Beste games 2018: de meest essentiële releases van vorig jaar

Het was de bedoeling om een van de grootste launch titels voor de Xbox One X in November 2017, maar Crackdown 3 wordt nu een grote 2018 exclusief voor de console. De belangrijkste selling point van het hardhandig Optreden van de franchise is de vernietiging en in dit spel is de multiplayer-modus online elk deel van het spel van de stad is open tot vernietiging dankzij een cloud-gebaseerde natuurkunde berekeningen systeem.
Pokemon Laten Gaan is een set van spin-off Pokemon games die zal starten op de Nintendo Schakelaar in November 2018. Deze games zullen integreren Pokemon RPG gameplay met mecaniciens uit het mobiele spel Pokemon Gaan maken van een avontuur dat is toegankelijk voor nieuwe en jongere fans.
Wanneer kan ik spelen? 2019 of 2020
Gestemd TechRadar de meest langverwachte spel van 2018, Rockstar ‘ s nieuwste uitje was één van de grootste releases van 2018.
Wanneer kan ik spelen? Februari 2019
Na het nemen van een jaar in 2017, Battlefield is het maken van een terugkeer in 2018 met Battlefield V (of 5), in de tweede Wereldoorlog 2.
Gegeven het is al 12 jaar sinds Kingdom Hearts 2 is uitgebracht, het is veilig om te zeggen dat Kingdom Hearts 3 is een van de meest langverwachte titels voor 2018. Eens te meer spelers nemen de rol van Sora als hij reist met zijn beste vrienden Donald en Goofy in een verscheidenheid van de wereld als thema, en bevolkt door tal van beroemde Disney en Final Fantasy karakters.
Wat kan ik spelen? PS4
 Wat kan ik spelen? PS4, Xbox Een PC
Wanneer kan ik spelen? 25 januari 2019
Wanneer kan ik spelen? 2019
Toen deed release? Oktober 26, 2018
Wat kan ik spelen? Xbox, PS4, PC
Er zijn gemengde gevoelens bij fans over de nieuwste komende naast de Fallout-franchise, die ziet de serie het raken van een online platform voor de eerste keer. Terwijl Bethesda belooft de gameplay we uitgegroeid tot een liefde over de serie, blijven sommigen niet overtuigd van de West Virginia woestenij zal leveren dezelfde sensatie.
Wanneer kan ik spelen? November 16, 2018
Spelers zullen terugkeren naar de Kanto regio waar ze kunnen vangen en vecht Pokemon, alleen of met een vriend in de co-op modus. Er zijn veel nieuwe manieren om te spelen Pokemon in deze releases en u kunt hier meer over lezen hier. Wanneer kan ik spelen? November 20, 2018
Er gaat veel bekende bezienswaardigheden en gezichten, maar we zijn erg enthousiast om de nieuwe Toy Story wereld.
Wat kan ik spelen? PS4, Xbox en Een PC
Wat kan ik spelen? Nintendo Schakelaar
Gezien de eerste wedstrijd is voortdurend geprezen als een meesterwerk dankzij de prachtige, emotionele verhaal en boeiende leven-achtige personages, het besluit om De Laatste van Ons, Deel 2 is eigenlijk niet verrassend. Rond deze tijd Ellie neemt de hoofdrol en we worden beloofd een veel donkerder spel met een nog groter verhaal.
Het spel ziet de terugkeer van de Oorlog Verhalen, met een aantal nieuwe multiplayer modes en de invoering van een live-service element houdt het spel fris lang voorbij de release.

  • Wilt u meer informatie? Hier is alles wat we weten over Crackdown 3

Wat kan ik spelen? PS4, Xbox en Een PC
Al was oorspronkelijk gepland voor 2018 release, het werd terug geduwd in Mei 2018 naar Ubisoft ‘ s volgende financiële jaar, dat betekent dat het kan worden gelanceerd altijd tussen April en Maart 2019 en 2020.
Wanneer kan ik spelen? November 14, 2018
Wat kan ik spelen? Xbox en Een PC
De Wild West adventure ziet u stapt in de schoenen van outlaw Arthur Morgan, een revolverheld in de beruchte Van Der Linde Bende. Met een enorme open wereld, uiteenlopende terreinen en activiteiten, variërend van bounty jacht, vissen, RDR2 houden je bezig voor een tijdje.
Onthuld op de E3 in 2017, dit spel was eigenlijk gooide als Assassin ‘s Creed Black Flag met de assassin’ bits verwijderd. Dat laat de oorlogvoering te water en in de Schedel en Botten vind je jezelf betrekken in de single-player en multiplayer-maritieme avonturen. Denk Zee van Dieven, maar een beetje meer gericht op het verbijsterende realisme.
Wat kan ik spelen? PS4 en Xbox Één