5 gemeenschappelijke mythen over digitale transformatie

Digitale transformatie is in volle kracht voor bedrijven, zowel grote en kleine, met nieuwe technologieën, zoals 5G, Bitcoin, en chatbots veroorzaakt grote verstoring.
Voor sommige bedrijven is er een angst voor het missen van transformerende technologieën of gevangen off guard als ze plotseling opduiken. Hoewel het waar is dat het beter voor te bereiden en bij te houden van deze ontwikkelingen, zijn er ook een aantal storingen die het onmogelijk om te voorspellen en het is OK om verrast te worden door hen en laat hen begeleiden uw strategische visie.
Dat gezegd hebbende, het is verleidelijk om alle digitale transformatie mogelijk slechts een kleine blip met een minimale impact. In waarheid, een aantal vernieuwende technologieën, zoals 5G mobiele service, chatbots, en cryptocurrencies kunnen maken van een grote sprong voorwaarts op keer. Als een goed voorbeeld van, Google kondigde onlangs een nieuwe innovatie voor hun Google Nest Hube luidspreker die totaal niets met stem commando ‘ s. Het apparaat kan nu je herkennen als je de kamer in en toon u een rapport van het weer. Dat lijkt misschien incrementele, maar eigenlijk is het een grote verandering, die kan leiden tot vele andere baanbrekende innovaties.
Een voorbeeld van dit heeft te maken met cryptocurrencies. Zeker, dat de overlast is iets dat de retail en bancaire vakgebieden aan te pakken. De industrie zal niet beïnvloed worden door zo veel, maar er zijn vragen over de supply chain, kostenstructuren voor onderdelen, waardoor de assemblage lijn efficiënter door het coördineren van reparaties sneller, en zelfs overwegingen, zoals hoe de deeltijdse arbeiders en aannemers zijn betaald, zal dat leiden tot transformatie.

  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C405 hier
  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C500DN hier

1. Alle technologische innovaties worden incrimental

Hoewel het waar is de impact fluctueert en is van invloed op verschillende branches en op verschillende niveaus, het is een mythe dat transformatieve tech heeft geen effect op specifieke categorieën. Het denken over het medische veld en chatbots, het is waar dat de consument het meest beïnvloed, maar er zijn ongelooflijk gebruik van de gevallen voor artsen, verpleegkundigen en medewerkers te vragen een chatbot voor informatie over een patiënt opnemen of voor het aanvragen van een print-out van een nieuwe test resultaat voor de patiënt.
Het is bekend dat sommige sectoren meer gevoelig voor de effecten van de digitale transformatie. Je zou kunnen zeggen dat de retail-sector zal worden beïnvloed meer door cryptocurrencies dan de andere markten, bijvoorbeeld. En het is ook veilig om te zeggen dat chatbots hebben geen invloed gehad op de medische professie zoveel ze hebben een invloed gehad op de consument.

2. U moet nooit laten digitale transformatie u verrassen

Een goed ingerichte workflow automatisering in het bedrijf kan worden veerkrachtig genoeg is om dramatische veranderingen in de technologie. Het is aanvaardbaar en zelfs voordelig om te omarmen nieuwe transformaties in de technologie, die storend en nieuw. Echter, dat betekent niet dat je zal hebben totaal vernieuwen elk business workflow automatisering voor elke nieuwe trend.
Dat zei, terwijl de digitale transformatie is al over een vloedgolf van innovatie voor het bedrijfsleven en katapulten ons vooruit, het kan gemakkelijk zijn om verkeerd gelezen de borden, het interpreteren van de innovaties, en afgeleid worden door alleen de veranderingen in opvattingen en trends. Waar verstoring betekent radicale veranderingen, maar er zijn ook gemeenschappelijke mythen over digitale transformatie. Misinterpretatie en verkeerd trends kunnen leiden tot een geheel nieuw probleem: Wordt afgeleid en ondoordacht.

De reden is dat een workflow moet nauw worden gekoppeld aan de behoeften van de business en uw gebruikers, niet om de trends zelf. Een digitale transformatie zoals 5G zeker kunnen informeren en begeleiden van uw workflow, maar de waarheid is dat een workflow die is goed ontworpen, opzettelijk, relevant zijn voor het bedrijf, met de huidige technologie trends, en vooral bedoeld is om uw bedrijf efficiënter kunt ook bestand tegen grote verstoringen.

3. U zult hebben om dramatische veranderingen in de workflow

In technologie, er zijn zeker vele “punt” releases bedoeld om de veiligheid, iets nieuwe, verbeterde functies, en het stillen van bepaalde gebruikers. Deze incrementele upgrades komen steeds vaker voor, en er is een neiging om te bekijken incrementele upgrades als niet belangrijk of een deel van de normale cyclus van innovatie.
In verband met dit is de mythe dat er een markt willen behouden bank-of fabricagefouten kunnen weerstaan digitale transformatie volledig. Wel zien We in de industrie die zich verzetten tegen de transformatie, maar het is een mythe dat ze een of andere manier kunt gaan als normaal en het voorkomen van de verstoring.

4. Digitale transformatie alleen invloed op bepaalde markten

Het geheim is om te zien voor digitale transformatie als het hebben van een positieve (maar niet altijd directe invloed), en op de hoogte te blijven en klaar te maken voor de veranderingen die gunstig zijn voor uw bedrijf. De ultieme mythe is dat de impact te groot of te klein.
Een voorbeeld van dit heeft te maken met 5G. Met 5G-netwerken tot slot komen in veel grote steden, de voordelen zijn nu reeds gezien, met klanten die genieten van een enorme verbetering in snelheid en betrouwbaarheid. Dat is verrassend, en het is OK vanuit een zakelijk standpunt te laten die dramatische momenten in de technologie van nature voorkomen. Ze inspireren je om te omarmen wat is nieuw en innovatief (vooral wanneer het is eigenlijk haalbaar).

5. Sommige markten zijn veerkrachtig om digitale transformatie

Bedrijven die inspelen op deze trends zullen vinden die ze kunnen allemaal helpen bij het bereiken van meer klanten en het verbeteren van service-aanbod in één van de talloze manieren – maar de boot missen en je kan hebben om te spelen catch-up.
(Image credit: Shutterstock)
Alle verteld, er is een simpele fout te maken over digitale transformatie. Aan de ene kant, het is gemakkelijk te overschatten de invloed en worden reactionaire in elk segment van de markt, voor het aanpassen van de business proces voor elke nieuwe technologie zijn de trend. Aan de andere kant, het is ook verleidelijk om te minimaliseer en bagatelliseren, tech trends uit dat u niet om eventuele wijzigingen te maken.
Dit zijn een aantal van de mythen zich bewust zijn van wanneer het gaat om digitale transformatie, de valkuilen om te vermijden zodat je niet gevangen in een technologische trend dat is niet echt vernieuwend of impactvolle voor uw bedrijf of dat niet vooraf uw bedrijf.