Beste projectoren 2019: 10 projectoren om te overwegen voor uw home theater setup

Beste Projector koopgids: Welkom bij TechRadar ‘ s gids voor de beste home cinema projectoren – met zowel 4K-en HD-modellen.

Projectoren zijn belangrijk in elke home cinema set-up. Hoewel de beste Tv ‘ s kan niet verslagen worden voor het leveren van echte 4K HDR inhoud, u bent waarschijnlijk gaan om een beeld te krijgen groter dan 75 cm – goed, tenzij je wilt herfinancieren uw huis of te verplaatsen naar een landhuis.

Maar 75 centimeter is slechts het begin, als je een goede projector.

Of u wilt splash – Blu-ray-films in een grote witte muur, vergroot je game-ervaring, of het gooien van foto ‘s en dia’ s vanaf een mobiel apparaat op een 100-inch plus scherm, een home cinema projector moet uw eerste keuze.

Helaas, terwijl de meeste AV-liefhebbers droom van de dag dat ze naar huis te brengen een beamer voor hun woonkamer, een paar hebben de neiging om door te gaan. Ze hebben de misvatting dat de projectoren zijn moeilijk te setup (ze zijn het niet), moeilijk te onderhouden (ze zijn het niet) en kost aanzienlijk meer dan een TV (zij niet).

Om dat doel willen we ontkrachten de mythe wordt in stand gehouden door niet-cinefielen die er zijn en u helpen bij het kiezen van een fantastisch uitziende projector zonder verbreking van de bank. Aan die einde, we hebben afgerond tot de beste projectoren die we hebben getest in de afgelopen twee jaar en hebben ze gerangschikt hieronder.

Op zoek naar iets goedkoper? Mis onze gids voor de beste projector deals die wordt bijgewerkt elke maand!

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Op 29 November 2019 is het Black Friday, wat betekent dat het de perfecte tijd is om te controleren onze gidsen naar de beste Black Friday en de beste Cyber maandag aanbiedingen die we kennen komen (en die we kunnen verwachten) om u te helpen geld besparen op uw nieuwe projector volgende maand. Als BenQ heeft onlangs de HT3550, konden we zien kortingen op de BenQ HT2550, evenals alle andere oudere modellen van het merk. Zorg ervoor dat u een bladwijzer onze Black Friday aanbiedingen pagina voor de laatste updates van de massale verkoop event.

De beste projectoren 2019 overzicht:

  1. LG CineBeam HU80KSW (2019)
  2. LG CineBeam HU85LA (2019)
  3. BenQ HT3550 (2019)
  4. BenQ HT2550 (2018)
  5. Anker Nevel Capsule II (2019)
  6. BenQ TK800 (2018)
  7. Anker Prizm II (2019)
  8. JVC DLA-X5900 (VERZENDING alleen-2018)
  9. Optoma UHD51A (2018)
  10. Epson Home Cinema 4010 (2018)

De beste projectoren 2019:

LG CineBeam HU80KSW 4K projector

(Image credit: LG)

1. LG CineBeam HU80KSW 4K-projector (2019)

Een 4K HDR-projector met een volledige home cinema-systeem gegooid

Een echte one-box systeem

4K HDR-foto is meer dan geschikt

Nog steeds moet luidsprekers voor optimaal geluid

Na een vijf-sterren projector? De LG CineBeam HU80KSW biedt een scherpe 4K HDR-foto, met het voordeel van een echte alles-in-één-systeem vindt u een stuk compacter dan de gemiddelde smart-TV. Het kan meer van een neutrale bereik dan de wat meer levendige projectoren die er zijn, maar voor de all-round pakket en de kwaliteit, kun je niet veel beter.

Alles uit de luidsprekers aan op de stekker is gebouwd in de projector zelf, zorgen voor een nette en goed ontworpen product dat is heel gemakkelijk te verplaatsen rond in de kamer of huis. Terwijl er fysieke poorten voor externe mediaspelers, ook aan boord van de LG smart platform kan je streamen vanaf een van uw catch-up-apps met gemak.

Dit CineBeam model beschikt over een indrukwekkende en 2.500 lumen, en moet je het laatst 20.000 uur voordat de opname begint te degraderen, terwijl de Harman Kardon luidsprekers zo bent u verzekerd van een basis kwaliteit voor de audio (zelfs als het bleke ten opzichte van een dedicated geluidsbalk).

Prijzen rond zweven van £2.000 / $2,400 / AU$3,600, afhankelijk van de LG home cinema-dealer bij u kopen, maar dit is een projector die absoluut de moeite waard de prijs.

Lees de volledige review: LG CineBeam HU80KSW 4K-projector

LG HU85LA CineBeam Projector

(Image credit: LG)

2. LG HU85LA CineBeam Projector (2019)

Een ultra-short-throw projector, die weet het waard

Uitstekende beeldkwaliteit

Strak design

Een beetje duur

Middelmatige luidsprekers

Echt behoefte aan een projector die zitten rechts tot aan de muur? Deze ultra-short-throw CineBeam projector van LG is in staat om het project een enorme display van enkel centimeters.

Je betaalt veel meer dan het model hierboven, met een $6000 (ongeveer € 4,860, AU$8,750) prijskaartje past bij de toegenomen gemak en de geavanceerde technologie die nodig is om het project op een zodanig korte afstand.

De projector zelf is ook briljant scherp in de bouw, met een strak rechthoekig profiel dat hub tapijt in de woonkamer of salontafel zonder het belemmeren van elk van de afbeelding is het gooien op de muur en u kunt het installeren van het plafond en indien gewenst.

Op 2,2 cm afstand van de projector levert een 90-inch scherm, terwijl 7.2 cm, je krijgt een 120-inch projectie. De kwaliteit van het geluid misschien niet zo indrukwekkend als de projectie, echter met een gebrek aan detail in de hoge frequenties, en niet veel macht aan de lage kant van beide.

Lees onze volledige review: LG HU85LA CineBeam Projector

BenQ HT3550 (2019)

(Image credit: TechRadar)

3. BenQ HT3550 (2019)

De BenQ HT3550 (W2700 in het verenigd koninkrijk en Europa) speelt als een droom

Projectiesysteem: DLP | Resolutie: 3840 x 2160 | Helderheid: van 2.000 lumen | Video-ingangen: HDMI x 2 | Afmetingen: 380 x 127 x 263mm

Ondersteuning voor 4K en HDR

Levendig, het contrast gevuld met foto

Kan helderder worden

Basic, gedateerd software

Bezien We de voorloper van de HT3550, de BenQ HT2550, eind vorig jaar, en tot goede resultaten, maar het vervolg biedt een aantal grote nieuwe functies: Het heeft een prachtige nieuwe design, voor beginners, maar is ook geoptimaliseerd voor BenQ ‘ s HDR-PRO, en ondersteunt HDR10 en HLG, plus het zoomt maximaal 1,3 maal, en ondersteunt een schermgrootte van maximaal 120 centimeter met een helderheid van 2000 lumen.

De echte upgrade hier, echter, is de projector contrast ratio. Terwijl de HT2250 aangeboden een 10.000:1 contrast ratio, de HT3550 stappen die tot een indrukwekkend aantal van 30.000:1 en het resultaat is een super dynamische beeld.

Terwijl het zou leuk geweest zijn als de projector zou kunnen krijgen een beetje helderder is, gegeven het feit dat met voldoende omgevingslicht kan een serieuze domper op de algehele beeldkwaliteit, we denken dat de BenQ HT3550 is misschien wel de beste manier om te gaan als u op zoek bent naar een grote projector in het $1.500/£1,500 prijsklasse.

Lees de volledige recensie: BenQ HT3550 (W2700)

BenQ HT2550 (2018)

(Image credit: TechRadar)

4. BenQ HT2550 (2018)

Als u op zoek bent naar kleur juistheid, dit is de beste faux-4K-projector voor de donkere huis bioscopen

Projectiesysteem: DLP | Resolutie: 1920 x 1080 (x4) | Helderheid: van 2200 lumen | Video-ingangen: 2x HDMI (1x MHL), 1x RCA, 1x Component, 1x VGA | Afmetingen: 312 x 104 x 244 mm

Schoon, gedetailleerde picrtures

Helder genoeg voor daglicht

Judder

Mist handige lens shift

De BenQ HT2550 misschien een beetje prijzig voor iemand die gewend is te zien korting 4K-Tv ‘ s, voor de prijs kan je niet veel beter. De projector biedt een levendige, heldere kleuren, veel detail, en een resolutie van 4K – alle bij en onder de $2.000. Dat is geen geringe prestatie.

De projector is niet perfect – de zwarten te bieden zijn niet zo diep als we zouden graag de projector nog steeds maakt wat geluid van de ventilator en er is ook geen lens-shift – maar die kleine nadelen opzij, we denken dat de BenQ HT2550 is een uitstekende optie voor degenen die willen een solide, no-nonsense projector met ondersteuning voor een resolutie van 4K en HDR inhoud.

Zijn er betere opties? Nou, er is de Optoma UHD50, dat is $100 goedkoper en biedt veel van dezelfde voordelen (hoewel de kleur van nauwkeurigheid is niet zo heel erg goed, en de BenQ projector is iets beter gebouwd), maar in het einde, wij denken dat het beter besteed de extra $100 voor de BenQ HT2550.

Lees de volledige recensie: BenQ HT2550

Anker Nebula Capsule II Mini Projector

(Image credit: de Toekomst)

5. Anker Nevel Capsule II Mini Projector (2019)

Een kleine, hoogwaardige home cinema-projector

Android TV ingebouwde

Full-size HDMI-poort

Kan helderder worden

Netflix moet worden sideloaded

Sommige projectoren waren bedoeld om draagbaar te zijn en het beter doen dan het Anker Nevel Capsule II Mini Projector.

Over de grootte en de vorm van een blikje Coca Cola, de kleine projector lijkt meer op een accu voor een stuk van AV-apparatuur dan een all-out projector, maar die ziet er bedriegt. De Capsule II is zeer geschikt voor zijn grootte, het aanbieden van een 720p (HD) resolutie en sterke audio-uitgang – en een merkbare verbetering op in 2018 het Anker Nevel Mars II – zelfs als het niet kan concurreren met de meer premium 4K HDR-modellen die in deze gids vermeld.

Gezien zijn omvang, we waren aangenaam verrast om te vinden een volledig formaat HMDI-poort, te, in plaats van de mini-HDMI-alternatieve – evenals een USB-poort en USB-C poort opladen, waardoor u de macht van de projector tijdens het verbinden met een streaming-stick zoals de Roku Express of Amazon Fire TV-Stick.

Er is ook de 3600 apps om gebruik te maken van alle pre-gebouwd in de Android smart TV platform. Echter, gegeven een aantal lastige certificering problemen rond Netflix, je zal niet de grootste TV-streaming service op (tenzij u sluit en externe apparaat om het te doen voor u.

Lees de volledige recensie: Anker Nevel Capsule II Mini Projector

BenQ TK800 (2018)

(Image credit: BenQ)

6. BenQ TK800 (2018)

Dit is BenQ ‘ s helderder optie, maar niet helemaal dezelfde kleur nauwkeurigheid

Projectiesysteem: DLP-XPR | Resolutie: 1920×1080 (x4) | Helderheid: van 3.000 lumen | Video-ingangen: 2x HDMI-2.0 (1x HDCP 2.2), 1x S-Video, 1x VGA | Afmetingen: 496 x 195 x 464mm

Scherpe 4K-en HDR-afbeeldingen

Grote, heldere, kleurrijke foto

Uitstekende beweging doorgeven

Goede input lag voor gaming

De arme zwarte en schaduwdetail

Luidruchtig, zelfs in de Eco-modus

Als de HT2550, de belangrijkste selling point van de BenQ TK800 is dat het ondersteunt faux-4K met behulp van XPR-technologie die in wezen neemt een 1920×1080 pixel DLP-chip en knippert het beeld vier keer in een ongelooflijk snel achter elkaar maken van een beeld met een waargenomen resolutie van meer dan acht miljoen pixels.

Ongelooflijk dit ook daadwerkelijk werkt, en zelfs met testpatronen de beelden lijken te zijn 4K-in termen van resolutie.

Wat is er anders over het is dat het ook heel licht, wat betekent dat zelfs met de SDR-inhoud kan leveren beelden die echt impact, zelfs in minder-dan-ideale omstandigheden. U kunt gebruik maken van de TK800 in een kamer met witte muren en grote ramen, en nog steeds genieten van een grote geprojecteerde beeld.

Ook verwachten uitstekende motion handling, wat goed is voor gaming, en het heeft een lage input lag dat ook goed nieuws voor gamers. (De BenQ zelfs 3D-ondersteuning, maar je moet kopen van de bril afzonderlijk verkrijgbaar.)

Op de debet-zijde, het zwartniveau en het schaduwdetail zijn beide armen, en de TK800 maakt ook gebruik van een kleurenwiel, die beperkt zijn assortiment van kleuren, vooral waar HDR is betrokken. Het betekent ook dat bepaalde mensen zien ‘regenbogen’, maar dat is slechts een beperking van een single-chip DLP-projectoren. Op de top van dat alles, het is heel klein, dankzij zowel de kleur wiel en een ventilator, maar dat laatste is nodig, gezien de hoeveelheid warmte die wordt gegenereerd door de heldere lamp.

Lees de volledige recensie: BenQ TK800

Anker Prizm II (2019)

(Image credit: de Toekomst)

7. Anker Prizm II (2019)

Een goedkope, makkelijk te gebruiken projector – wel een beetje op een dikke zijde

Zeer betaalbaar

Eenvoudig om de hoek van de projectie

Bulky design

Kan helderder worden

Misschien wel de goedkoopste projector op deze lijst, het Anker Prizm II geweren voor een betaalbare ervaring die beheert het handhaven van een bepaalde mate van kwaliteit voor de prijs – zelfs als het achterblijft in de uitstraling van de afdeling.

Ja, het Anker Prizm II is een beetje grof, en niet de slanke ontwerp van de LG CineBeam bereik, of zelfs het Anker Nevel Capsule II. Maar maakt dat goed met een lagere prijs, gemakkelijk-te-hoek projectie, en een betere geluidskwaliteit dan zijn gezicht zou vermoeden.

Het is niet allemaal positieve punten, natuurlijk. Als een relatief goedkope projector, slechts een enkele HDMI-poort, en in het algemeen de strijd om de output helder genoeg om te concurreren met andere lichtbronnen in de kamer. Als je alleen kijkt in een donkere omgeving, hoewel, en het kopen van een nieuwe projector op een beperkende budget, dit kan de projector voor u.

Lees de volledige recensie: Anker Prizm II

JVC DLA-X5900

8. JVC DLA-X5900 (VERZENDING alleen-2018)

Een in het verenigd koninkrijk alleen cinema-beating projector voor home

Projectie systeem: D-ILA | Resolutie: 3840 x 2160 | Helderheid: de 1.800 lumen | Video-ingangen: 2x HDMI-2.0 | Afmetingen: 455 x 179 x 472mm

Toonaangevende contrast

Indrukwekkende HDR voor een projector

Gaming-klaar

Niet een echte 4K

Voor de laatste 10 jaar, JVC is de projector merk te volgen voor de black levels die beat je plaatselijke bioscoop scherm. Het is allemaal dankzij JVC D-ILA techniek, die rivaal DLP en SXRD modellen kan het gewoon niet aanraken.

Native contrast van 40.000:1 wordt zwarten ziet er echt zwart… dat is, als u de behandeling van uw bioscoop om een mooie, donkere verf.

Dit jaar één van de belangrijkste upgrades HDR prestaties. De punchiness van HDR niet de uitdaging van een ultra-heldere LCD TV, maar hier krijgt u een beeld verschillende keren de grootte.

Vergelijkbaar met de BenQ HT2550 en TK800 hierboven vermeld, deze beamer maakt gebruik van JVC eShift technologie, welke projecten twee verschillende 1080p beelden achter elkaar op 120 hz frequentie, waardoor het detail van een native 4K-display. Maak je geen zorgen, in-persoon, je zou moeilijk worden ingedrukt om het verschil te zien tussen dit en 4K.

line

Optoma UHD51A

9. Optoma UHD51A (2018)

Een Alexa-compatibele beamer die niet fatsoenlijk 4K

Projectiesysteem: DLP | Resolutie: 1920×1080 (x4) | Helderheid: de 3.500 lumen | Video-ingangen: 2x HDMI (1x MHL) | Afmetingen: 498(w) x 141(h) x 331(d)mm

Rijke, scherpe beelden

Een zeldzame 3D-optie

Geen digitale keystone

Alexa set-up problemen

Slim, stem-geactiveerde knoppen voor een home cinema projector kan klinken als de keuken-wastafel aanpak te voorzien van lijsten op het eerste gezicht, springen op de buzz-woord (of is het een ‘wake-woord’?) bandwagon van Amazon ‘s Alexa, Apple’ s Siri of Google ‘ s Assistent. Maar na te denken over de omgeving en het scenario dat de gemiddelde projector bekijken sessie vindt plaats in, en het begint met het maken van veel gevoel – je bent in een donkere kamer, waar het zien van de knoppen is niet altijd gemakkelijk om, eventueel met je handen geladen met popcorn en andere lekkernijen.

In staat te schreeuwen “spelen in de film!” op een stem geactiveerd projector, potentieel geïnstalleerd in een beugel hoog boven je hoofd, lijkt een geluid verplaatsen.

Uiteindelijk, terwijl de Alexa functies zijn leuk (als het een beetje oppervlakkig) alles over de Optoma UHD51A presteert uitzonderlijk. Bij deze prijs is die je zal moeilijk worden ingedrukt te vinden een projector die kan dit niveau van de kwaliteit van de foto en deze functie is ingesteld met meer vertrouwen.

De Optoma UHD51A vertegenwoordigt een grote verschuiving in 4K te projecteren kwaliteit als je merkt dat je op een kleiner budget. Wat is de aanbieding hier kunnen zelfs die met kleinere woonruimten en meer bescheiden banksaldi een voorproefje van de home cinema high life.

Lees de volledige recensie: Optoma UHD51A

Epson Home Cinema 4010

10. Epson Home Cinema 4010 (2018)

Wil je iets met lens-shift en HDR10 ondersteuning? Check out de Epson 4010 projector

Projectie systeem: Epson 3LCD, 3-chip-technologie | Resolutie: 4K Toebehoren (1920 x 1080 x 2) | Helderheid: de 2.400 lumen | Video-ingangen: 1x HDMI 1.4 a, 1x HDMI-2.0 | Afmetingen: 20.5″ x 17.7″ x 6.7″ (B x D x H)

4K detail en kleur

Veelzijdige lens-shift

Enorme grootte

Nu verkopen voor $1,799.99 (£1,799.99), deze zeer grote projector is gebaseerd op Epson eigen 3LCD motor en het gaat in 4K, HDR 10, 3D, heeft een elektronische lens, een auto-focus systeem en het kunnen bereiken van de 2.400 lumen helderheid.

Wat voorkomt dat deze wordt hoger op onze lijst is dat niet de grootste functie-rond – zelfs Epson biedt modellen met meer toeters en bellen (met name van de step-up EH-TW9400, voegt Hybride Log Gamma, 4K/60p HDR op 18Gbps, en Epson ‘ s 4K-WiHD draadloze zender), noch als ultra-gedetailleerde native 4K-projectoren – maar de enorme 4010/EH-TW7400 de combinatie van must-have functies en compromisloos filmische beelden is het onmogelijk om te betogen met.

Lees de volledige recensie: Epson Home Cinema 4010 (EH-TW7400 in de UK)