Bespaar bijna $1.000 op deze opgevoerde Alienware m17 gaming laptop deal bij Dell

Zoals u zich kunt voorstellen, de meeste andere gaming laptops met specs als deze zou gemakkelijk kosten u meer dan ,000. Dus, dit is inderdaad een ongelooflijke gaming laptop deal. Het kan van het vorige model ten opzichte van de laatste ontwerp, maar het is nog steeds veel van dezelfde hardware aan de binnenkant voor een heel stuk minder.
Voor wie op zoek om de score van een echt krachtige gaming laptop maar niet willen besteden omhoog van .500, Dell heeft gekookt tot een geweldige deal met een voorsprong van Black Friday. Er wordt verteld dat deze deal eindigt vandaag om middernacht plaatselijke tijd, dus snel handelen als je wilt besparen een fortuin op een baas gaming laptop goed voor Black Friday en Cyber Monday.
De computer maker is de verkoop van de vorige generatie Alienware m17 gaming laptop voor bijna 1.000 dollar af op zijn mid-range configuratie. Die bevat enkele serieuze hardware – zoals Nvidia RTX-graphics en een groot SSD – binnen voor een meer toegankelijke prijs.