U kunt u € 20 op een van de beste Bluetooth-speakers op Amazon

Als u op zoek bent naar de perfecte Kerst cadeau voor de feest beest in je leven, een draagbare speaker is een fantastische keuze – en momenteel één van de beste Bluetooth-speakers die we hebben getest, de Anker Soundcore Flare, is goedkoper dan ooit op Amazon.

Dit nette pre-Black Friday deal ziet de prijs gedaald met £20, waardoor deze naar beneden van € 69.99 voor een veel meer voor de portemonnee-vriendelijke £49.49 – dat is een besparing van net onder de 30%.

Deze special edition model wordt geleverd in een mooi cadeau doos, en is voorzien van een gratis reis het geval, dus de Soundcore Flare kan gaan van feest naar feest volledig beschermd.

Vandaag de dag is het beste Bluetooth speaker deal

Anker Soundcore Flare £69.99 £49.49 bij Amazon
Deze briljante deal van Amazon ziet £20 gesneden uit de prijs van deze fantastische draagbare luidspreker, die is gekleed in een mooie kerstpakket. Het is waterdicht, luid voor zijn grootte, en hij komt met zijn eigen LED-licht show, waardoor het het perfecte cadeau voor een party animal.Bekijk De Deal

(Image credit: Anker)

Wat is er goed aan de Soundcore Flare?

Een jaar nadat we voor het eerst beoordeeld is, het Anker SoundCore Flare blijft op onze lijst van de beste Bluetooth-luidsprekers en de beste waterdichte luidsprekers, dankzij het indrukwekkende geluid en de uitstekende mobiele app.

Ondanks zijn kleine formaat, de Flare kan behoorlijk luid, en de bas frequenties zijn bewonderenswaardig – ook al vindt u hoge tonen klinken hard op hogere volumes.

Zijn partij-design is wat hem onderscheidt van de concurrenten zoals de Ultimate Ears Boom 3; met een LED-lichtring die pulsen met je muziek, je krijgt een persoonlijke licht te zien zijn naast uw favoriete muziek.

Met Black Friday en Cyber maandag opdoemen aan de horizon, het is heel goed mogelijk dat de prijs van het Anker Soundcore Flare kunnen nog verder dalen – als een speciale editie, de feestelijke gift set-versie kon verkopen redelijk snel.

Dus, als u uw hart ingesteld op dat leuke Kerst-rode doos en het gratis reizen geval is, raden wij je aan snapping deze deal zodra u het vinden van de perfecte persoon om een gift aan – en ja, voel je vrij om een gift aan jezelf (je hebt het verdiend).