelsel ver, ver weg in een of andere vorm.

Zoals gezegd, we zijn nu alleen zeven dagen vanaf de eerste aflevering van de Mandalorian. Hij komt naast Disney Plus op November 12, en dan is de rest zal uitrollen op een wekelijkse basis.