Beste SIM aanbiedingen voor zaken in 2019

Het is een ‘unique selling point’
Moet u tekenen voor akkoord met een contract van 12 maanden, dan de Vodafone Red-bundel is misschien wel het beste aanbod in het verenigd koninkrijk. Je krijgt onbeperkt data -, minuten (bruikbaar zowel in het verenigd koninkrijk en in de EU) en maar liefst 20 GB data te gebruiken met een extra 4 GB worden gebruikt in de EU in 40 landen, kunt u altijd kiezen voor de WorldTraveller optie waarmee u uw nederlandse uitkering in een extra 58 landen wereldwijd voor een vijf op een dag. Vodafone biedt ook een 30-dagen-geld-terug garantie. Bekijk deze deal op de website van Vodafone
best SIM deals for business
Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 20GB data | 12-maanden contract | £30

Vodafone

EE is nu eigendom van BT en nog een of andere manier, de voormalige gemakkelijk troeven van de laatste als het gaat om waarde voor geld. Gewoon om de dingen in een context, het equivalent BT pakket op het bovenstaande kost maar liefst 72 pond per maand, dat is een extra £52 vergeleken met EE ‘ s (of een 260% premie). U kunt kiezen voor twee 4G-snelheid tot 60MBps voor € 4 per maand en krijgt u toegang tot de vijf miljoen eur BT Wi-Fi-hotspots. Deze deal is ook gewoon nog veel beter, als de gegevens zijn verdubbeld van 10 gb per maand voor 20GB, zonder extra kosten!

Dankzij de opkomst van BYOD (bring your own device), veel bedrijven hebben ontdekt dat je niet hoeft te leveren handsets aan haar werknemers, maar in plaats daarvan bieden SIM-kaarten kunnen ze gebruiken in hun bestaande toestellen. Dit kan u en uw bedrijf geld, als de SIM-only aanbiedingen zijn een stuk goedkoper dan de contracten waar je ook betalen voor een smartphone.
Als uw bedrijf is het denken van het aanmelden voor een SIM-only abonnement af te sluiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben gekeken naar de beste SIM only aanbiedingen van alle grote gsm-operatoren in de UK (de vier grote netwerken en drie mvno ‘ s) en, in geen volgorde van voorkeur, hier zijn de mensen waarvan wij denken dat ze het beste voor micro -, kleine en middelgrote bedrijven. (Merk op dat de Drie niet op de SIM-alleen voor bedrijven en is daarom niet opgenomen in onze aanbieding).
De goedkoopste rond voor data-honger gebruikers

O2

Bekijk deze deal op de website van EE

Geweldig voor globe-trotters
Het moet ook worden opgemerkt dat bedrijven niet iets melden aan HM Revenue and Customs of in mindering brengen of betalen van belasting en premies volksverzekeringen indien zij de werknemers met een SIM-kaart (of mobiele telefoon) en de telefoon contract tussen de werkgever en de service provider.
best SIM deals for business
Bekijk deze deal op BT ‘ s website

EE

best SIM deals for business

Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 20GB data | 12-maanden contract | £16.67
Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 10GB data | 12-maanden contract | £25
O2 zou kunnen winnen als het gaat om veelzijdigheid, maar EE bijna pakt de eerste plek als het gaat om pure waarde voor geld. Het ondersnijdingen zijn belangrijkste rivaal, maar het biedt dezelfde functies (onbeperkt data en teksten, maar de gegevens is iets minder bij 10 gb). EE ook een upgrade van haar netwerk voor supersnel 4GEE en u kunt zelfs delen van uw plan met drie medewerkers op dezelfde factuur; Merk op dat, in tegenstelling tot veel concurrenten, tethering en VOIP zijn toegestaan.
Als u van plan bent om een mobiele SIM-only diensten verpakt met breedband, dan is de Big Data bieden van VMB de moeite waard is. De mobiele service wordt ondersteund door EE infrastructuur en daarom als Co-op, biedt met een onbeperkt aantal minuten en teksten. Save £2 per maand per SIM-pakket als u kiest voor VMB de Beheerde Toegang tot Internet pakket. Helaas, er is geen deelgenoot pakket voor teams.

BT

Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 20GB data | 12-maanden contract | £16

Niet de meest aantrekkelijke pakket
Uitstekend geschikt voor dual-play
De Telefonica-owned bedrijf biedt een van de meest indrukwekkende pakketten in de line-up. Het heeft ook een grote prijsdaling, vallen voor slechts € 16 per maand (naar beneden vanaf € 24). Niet alleen heb je onbeperkte minuten en teksten in het verenigd koninkrijk en in heel Europa (nou ja, er is een fair use limiet van 2.000 minuten en 2.000 teksten in de EU), ook krijg je 3GB voor gebruik in de EU en 100 UK naar EU minuten. Geweldig als je veel reizen naar het vasteland van Europa. O2 biedt ook een 30-dagen leverbaar contract voor een extra £2 per maand.
Bekijk deze deal op Virgin Media Business’ website

Big Data | Onbeperkt min | Onbeperkt teksten| 3GB data | 12-maanden contract | £7

best SIM deals for business
In deze gids bij de beste SIM-deals voor zaken in 2019, bekijken we welke opdrachten je moet gaan voor dat aanbod van SIM-kaarten voor uw bestaande apparatuur, terwijl ook het verstrekken van de gegevens, gesprekken en andere functies die je nodig hebt.
best SIM deals for business
Bekijk deze deal op de website van O2