Beste webcams 2019: de beste webcams voor uw PC

De beste webcams lijkt misschien een onnodige perifere deze dagen. Immers, de beste laptops of all-in-one Pc ‘s al uitgerust met een redelijk goede camera’ s. Maar voor bezitters van een desktop, het is nog steeds een leuke add-on die vraagt wat rond te shoppen. Gelukkig opties in overvloed en je kunt één van de beste webcams voor je bureaublad in een live streaming video of video-conferencing monster.

Net zoals andere randapparatuur, u zult moeten kiezen wat u voor. De beste webcams voor u gaat naar de degene die zal helpen bij video conferencing een presentatie? Misschien bent u proberen om de volgende grote ding op Twitch of YouTube. Of, zoals je ziet op één van onze picks, u wilt een webcam voor uw TV.

Één van beide manier, zullen wij u begeleiden naar de beste webcams voor uw behoeften als die we hebben verzameld een verscheidenheid aan opties voor u om uit te checken. Of wilt u iets met 4K resolutie, het kunnen draaien van 360 graden, of is uitgerust met een hoogwaardige microfoon, zult u iets vinden om uw behoeften te passen. Bovendien, met de Black Friday snel nadert, moeten we beginnen met het zien van vakantie deals pop-up. Houd ook in de gaten op onze exclusieve prijs vergelijking tool voor het koopje prijzen voor de beste webcams.

Beste webcams in een oogopslag

 1. Logitech C922 Pro Stream
 2. De Razer Kiyo
 3. Microsoft LifeCam HD-3000
 4. Mevo
 5. Microsoft LifeCam Studio
 6. Logitech Brio Webcam
 7. Creative Labs Senz3D
 8. Logitech C930e
 9. Samsung VG-STC5000
 10. AUSDOM 1080P HD-Webcam met Ingebouwde Microfoon

Logitech C922 Pro Stream

De Logitech C922 Pro Stream voorzien van hetzelfde stijlvolle ontwerp als zijn voorganger, maar met iets interessant voor gamers.

(Image credit: Logitech)

1. Logitech C922 Pro Stream

Het is game over voor Logitech ‘ s nieuwste webcam

Resolutie: 1080p | Functies: Achtergrond verwijderen, correctie bij weinig licht, 720p/60fps tijdens het streamen van video, Stereo audio, autofocus, auto lichte correctie

Geweldig lage licht-mogelijkheden

Achtergrond verwijderen functie

Ondersteunt 720p/60fps streaming

Hetzelfde design als de C920

Geen RealSense mogelijkheden

De eerste op onze lijst van de beste webcams 2019 te bieden heeft is van Logitech ‘ s nieuwste, de Logitech G922 Pro Stream. Het heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp als zijn voorganger, de C920, maar het is vooral interessant voor gamers rond deze tijd. De C922 nog steeds beschikt over uitstekende 1080p-kwaliteit, ideaal voor het hosten van video-oproepen, en de automatische correctie bij weinig licht maakt het een fantastische cam streaming met de lichten uit. Het ondersteunt ook kunt u achtergrond verwijderen, waardoor het ideaal is voor beginnende youtube-gebruikers.

Moet je kopen de Logitech G922 Pro Stream?

Razer Kiyo

De Razer Kiyo richt zich op wat het belangrijkste is om het spel van streamers en YouTube-vloggers. (Image Credit: Razer)

2. De Razer Kiyo

Een spotlight op streaming

Resolutie: 1080p | Eigenschappen: licht van de Ring, de Verenigbaarheid met de OBS en Xsplit

Handige ring van licht

Eenvoudig te gebruiken

Duur

De Razer Kiyo ziet er misschien raar, een testament te Razer de unieke ontwerpen, maar het is nog steeds een van de beste webcams die er voor streaming – dat is ongelooflijk populair in deze dag en leeftijd. Met de Razer Kiyo, Razer heeft verwijderd van veel van de toeters en bellen die meer premie webcams bieden, gericht op dat wat het belangrijkste is om het spel van streamers en YouTube-vloggers – goede beeldkwaliteit en verlichting door middel van een “Lichte Ring”. Je hoeft niet te besteden een hoop tijd met het configureren van de stream – sluit de Razer Kiyo en aan de slag.

Microsoft LifeCam HD-3000

De Microsoft LifeCam Studio is een van de beste webcams die er zijn. (Image Credit: Microsoft)

3. Microsoft LifeCam HD-3000

Goedkope, vrolijk en ideaal voor Skype

Resolutie: 720p | Kenmerken: Kleur correctie, noise cancelling

Goedkope

Vrolijk

720p alleen

De Microsoft LifeCam Studio is een van de beste webcams die er zijn. Gericht op het pro-gebruikers met breedbeeldschermen en beschikt over een bekende configuratie van 1080p opname en 720p live video-bellen. Het draait 360 graden en kan gemonteerd worden op een statief met autofocus. De breedband-microfoon geeft een kristalhelder geluid, en Microsoft ‘ s TrueColor-systeem zal een verschuiving van de blootstelling dynamisch te houden en je goed verlicht, waardoor het een ideale keuze voor uw zakelijke vergaderingen en presentaties.

Mevo

Mevo kunt u het vastleggen van beelden live, ongeacht waar u bent in de wereld. (Image Credit: Mevo)

4. Mevo

Livestreaming op de gaan

Resolutie: 2160p | Functies: 4K opname, Mobiele compatibiliteit, Live video en audio, Bluetooth 4.1

Draagbare

Compatibel met diverse apparaten

Erg duur

Als je een aspirant-journalist, of zelfs als je gewoon probeert om het vastleggen van beelden in het wild, Mevo misschien wel één van de beste webcams voor u. Ofwel de Mevo of Mevo Plus zal u toelaten om het vastleggen van beelden live, ongeacht waar u bent in de wereld – zo lang als je kunt verbinding maken met een mobiel netwerk. Plus, omdat Mevo is klein en onopvallend, het zal niet afleiden van het onderwerp tijdens een interview.

Microsoft LifeCam Studio

Microsoft LifeCam Studio is gemaakt voor zakelijke vergaderingen en presentaties. (Image Credit: Microsoft)

5. Microsoft LifeCam Studio

Een pro-camera voor de pro-mensen

Resolutie: 1080p | Eigenschappen: Kleur correctie, hi-fi microfoon, Skype

Breed gezichtsveld

Breedband mic voor een beter geluid

Duur

Echt ontworpen voor zakelijke types

Het is niet de meest aantrekkelijke webcam, maar de LifeCam Studio is niet echt ontworpen om aantrekkelijk te zijn. In plaats daarvan is het gemaakt voor zakelijke vergaderingen en presentaties, met zijn 1080p opnemen, 720p live video-bellen en breedband microfoon levert een kristalhelder geluid. Dit is een ernstige perifere – één dat vereist een krachtige PC voor max instellingen – maar dat betekent niet dat het ontbreken van toeters en bellen. Bijvoorbeeld, het komt met een 360-graden draaiende mogelijkheden en Microsoft ‘ s TrueColor-systeem, dat een verschuiving van de blootstelling dynamisch te houden en je goed verlicht.

Lees de volledige review: Microsoft LifeCam Studio

Logitech Brio Webcam

Logitech Brio heeft gebracht high fidelity aan de wereld van de beste webcams. (Image Credit: Logitech)

6. Logitech Brio Webcam

Het brengen van 4K voor een webcam bij u in de buurt

Resolutie: 2160p | Functies: 4K opname, 5X HD Zoom, Windows Hallo, HDR

4K Ultra HD

Hallo Windows

Misschien een beetje te high-res

Heb je ooit gekeken naar een webcam in afschuw omdat het gewoon niet kan houden aan uw smartphone? Goed, de Logitech Brio kan de webcam u naar op zoek bent. Met een 4K UHD resolutie en HDR maakt de Logitech Brio heeft gebracht high fidelity aan de wereld van de beste webcams. Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt ook over Windows Hallo functionaliteit en een eenvoudig te gebruiken standaard, waarmee u de positie van het vastleggen van uw beste kant.

Creative Labs Senz3D

Het Creative Labs Senz3D heeft meer mogelijkheden dan je je kunt voorstellen. (Image Credit: Creatief)

7. Creative Labs Senz3D

De Webcam van de toekomst

Resolutie: 1080p | Functies: Achtergrond verwijderen, correctie bij weinig licht, Windows Cortana en Hallo compatibiliteit, Gezichts-tracking

Hallo Windows

Naadloze achtergrond verwijderen

Duur

Creatieve misschien niet het eerste bedrijf dat komt te letten op wanneer je in de markt voor de beste webcams, maar met de Creative Labs Senz3D, dat is duidelijk veranderd. Dit space-age-webcam heeft meer functies dan u zich kunt voorstellen, en de high-tech 3D-scanner en gezichts-tracking-tech beloften leiden tot een aantal intrigerende dingen in beide AR functionaliteit en zelfs gamen. Het is niet echt goedkoop, maar je krijgt alle toeters en bellen met dit aanbod van Creative.

Logitech C930e

Logitech C930e is Logitech ‘ s meest geavanceerde HD-webcam nog. (Image Credit: Logitech)

8. Logitech C930e

Het kost veel, maar het heeft een veel te

Resolutie: 1080p | Functies: On-board verwerking, Zeiss lens, groothoek lens

On-board video processing

Breed gezichtsveld

Prijzig

De 920 komt heel dicht voor veel minder geld

De C930e beweert Logitech ‘s meest geavanceerde HD-webcam, dus het is niet verwonderlijk dat het ook één van Logitech’ s duurste aanbod. Echter, in tegenstelling tot traditionele webcams, die vertrouwen op de PC voor al het zware werk, dit toestel heeft de video encoding zelf, die op hun beurt moeten leiden tot een betere beeldkwaliteit. De brede, 90-graden gezichtsveld betekent dat het goed geschikt is voor business video-conferencing en presentaties. En natuurlijk, het is Skype-gecertificeerd voor PC en Mac.

Samsung VG-STC5000

De Samsung VG-STC5000 beschikt over Samsung ‘ s eigen gesture control functies en virtuele spiegel voor fitness-apps. (Image Credit: Samsung)

9. Samsung VG-STC5000

Een camera nodig voor uw Samsung-TV?

Resolutie: 1080p | Eigenschappen: Werkt op Samsung Tv ‘ s

Doet wat het zegt over het tin

Rivaal apparaten werken niet op Samsung Tv ‘ s

Skype op de Tv wordt afgebouwd

Te duur, zelfs op eBay

Terwijl Samsung smart TV ‘ s hebben beperkte compatibiliteit met de meeste van de beste webcams die er zijn, het bedrijf heeft haar eigen camera voor haar H, HU, JS en JU-modellen. We zouden het niet aanraden het kopen van een voor Skype, als de smart TV-versie van Skype wordt niet langer ondersteund, maar als je wilt gebruik maken van Samsung ‘ s eigen gesture control functies en virtuele spiegel voor fitness-apps, dan is het echt de enige optie.

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Logitech-C930e

AUSDOM 1080P HD Webcam

De AUSDOM 1080P HD-Webcam heeft resoluties tot 1080p HD, terwijl de ondersteuning 12MP-foto ‘ s. (Image Credit: Ausdom)

10. AUSDOM 1080P HD-Webcam Camera met Ingebouwde Microfoon

1080p Full HD voor minder dan € 21/$27? Oh ja

Resolutie: 1080p | Kenmerken: Ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking, low-light enhancement tech, flexibele staan

Volledige HD

Prijs

Handmatig scherpstellen

Waarschijnlijk niet gemaakt van titanium

Als u op zoek bent naar een full HD-webcam, zonder dat de hoge prijs, kan dit één van de beste webcams voor u. Biedt resoluties tot 1080p HD, terwijl de ondersteuning 12MP foto ‘ s, een noise-cancelling microfoon en low-light compensatie, deze camera is een feature-rijke. Er is geen autofocus, en u niet voor een grote bundel van de software, maar dat koopje prijs meer dan maakt voor eventuele onvolkomenheden, dat is waarom het verdiend een plaats op onze beste webcams lijst.

Bill Thomas heeft ook bijgedragen aan dit artikel

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Microsoft LifeCam Studio