Beste NAS-apparaten van 2019: top Network Attached Storage voor thuis en op kantoor

Apps niet geweldig
Eenvoudige, maar snelle
Capaciteit: N/A | Interface: 2 x Gigabit Ethernet -, USB 3.0 | Kenmerken: op Afstand toegang tot bestanden, HDMI-out, 4K media transcoderen, DLNA
WD My Cloud Personal NAS drive
WD ‘ s My Cloud EX2 Ultra NAS-schijf is ontworpen voor klein-zakelijk gebruik. (Image credit: WD)
U zult willen overwegen uw back-up en redundantie wensen bij het zoeken naar de beste NAS-schijven. Velen zijn in staat om meer dan één harde schijf en kunnen spiegel die harde schijf in het geval van een storing. Dus als een harde schijf gaat, je geen zorgen hoeft te maken. Het is allemaal een back-up op een ander. Ook de beste NAS-schijven kunt u gebruik maken van een externe schijf als back-up. Of is dit een extra voorzorg of omdat u wilt nemen van de gegevens met u, het is een nuttige functie.
Eenvoudig in te stellen

Beste NAS-apparaten – in een oogopslag

  1. WD My Cloud Persoonlijke NAS-schijf
  2. Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay NAS-schijf
  3. De QNAP TS-251A NAS-schijf
  4. Buffalo LinkStation LS220D NAS-schijf
  5. Synology DiskStation DS1817 NAS-schijf
  6. WD My Cloud Spiegel NAS-schijf
  7. Synology DiskStation DS1517 NAS-schijf
  8. WD My Cloud EX2 Ultra NAS-schijf
  9. Western Digital DL4100 NAS-schijf
Capaciteit: 4TB, 8TB, 12, 16 TB | Interface: Gigabit Ethernet, USB 3.0 | Kenmerken: op Afstand toegang tot bestanden, RAID functies, Mijn Cloud OS 3 software
Een apparaat waarmee een back-up

1. WD My Cloud Persoonlijke NAS-schijf

Functie-verpakt media NAS

WD My Cloud Mirror NAS drive

Neem een kijkje op onze picks voor de beste NAS-drives voor uw behoeften. En als je al een NAS-apparaat en wil haar opslag, neem een kijkje op onze keuzes voor de beste harde schijven.
Niet dat flexibel
Handige netwerk opslag
WD My Cloud Persoonlijke NAS-schijf is een van de beste NAS-schijven en start op 2 TB opslagruimte. (Image credit: WD)
Goede prijs
Houd in gedachten een paar dingen bij het winkelen voor de beste NAS-drives voor uw behoeften. Hoeveel opslagruimte heb je nodig? Terwijl de meeste van de apparaten die wij hebben afgerond komen met een goede deal van opslag, wil je om vooruit te kijken hoeveel je eigenlijk nodig hebt, niet alleen nu maar in een jaar. De beste NAS-schijven moeten in staat zijn om meer te doen dan alleen het leveren van een grote harde schijf voor uw netwerk. Ze moeten ook in staat zijn om de opslag van uw back-ups in het geval dat er iets gebeurt met uw originele bestanden.
Capaciteit: 2TB, 3TB of 4TB | Interface: USB 3.0, Gigabit Ethernet | Functies: op Afstand toegang tot bestanden, DLNA, iTunes-Server

Niet snel
WD My Cloud EX2 Ultra NAS drive

2. Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay NAS-schijf

Goed kijken

Het lijkt misschien moeilijk te winkelen voor de beste NAS-schijven. Echter, het is veel eenvoudiger dan het lijkt. En om te helpen, we hebben het samenstellen van deze lijst van de beste NAS-drives voor u te koop in 2019.

Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay NAS-schijf spiegels de bestanden van de ene harde schijf naar een tweede. (Image credit: Seagate)
Eenvoudig te gebruiken
Voor het duiken recht in de lijst, misschien moeten we het even hebben over wat precies een NAS-apparaat is en wat voor u de beste NAS-schijven. NAS staat voor network attached storage en is van essentieel belang voor diegenen die gebruik maken van een netwerk in plaats van een enkele computer. Denk aan een NAS-apparaat als een externe harde schijf voor uw gehele netwerk.
Aangeprezen als een ‘personal cloud’ van dit WD-is een van de beste NAS-drives door een andere naam en begint om 2 tb aan opslag (u kunt het ook verkrijgen in 3 of 4 TB). Omdat het een één-bay unit, het kan geen back-up aangezien er slechts één schijf. Echter, het kan een back-up naar een externe harde schijf dankzij de USB-poort op de achterkant.
QNAP TS-251A NAS drive
De QNAP TS-251A NAS-schijf heeft meer functies dan kunt u een stok te schudden. (Image credit: QNAP)
Lees de volledige recensie: Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay

Capaciteit: 4TB, 6TB of 8TB | Interface: Gigabit Ethernet | Functies: op Afstand toegang tot bestanden, media server-software, RAID-ondersteuning
De small business versie van de My Cloud Spiegel is nu nog beter

3. De QNAP TS-251A NAS-schijf

Lees de volledige recensie: WD Mijn Persoonlijke Cloud

Seagate Personal Cloud 2-Bay NAS drive Krachtige hardware
Tal van functies
Duur
Wordt niet geleverd met geïnstalleerde harde schijven
De QNAP TS-251A is een buitengewone NAS-apparaat heeft meer functies dan kunt u een stok te schudden – of de meegeleverde afstandsbediening – op. Het bevat twee Ethernet-poorten, een HDMI-uitgang voor aansluiting op een TV en respectabele hardware zoals de dual-core 1,6-GHz Intel Celeron CPU en 4 gb RAM voor hardware het transcoderen van media-bestanden.
De QTS OS ook kunt u moeiteloos installeren van een verscheidenheid van apps, van de Plex Media Server en bestanden te delen en apps, verrassend, een karaoke-app, evenals het draaien van Ubuntu Linux voor extra flexibiliteit.
Lang verhaal, kort: dit is een ongelooflijke NAS-apparaat, zelfs als je niet te kopen van de harde schijven apart. Net factor die in de totale kosten.
Buffalo LinkStation LS220D NAS drive De Buffalo LinkStation LS220D NAS-station kan integreren direct met BitTorrent. (Image credit: Buffalo) 4. Buffalo LinkStation LS220D NAS-schijf Een fatsoenlijke dual-bay NAS met ingebouwde BitTorrent Capaciteit: 2TB, 4TB, 6TB, 8TB | Interface: Gigabit Ethernet, USB 2.0 | Functies: Dual bay, WebAccess apps, Apple Time Machine ondersteuning Een goede beveiliging functies
Smartphone apps voor eenvoudige configuratie
Ontbreekt een aantal geavanceerde functies
Als een van de beste NAS-schijven die er zijn, deze 2TB dual-bay unit (ook verkrijgbaar in 4, 6, en 8-tb-capaciteit) is afkomstig van Buffalo, het bedrijf dat produceert ook de TeraStation lijn van geavanceerde NAS-eenheden.
De key selling point van dit model is dat het kan worden geïntegreerd rechtstreeks met BitTorrent, wat betekent dat het kan bestanden downloaden voor je, zelfs wanneer de PC niet op. U hoeft niet bang te zijn dat uw downloads onderbroken hoeft te worden. Net als veel van de andere apparaten in de lijst, maar je kunt ook streamen via verschillende apparaten, het is platform-agnostisch, en je kunt het gebruiken als een iTunes-server.
Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay Techradar Verzending van Synology DiskStation DS1817 NAS drive De Synology DiskStation DS1817 NAS-station kunnen gebruikers vul het bijgeleverde acht drive bays met wat zij verlangen. (Image credit: Synology) 5. Synology DiskStation DS1817 NAS-schijf Een beginner NAS met ruimte voor uitbreiding Capaciteit: : N/A | Interface: : 2 x 1GbE-LAN, 2 x 10 gbe LAN, 2 x USB 3.0, 2 x eSATA | Eigenschappen: : Quad-Core CPU, Compatibiliteit met maximaal 18 schijven, 1,577 MB/s in sequentieel lezen Prestaties over 10GbE
Uitbreidbaar
Niet genoeg USB 3.0 poorten
Externe eSATA-schijven gebruiken
Zo nu en dan een product komt langs die uitdagingen de conventies van hun product categorie. De DS1817 is een dergelijk product. De meeste NAS-apparaten die in de ‘waarde’ ruimte hebben de neiging om ondermaatse en weinig tot geen ruimte voor uitbreiding. De DS1817 breekt de normen door het laten invullen van de meegeleverde acht drive bays met wat zij willen, zodat je kunt krijgen zo veel (of zo weinig) opslag van als je wilt. Op de top van deze enorme uitbreidingsmogelijkheden, die helpt bij het rangschikken als één van de beste NAS-stations beschikbaar, de 10 gbe LAN-en Quad-Core CPU ook betekenen dat je nooit worden overgelaten willen zijn voor de prestaties.
Lees de volledige recensie: Synology DiskStation DS181

WD heeft bereikt heel groot succes met haar schaamteloos consument-vriendelijke Mijn Cloud producten, die kan streamen naar elk DLNA-compatibel apparaat en toegang worden verkregen via de mobiele apps voor iOS en Android.
We waarderen ook de no-gedoe uiterlijk van dit toestel, wat betekent dat het past gemakkelijk onder een router of op een plank. Plus, het kunnen werken met cloud-accounts – zoals Dropbox en Google Drive en u kunt ook gebruik maken van een app en deel je content met streamers, zoals Chromecast en Roku.

6. WD My Cloud Spiegel NAS-schijf

Setup kan onhandig

Verder met de ‘personal cloud’ – thema, deze eenheid van Seagate neemt de voorsprong van Mijn Cloud, terwijl het aanbieden van veel grotere capaciteit, samen met de dubbele baaien voor twee harde schijven. Dit maakt de Seagate Persoonlijke Cloud 2-Bay NAS-apparaat te spiegelen de bestanden van de ene harde schijf naar een tweede, het veiligstellen van uw bestanden in het geval dat een van de schijven het laat afweten. Gemakkelijk en veilige back-up
RAID-1 ondersteuning te beschermen tegen het verlies van gegevens
Duur
Deze twee-bay toestel kan produceren van een mirrored back-up van uw gegevens, het dupliceren van uw bestanden op beide schijven met RAID-configuratie. Dat is nogal een geavanceerde functie voor een consument-eenheid. Gewoon in gedachten houden dat je uiteindelijk het betalen van heel veel voor die mogelijkheid en WD ‘ s gebruiksvriendelijke presentatie, inclusief een gemakkelijk-te-master, browser-based control scherm.
Dit is een 4TB eenheid, hoewel 6, 8 en 16 TB eenheden zijn ook beschikbaar. Voor extra gemoedsrust is, kunt u ook een back-up van de inhoud van Dropbox.
Synology DiskStation DS1517 NAS drive De Synology DiskStation DS1517 NAS-station kan bereiken sequentiële snelheden van 111.4 MB/s schrijven en 110.3 MB/s lezen. (Image credit: Synology) 7. Synology DiskStation DS1517 NAS-schijf Duur, maar packs een punch Capaciteit:van : tot 60 tb, 180TB met uitbreidingseenheid | Interface: : 4 x 1GbE-LAN, 4 x USB 3.0, 2 x eSATA | Eigenschappen: : Quad-Core CPU, tot 15 stations met uitbreidingseenheden PCIe-sleuf upgrades
High-end performance
Add-on-kaarten zijn duur
Standaard 2 gb RAM-geheugen een beetje onder specced
Iedereen die op puur technische spec ‘ s zal meteen verliefd worden op de Synology DiskStation DS1517. Dankzij de quad-core CPU en 8 gb RAM, deze NAS kan bereiken sequentiële snelheden van 111.4 MB/s schrijven en 110.3 MB/s lezen zonder enige moeite. Het combineren van die ruwe prestaties met de DS1517 de uitbreidingsmogelijkheden en beschikt u over een formule voor een NAS-apparaat dat is ongetwijfeld verdiend zijn plek bij de beste NAS-schijven op de markt. Weet gewoon dat het DS1517 is niet goedkoop, en tenzij je een creatieve professional, of u op zoek bent naar een NAS voor kleine bedrijven, is het misschien een beetje te veel.
Lees de volledige recensie: Synology DiskStation DS1517

Capaciteit: 4TB, 6TB, 8TB, 16 TB | Interface: Gigabit Ethernet | Functies: Automatische back-up, twee harde schijven, Mijn Cloud mobiele app
Zoals u ziet, zijn niet alle van de beste NAS-apparaten gebruik maken van harde schijven. In plaats daarvan, ze houden van meerdere harde schijven die u apart te kopen. Terwijl een tikkeltje ingewikkelder, krijgt u flexibiliteit in de opslag ruimte en de harde schijf snelheid. Ook, als je wat koopjesjacht, u bespaart geld het kopen van de harde schijven apart.

8. WD My Cloud EX2 Ultra NAS-schijf

De WD My Cloud Spiegel NAS-station kan produceren van een mirrored back-up van uw gegevens. (Image credit: WD)

Sinds NAS-schijven zijn aangesloten op uw netwerk, gegevens opgeslagen en is toegankelijk vanaf elk apparaat op het netwerk. De beste NAS-stations vaak een stap verder en externe toegang, perfect voor de digitale nomaden en iedereen te willen werken vanuit huis voor de dag. Ook de beste NAS-schijven zijn platform-agnostisch het maakt dus niet uit welk OS is op uw apparaat. U zult nog steeds in staat om toegang te krijgen met wat je hebt bij de hand. Dual-core CPU
Dual-bay RAID-opstellingen
Het besturingssysteem is simplistisch
Gebrek aan app-ondersteuning
Met RAID-mogelijkheden te vinden in de duurdere en complexere NAS-apparaten, evenals het aanbieden van een Microsoft Active Directory-ondersteuning, deze box is ontworpen voor klein-zakelijk gebruik. Dat is zonder te vermelden dat het ook kan fungeren als een file server, FTP-server, back-up server en P2P download server.
Daarnaast WD ‘ s uit de EX-serie is beschikbaar in een schijfloze varianten, maar deze prijs is voor de 4 TB versie. 8TB, 12 en 16 TB eenheden zijn ook beschikbaar om te kopen. Als u toch niet nodig dit extra spullen, ga dan met de My Cloud Spiegel.
Western Digital DL4100 NAS drive Western Digital DL4100 is een van de beste NAS-schijven om te helpen bij het beheren van uw back-up behoeften. (Image credit: Western Digital) 9. Western Digital DL4100 NAS-schijf Uitstekende back-up voor een breed scala van gebruikers. Capaciteit: 8TB, 16TB, 24 | Interface: 2x Gigabit Ethernet, 2x USB 3.0, USB 2.0 | Functies: Dual LAN, 2 GB RAM (uitbreidbaar tot 6 gb), NTP-Client Kleine en semi-mobiel
Eenvoudige installatie
Geen computer-naar-NAS-aansluiting via USB
Moeilijk web interface
Als u op zoek bent naar één van de beste NAS-schijven om te helpen bij het beheren van uw back-up behoeften, de DL4100 misschien de moeite waard een kijkje. Een van de coolste functies van dit apparaat is de web dashboard, die biedt gebruikers opties voor back-ups naar cloud diensten zoals Dropbox en Box. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om het opzetten van SMS en e-mail waarschuwingen in het geval dat het systeem niet, om welke reden dan ook.
Zo ver als opslag-opties te gaan, de DL4100 is uitgerust met vier drive bays en is uitgerust met uw keuze uit vier configuraties. Ondanks enkele vervelende problemen met draadloze overdracht, vonden we dat de DL4100 1,7-GHz dual-core Atom-processor en 2GB RAM (instelbaar tot 6 gb) voert een vleugje extra luxe. Combineer dit met een eenvoudige installatie en verbonden met de cloud en web apps, en je hebt een interessante back-up apparaat in uw handen.
Lees onze volledige review: Western Digital DL4100 review

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de WD My Cloud EX2 Ultra