Xiaomi onthuld wat zou de beste camera telefoon, en de beste goedkope telefoon, ooit

Xiaomi net nieuw leven ingeblazen haar slapende Opmerking bereik met de Mi Noot 10, en is het misschien de beste camera telefoon die ooit gemaakt is. Ja, we zeggen dat in een jaar dat zag ook de iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy S10 5G, en Huawei P30-Pro, de specs zijn net zo indrukwekkend.
Nogmaals, we hebben dit getest telefoon kort, dus check onze hands-on Xiaomi Redmi Opmerking 8T overzicht om te zien wat het is om te gebruiken.
Xiaomi aangekondigd het apparaat op een launch event in Madrid, Spanje, naast de Redmi Opmerking 8T, een telefoon die even indrukwekkend in zijn eigen recht (we aan de slag om dat later).
Dat is een heleboel indrukwekkende specificaties, maar er is meer: de batterij is een enorme 5,260 mAh, het scherm is gebogen rond de randen, zoals de Samsung Galaxy S10 en andere premium-toestellen, en dat beeldscherm is een fantastisch AMOLED-scherm.
U kunt dus foto ‘ s maken met meer dan 100 miljoen pixels, en ze zien er net zo goed van kwaliteit als je zou verwachten. Dat de sensor is verbonden met een 5MP tele-lens met 5x optische zoom, een andere 12MP tele snapper voor portret-opnamen en 2x zoom, een 20MP ultra-groothoek lens en een 2 mp camera aan de macro-shooter.
Dus wat is er zo goed aan de Mi Opmerking 10? Ook de belangrijkste tekenen van fotografie, want het is de eerste smartphone ooit een 108MP belangrijkste sensor. U leest het goed, 108MP, negen keer meer high-res dan de meeste andere smartphones, zoals iPhones, de meeste Samsung-toestellen en Google Pixels, die alle gebruik maken van 12MP.

Dan is er de Xiaomi Redmi Opmerking 8T

Er zijn enkele geweldige specificaties in de Mi Noot 10, maar het zou eigenlijk de Redmi Opmerking 8T dat de meeste mensen vallen in liefde met een van de belangrijkste reden.
Het apparaat heeft een 48MP belangrijkste camera 8MP ultra-wide snapper, 2MP macro shooter en 2MP diepte sensor en een premium gevoel te wijten aan het feit het heeft een glazen voor-en achterkant. Het is ook nog een 4000 mAh power pack en een degelijke mid-range-chipset.
Zo is de Xiaomi Mi Opmerking 10 een nieuw zwaargewicht van de typisch betaalbare merk, dat de wereld door de storm? We hebben getest het apparaat te vinden, lees onze hands-on Xiaomi Mi Opmerking 10 review om meer te weten.
Al bij al zijn de specs wijs dat het een prima mid-range telefoon. Dus wat is het addertje, en de reden dat mensen kunnen vallen in liefde met het? Nou, dat is de prijs: in het verenigd koninkrijk het kost slechts £170 (ongeveer 0, AU£320), dat is een verbazingwekkend lage prijs voor een toestel met specs als deze.