BritBox heeft gelanceerd in het verenigd koninkrijk, maar de streaming service voelt niet de moeite waard nog

Een selectie van klassieke blijkt dat u zou verwachten te zien op BritBox zijn beschikbaar op iPlayer nu gratis, ook de complete box-sets van de Minderheid, Gavin en Stacey, Fleabag, Leven op Mars, Luther en meer. BritBox heeft een breder bereik van oudere shows, absoluut, maar het nog niet, maar daar hebben de populaire Fleabag of Luther uit deze selectie, dus nu is het niet zo uitgebreid is als het zou kunnen worden.
Dit is het ding dat we niet kunnen schudden met BritBox bij de lancering. Het voelt alsof je het betalen van £6 om toegang te krijgen tot veel van de inhoud die u gebruikt als onderdeel van een ander abonnement, of dat u misschien in staat zijn te vangen op ITV3. Er is niet genoeg om hem te onderscheiden van de bestaande streaming diensten om het echt spannend nu, maar dat zou kunnen veranderen met de tijd.

Om maar één voorbeeld van de tientallen shows, kon je kijken naar de fenomenale bloemlezing show In Nummer 9 op BritBox, of je kan gewoon kijken naar alle van het op iPlayer gratis. Evenzo, terwijl BritBox de bibliotheek lijkt tamelijk uitgebreid als het gaat om het Britse klassiekers zoals Blackadder, Downton Abbey, de hoofdverdachte en Inspector Morse, niet alles wat we verwachten te zien is er nu. U vindt 11-serie van Doctor Who op iPlayer nu kosteloos, maar geen op BritBox – hoewel door de Kerst, meer dan 600 afleveringen van de pre-1989 Arts Die verhalen zullen deelnemen aan de line-up.
Nogmaals, echter, de bestaande gratis VERZENDING opties zijn eigenlijk vrij goed in het verstrekken van dit spul. U kunt kijken Sexy Beest en een scala van andere grote Britse films op All4, terwijl iPlayer is niet traag, ofwel, fietsen in een mix van moderne klassiekers en oude favorieten, en niet alleen uit het verenigd koninkrijk. Tenzij dat echt archief groeit uit tot tweede-to-none als het gaat om de Britse cinema, dit nog niet het gevoel dat een reden om je te abonneren.
Nu, echter, zijn de USP helemaal niet zo veel zin in het verenigd koninkrijk, tenzij u hebt een bijzondere affiniteit voor klassieke ITV drama. Gezien het feit dat veel grote BBC inhoud is al op Netflix, het verenigd koninkrijk of de Beeb eigen licentie-ondersteund iPlayer streaming service, BritBox line-up niet onmiddellijk toeslaan ons zo spannend ten opzichte van haar concurrenten.

Wat te denken van originele content?

Films is een gebied waar BritBox zou uiteindelijk vinden van een manier om zich te onderscheiden van de andere streamers, zelfs als de uitstekende MUBI en BFI Speler diensten reeds in de handel enigszins in het Britse klassiekers. BritBox is het aanbieden van nu is gericht op veel oudere films, zoals De Rode Schoentjes, De Jongens Uit Brazilië en, eh, een shedload van Carry On films. Maar in 2020, films van Film4 archief zal beginnen over te komen, en de dienst kan beginnen met een aantal ernstige potentieel.
BritBox is een streaming-dienst die beschikbaar zijn in de VS voor meer dan twee jaar en het noorden van 600.000 abonnees. De unique selling point in de VS is duidelijk: als je een fan bent van de Britse TV, vindt u een heleboel van op Britbox. Nu de service is eindelijk gelanceerd in het verenigd koninkrijk, met een 30-dagen gratis proefabonnement.

BritBox is een streaming-dienst die beschikbaar zijn in de VS voor meer dan twee jaar en het noorden van 600.000 abonnees. De unique selling point in de VS is duidelijk: als je een fan bent van de Britse TV, vindt u een heleboel van op Britbox. Nu de service is eindelijk gelanceerd in het verenigd koninkrijk, met een 30-dagen gratis proefabonnement.


De service is een joint venture tussen ITV en BBC, met de programmering van zowel de meerderheid van de launch line-up (samen met Channel 5), en Channel 4 en Comedy Central VERZENDING inhoud later te komen.

Het is niet de meest spannende service nu

[embedded content]
Betalen om toegang te krijgen tot BBC shows, ondertussen is het al een omstreden probleem voor sommigen. We zullen het niet krijgen in de politiek van de omroepbijdrage hier is – ofwel denk dat de BBC de moeite waard is of niet, of je valt ergens in het midden. Maar het betalen van een extra £6 om toegang te krijgen tot nieuwe-achtige BBC inhoud doet raar gevoel toen de BBC zelf beloofde vorige maand om te houden van nieuwe content op de dienst voor een jaar, eerder dan 30 dagen als voorheen.
Interessanter is de exclusieve import Lammeren van God, een Australisch drama over nonnen wonen op een afgelegen eiland, met in de hoofdrol De Restjes’ Ann Dowd. Je hebt ook een paar exclusieve afleveringen van Midsomer Murders duik in – die stevig maakt het gevoel alsof BritBox is gericht op de oudere kijkers.
Want het wordt een meer afgeronde archief van de Britse TV, de waarde van BritBox kan toenemen. Om echt een impact tijdens deze oorspronkelijke inhoud-zware leeftijd van streamers, hoewel, het zou misschien hebben meer gevoel voor de omroepen achter BritBox te wachten op een beetje meer, en lanceerde de dienst met een grote oorspronkelijke drama om te wedijveren met De Kroon om te laten zien dat betekende business. Starten zonder grote originelen maakt het voor het gevoel gering in vergelijking met wat je krijgt van de andere streamers nu voor een vergelijkbaar bedrag en met Disney Plus nadert haar gespreide twee jaar wereldwijde lancering, de concurrentie zal toenemen.
In termen van de oorspronkelijke programmering, een hele line-up van de shows is blijkbaar komt later aan BritBox, maar voor nu is de service touts exclusieve oudere shows en de invoer op haar platform. ITV ‘ s populaire drama Broadchurch wordt aangeprezen als een ‘BritBox exclusieve’, bijvoorbeeld, en het is een soortgelijke deal met de BBC comedy Hem & Haar. Het is moeilijk om te enthousiast over de shows die je hebt eerder bekeken bewegen achter een ander £6 betalen muur.
BritBox heeft een goede hoek, zeker, en het is echt niet te proberen om de nummer een streaming-dienst in uw leven. Het heeft potentieel en we kijken met interesse om te zien hoe groot de bibliotheek krijgt, en als de dienst begint te voelen als het de moeite waard £6 per maand.