Beste microSD-kaarten van 2019: flash-geheugen voor camera ‘ s, drones en meer

Welkom bij onze keuze voor de beste microSD-kaarten in 2019. Op deze pagina vindt u de beste microSD-kaarten die u kunt invoegen in uw camera, uw smartphone of drone, en die uitbreiding van de opslagcapaciteit van deze apparaten, terwijl ook het aanbieden van snelle data transfer snelheden.
Capaciteit: 32 GB, 64 gb, 128 gb | Interface: microSD
Lage snelheden voor video
Capaciteit: 32GB, 64GB, 128GB, 256GB | Interface: microSD

Goede snelheden

De Lexar 1000x is niet de snelste microSD-kaart hier, maar het heeft veel te bieden. Bijvoorbeeld, de leessnelheid en zijn nog steeds een van de snelst rond, en het is goedkoper geprijsd dan veel van haar concurrenten. Terwijl het valt kort met de snelheid van het schrijven, het verschil is niet al te opvallend voor veel mensen. Het komt ook met een microSD naar USB 3.0 adapter, die maakt het gemakkelijk overzetten van uw bestanden naar een PC.

De beste microSD-kaarten van 2019 in een oogopslag

 1. Samsung Evo Plus microSD-kaart
 2. Samsung Pro+ microSD-kaart
 3. SanDisk Extreme Plus microSD-kaart
 4. Lexar 1000x microSD-kaart
 5. Samsung Evo Selecteer microSD-kaart
 6. SanDisk Ultra microSD
 7. Kingston microSD-Actie Camera
 8. Integraal 512GB microSDXC Class 10 Geheugenkaart

Samsung Evo Plus

1. Samsung Evo Plus microSD-kaart

Capaciteit: 32 GB, 64 gb, 128 gb | Interface: microSD

Onregelmatige prestaties

Onregelmatige prestaties

De Black Friday en Cyber maandag aanbiedingen periode is een fantastische tijd om in te slaan op de geheugenkaart. U kunt bijna altijd goede deals op geheugenkaarten in deze tijd van het jaar, vooral als je niet te kieskeurig over het merk of grootte. Als u een uitgebreid opslag zo snel mogelijk verder en u heeft uw oog op een specifieke kaart hier aanbevolen, hoewel, je hoeft niet per se te wachten tot Black Friday pick-up een geweldige deal. Onze widgets tonen altijd de nieuwste en beste aanbiedingen, zodat u altijd zeker bent van een geheugenkaart koopje.
Betrouwbaar
De beste all-round microSD-kaart
Niet de snelste

6. SanDisk Ultra microSD

Ideaal voor Profs Gaan

Een ander groot grote capaciteit van de microSD-kaart

De SanDisk Ultra microSD is een briljante microSD-kaart voor mensen die op zoek zijn naar grote capaciteiten, met de nieuwste versie met een capaciteit tot 400 GB aan opslagruimte. Dat geeft u voldoende ruimte voor de opslag van hoge resolutie beelden en video bestanden. Schrijf snelheden zijn goed, maar ze zijn niet de snelste die we hebben gezien. Als je schiet in 4K, dat kan een probleem zijn, maar voor veel mensen is het iets lagere snelheden zijn de moeite waard voor de hoeveelheid opslagruimte die je krijgt.
De SanDisk Ultra microSD is een briljante microSD-kaart voor mensen die op zoek zijn naar grote capaciteiten, met de nieuwste versie met een capaciteit tot 400 GB aan opslagruimte. Dat geeft u voldoende ruimte voor de opslag van hoge resolutie beelden en video bestanden. Schrijf snelheden zijn goed, maar ze zijn niet de snelste die we hebben gezien. Als je schiet in 4K, dat kan een probleem zijn, maar voor veel mensen is het iets lagere snelheden zijn de moeite waard voor de hoeveelheid opslagruimte die je krijgt.
Niet briljant voor 4K opname
Capaciteit: 32GB, 64GB, 128GB, 256GB | Interface: microSD

Hoe kies je een microSD-geheugenkaart

 • Het is niet de moeite waard voor geheugenkaarten met een capaciteit kleiner dan 4 gb simpelweg omdat de premie betaalt u voor twee of vier keer de opslag is klein.
 • Zorg ervoor dat u de levering prijs bij het doen van de nummers zo vaak je uiteindelijk meer moeten betalen voor de verzendkosten dan de schijf zelf, in het bijzonder voor low-cost modellen.
 • Als u van plan bent om te kiezen voor een grote capaciteit kaarten (32 GB of meer), zorg ervoor dat uw apparaat is een SDXC-compatibel.
 • Als u van plan bent om bestanden te verplaatsen naar en van draagbare apparaten (tablets en smartphones), overweeg dan een microUSB-card reader zoals de Leef-Toegang.
 • Vermijd het kopen van uw geheugenkaarten van leveranciers met weinig feedback op veiling websites als deze drives kan blijken nep. Alle leveranciers hieronder zijn vertrouwde degenen.
 • Voor de 128 GB en hoger, SD-kaarten zijn over het algemeen goedkoper als gebruikers meestal genoegen nemen met 64GB als deze overeenkomt met de maximaal ondersteunde capaciteit van de meeste draagbare apparaten. In het algemeen, microSD-kaarten met een adapter kost minder dan het equivalent SD-kaart.
 • Merk op dat alle capaciteiten zijn waarschijnlijk veel minder dan vermeld wanneer ze zijn opgemaakt.
 • SD-kaarten zijn meestal verdeeld in klassen die geeft een ruw idee van de minimale prestaties worden verwacht. Een kaart van Klasse 4 is gegarandeerd om te leveren in minimaal 4 mbps, terwijl een Class 10 moet overtreffen 10MBps.
 • Ook zijn er veel leveranciers verslag uit over hun snelheden in termen van “x” rating die een veelvoud is van 150KBps (de leessnelheid van een standaard cd-ROM-station). Een 100x kaart kan worden verlangd dat meer dan 14MBps.
 • Als u van plan bent te kopen microSD-kaarten eenvoudig om gegevens op te slaan, don ‘ t. Memory sticks, goedkoper en robuuster, zijn een betere keuze.