De beste 4K Ultra HD Blu-ray films

Met dat in het achterhoofd, hebben we een lijst samengesteld van de beste 4K Ultra HD Blu-ray films die u vandaag kunt kopen. Elk van de schijven op deze lijst, ongeacht hoe goed de werkelijke films zijn, kunnen worden beschouwd als “referentie kwaliteit’ en we hebben uitvoerig getest elk om ervoor te zorgen dat ze echt verdient onze aanbeveling. Het beste van alles, elke 4K Ultra HD Blu-ray disc is regio vrij, dus iedereen met een 4K Blu-ray speler kan genieten van deze films.
Hoewel het waar is dat sommige streaming services, zoals Netflix en Amazon Prime Video bieden een goede hoeveelheid van de inhoud in de 4K – Netflix Originelen bijvoorbeeld – u zult het hard uit van geluk als je probeert te vinden van de nieuwste films in 4K met HDR op die platformen. En zelfs bij de oudere titels, het vinden van titels die compatibel zijn met beide technologieën worden zeldzaam inderdaad.
In feite, we zouden wedden met de komst van HDR, Dolby Visie en gemakkelijk beschikbaar Dolby Atmos geluid systemen, het is misschien wel beter, vooral omdat je niet hoeft te vechten om de arm rust thuis.
Deze streaming services kunnen een heleboel geweldige content die gebruik maakt van uw 4K TV, maar je zou het kunnen dat u een lange tijd te kunnen vinden om dezelfde hoeveelheid content die aangeboden worden door de beste 4K Ultra HD Blu-rays. En zelfs als je besluit om gewoon te wachten, de kwaliteit van streaming video zelfs niet in de buurt komen van de trouw aangeboden door 4K Ultra HD Blu-rays. Lees verder om erachter te komen welke 4K Ultra HD Blu-ray ‘ s hebben gemaakt van de lijst en kom regelmatig terug voor nieuwe updates.
Update: Net op tijd voor de nieuwe Dokter Slaap film van Stanley Kubrick ‘s meesterlijke bewerking van Stephen King’ s The Shining is aangekomen op 4K Ultra HD op Blu-ray met een absoluut fantastische nieuwe transfer. Details op Pagina 5.
De beste 4K Ultra HD Blu-ray films kan geven u een ervaring die het dichtst wat je kunt krijgen tot het hebben van een bioscoop in uw woonkamer.
Dat is niet te vergeten dat de beste 4K Ultra HD Blu-rays zal absoluut het slopen van alles wat die je kunt streamen van online.