Koop een Samsung 8K QLED de TV en u kunt een gratis 5G telefoon

Wilt u een 5G telefoon, maar denk moet u de prioriteit van een nieuwe TV? Ook Samsung zal gooien in een 5G-ready Samsung Galaxy smartphone met een aankoop van de Samsung Q950R 8K QLED TV, voor een beperkte tijd.

Het aanbod is ingesteld om te worden uitgevoerd tot 28 januari 2020, het verstrekken van ontluikende TV-kopers een kans om een gratis Galaxy Note 10 Plus 5G telefoon voor gratis, het verstrekken van meer dan £1,000 van besparingen.

Natuurlijk, zult u nodig hebt om te kopen een 8K QLED om dat mogelijk te maken – en met een minimum besteden van £2000, op de kleinste 55-inch model, is er een aanzienlijke kosten. Echter, als je al van plan om te besteden aan dat deel van het geld op een hoge-kwaliteit weer te geven, krijgen de nieuwste 5G-klaar smartphone is een behoorlijk groot voordeel.

Een persbericht van Samsung verduidelijkt dat het aanbod beschikbaar was voor de 55-inch, 65 inch, 75-inch, en de 82-inch modellen, door middel van het selecteren BRITSE retailers, “met inbegrip van Dixons, Rijker Geluid, JLP, Hughes en andere onafhankelijke verkooppunten.”

Terwijl we verwachten dat een aantal van big Black Friday TV aanbiedingen deze Black Friday en Cyber Monday, de levensduur van deze aanbieding – die loopt tot aan de start van de 2020 – moet een deel van de tijd druk uit. Één van beide manier, u vindt de deal hieronder, met de enkele overweging van de voordelen van 5G en 8K technologieën onder dat.

Gratis Samsung Galaxy Note 10 Plus met uw 8K QLED TV
Wilt u de laatste smartphone-technologie met uw nieuwe TV? Samsung is het maken van de meeste van haar merk synergie met een gratis 5G smartphone voor iedereen die koopt een Q950R 8K QLED TV – ten minste tot 28 januari 2020. De Opmerking 10 Plus is beschikbaar in de Aura Gloed.Bekijk De Deal

Het geval voor 5G (8K)

U denkt misschien: moet ik een 5G-compatibele smartphone, of een 8K-televisie voor die kwestie?

5G is aan het uitgroeien tot een nieuwe standaard voor communicatie via mobiele telefoons, hoewel de dekking van het verenigd koninkrijk is niet zo compleet als de bestaande netwerken. Zelfs met een 5G telefoon, zult u grotendeels gebruik maken van 4G in veel landelijke gebieden, maar met de mogelijkheid om gebruik te maken van een snellere en meer betrouwbare 5G verbinding in de gebieden waar het ‘ s ondersteund. U kunt meer informatie vinden in onze 5G VERZENDING gids.

8K is in een vergelijkbare plaats in dat er niet veel 8K content te streamen of weergeven op een televisie scherm nog. De opschaling technologieën die worden gebruikt door Samsung, hoewel, betekent dat u het verkrijgen van een helder en goed gedefinieerd beeld van 4K en HD-resolutie bronnen. U kunt precies zien hoe goed de Q950R uitgevoerd in onze Samsung Q950R 8K QLED TV review.