Beste mobiele plannen voor business 2019

Als u op zoek bent naar de beste zakelijke mobiele aanbiedingen, dan ben je hier op de juiste plaats, zoals in deze gids gebruiken we vergelijken zakelijke mobiele telefoon aanbiedingen die u essentiële functies en toelagen, alsmede de beste toestellen van de beste nederlandse netwerken.

Of je na de nieuwe Samsung Galaxy Note 10, iPhone 11 of Samsung Galaxy S10, een gratis telefoon, veel van de gegevens, de laagste maandelijkse kosten of al het bovenstaande, wij helpen je met het vinden van de perfecte deal. Als u niet zeker weet welke telefoon te krijgen om te gebruiken voor werk, kijk op onze lijst van de beste zakelijke mobiele telefoons in het verenigd koninkrijk voor 2019.

We hebben ook samengesteld alternatieve gidsen als u geïnteresseerd bent in de beste SIM-only aanbiedingen en de beste zakelijke breedband en beste mobiele breedband deals.

De beste zakelijke gsm aanbiedingen per netwerk

Beste zakelijke SIM-only aanbiedingen

De beste mobiele plannen voor de business van Vodafone

(Image credit: Vodafone)

De goedkoopste rond voor data-honger gebruikers

Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 20GB data | 12-maanden contract | £20

Moet u tekenen voor akkoord met een contract van 12 maanden, dan de Vodafone Red-bundel is misschien wel het beste aanbod in het verenigd koninkrijk. Je krijgt onbeperkt data -, minuten (bruikbaar zowel in het verenigd koninkrijk en in de EU) en maar liefst 20 GB data te gebruiken met een extra 4 GB worden gebruikt in de EU in 40 landen, kunt u altijd kiezen voor de WorldTraveller optie waarmee u uw nederlandse uitkering in een extra 58 landen wereldwijd voor een vijf op een dag. Vodafone biedt ook een 30-dagen-geld-terug garantie. Bekijk deze deal op de website van Vodafone

De beste mobiele plannen voor de business van O2

(Image credit: O2)

Geweldig voor globe-trotters

Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 32GB data | 12-maanden contract | £17

De Telefonica-owned bedrijf biedt een van de meest indrukwekkende pakketten in de line-up. Het is ook de duurste hoewel je veel meer dan de meeste. Niet alleen heb je onbeperkte minuten en teksten in het verenigd koninkrijk en in heel Europa (nou ja, er is een fair use limiet van 2.000 minuten en 2.000 teksten in de EU), ook krijg je 3GB voor gebruik in de EU en 120 UK naar EU minuten. Geweldig als je veel reizen naar het vasteland van Europa. O2 biedt ook een 30-dagen leverbaar contract voor een extra £2 per maand. Deze deal heeft veel beter in de afgelopen maanden, het heeft upped de gegevens naar een enorme 32GB, terwijl het snijden van de kosten voor slechts € 17 per maand.

Bekijk deze deal op de website van O2

De beste mobiele plannen voor de business van EE

best mobile plans for business

Een enorme hoeveelheid van het supersnelle mobiele data

Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 40GB data | 12-maanden contract | £18

O2 zou kunnen winnen als het gaat om veelzijdigheid, maar EE bijna pakt de eerste plek als het gaat om pure waarde voor geld. Deze deal is een briljante bieden, dat geeft je een enorme 40GB aan data voor € 18 per maand. EE heeft een upgrade van zijn netwerk supersnelle 4GEE en u kunt zelfs delen van uw plan met drie medewerkers op dezelfde factuur; Merk op dat, in tegenstelling tot veel concurrenten, tethering en VOIP zijn toegestaan.

Bekijk deze deal op de website van EE

mobile phone deals smartphone deals phone deals

Het kopen van een mobiele telefoon – wat u moet weten