De beste SIM-only plannen in Australië: bijgewerkt November 2019

De SIM-only plannen op deze pagina worden regelmatig gecontroleerd, dus zorg ervoor dat u vaak te bezoeken als u wilt om de meest up-to-date informatie over de plannen die momenteel beschikbaar zijn!
Want je kunt je plan vaker dan een normale, langduriger contract, is het minder van belang om dit te krijgen genageld vanaf het begin. Maar als je denkt van het grijpen van een 12-monther of gewoon een persoonlijke trots op het verkrijgen van dingen de eerste keer goed, dan zullen we u helpen bij het kiezen uit de sweet spot van gegevens voor u op.
Vers gelanceerd in de Australische markt, Cirkels.Het leven is het aanbieden van een geweldige intro deal tot 30 November. Voer de code 10FOR12 bij het afrekenen en ontvang AU korting op uw maandelijkse factuur voor een jaar. Cirkels.Het leven heeft ook een 3GB bill shock protection, dus als je over gaat, heb je een kans om de aankoop van extra gegevens, en het is slechts een andere AU voor een extra 20GB één van beide manier, die u kunt toevoegen of verwijderen als u wilt elke maand. Totaal bedrag van de minimale kosten is AU

Editor ‘ s pick: de Beste SIM-only plan onder de $25

Cirkels.Leven | Maand-tot-maand | 20GB data | AU pm (voor 12 maanden, dan AU)
Om het nog makkelijker voor je, we zijn gegaan door middel van elk van de SIM-only providers beschikbaar te Aussies nu en met de hand geplukt van de beste deals die we tegenkomen, of ze nu groot op gegevens, lage kosten, of een uitstekende midden-aarde in het algemeen.

Bekijk De Deal

Editor ‘ s pick: de Beste SIM-only plan onder de $40

Live bijgewerkt SIM-only aanbiedingen: Plannen onder de $40

Editor ‘ s pick: Beste SIM-only plan

Live bijgewerkt SIM-only aanbiedingen: Plannen meer dan $40

Moet ik gaan met een SIM-only?

Voordat u de aankoop van uw nieuwe SIM -, double-check de website van de fabrikant om te zien welke maat u nodig heeft. En als je gewoon niet weet, de meeste netwerken nu gewoon het verzenden van een triple SIM, dus je krijgt één van elke grootte.

  1. Je komt aan het einde van uw contract en de telefoon is nog steeds topfit (zo niet, ga dan naar onze beste mobiele telefoons deal pagina om te zien wat plan kan je naast een telefoon), maar anders gaat SIM only op uw huidige telefoon is een no-brainer. U komt de wind betalen veel minder dan je op grond van het contract, en je kunt vaak een stok om een rollend maand-tot-maand-regeling zo dat als uw omstandigheden wijzigen, kunt u veranderen met hen.
  2. Het is tijd voor een splinternieuwe smartphone en u wilt de beste waarde menselijkerwijs mogelijk is. Je moet vinden van een paar honderd dollar (of duizend in dit stadium) aan de voorkant voor de handset (controleer onze SIM-vrije grafiek van de vergelijking), maar je zult uiteindelijk beter af op het einde van dit alles. Plus, als je een inzet-phobe, de meeste SIM-only plannen niet nodig u aan te melden voor twee jaar, zoals je zou doen met een normaal contract.

Wat SIM card formaat heb ik nodig?

Zoals de naam impliceert, een SIM-only plan is een plan dat niet bundelen in een telefoon te maken, zowel op een 12-maanden contract of geen lock-in situatie waar je gewoon betalen, maand-tot-maand, is er vaak een groot deel van de waarde te vinden in deze plannen.
In tegenstelling tot een contract, er is veel meer flexibiliteit mogelijk als het gaat om hoe lang je SIM-only plan zal duren. Twee jaar verplichtingen zijn vrijwel ongehoord, met de norm, hetzij een jaar of rollend één maand contracten voor ultieme flexibiliteit. U kunt vaak betere prijzen krijgen als je bindt jezelf vast voor 12 maanden, vooral op de grotere data-tarieven. Maar vasthouden aan een maand tijd betekent dat u effectief kan kiezen een nieuw plan om bij u past elke 30 dagen of zo.

Wat de duur van het contract moet ik krijgen?

Als het gaat om mobiele plannen, die worden geleverd met een handset hebben de neiging om te stelen de schijnwerpers, maar als je hebt al een telefoon in je tevreden bent, dan is SIM-only plannen presenteren voor een uitstekende gelegenheid om wat geld te besparen.

Hoeveel data heb ik nodig?

Ten eerste, het controleren van uw telefoon om te zien hoeveel gegevens je hebt gebruikt-to-date, en of je hebt de neiging om meer dan uw huidige uitkering elke maand. Dan, als je het nog niet zeker weet, kijk op onze richtlijnen:
Er zijn drie maten van de SIM-kaart die je kunt krijgen voor uw telefoon, en degene die u nodig heeft zal afhangen van uw handset. Het is alweer een tijdje geleden dat de traditionele, zogenaamde standaard SIM-kaart (15 x 25mm) heeft werkelijk al het nietje in de nieuwe telefoons. In plaats daarvan, welke telefoon je hebt gekocht in de afgelopen vijf jaar is veel waarschijnlijker dat vereist een micro (12 x 15mm) of nano (8.8 x 12,3 mm) SIM – – de iPhone 5 is Apple ‘ s eerste mobiele telefoon met een nano SIM, terwijl Samsung begonnen met de kleinste omvang in de Galaxy S6.

  • 0-1GB Kleine hoeveelheden aan gegevens op SIM only plannen zou een zegen of een vloek. Als je het in een zelden gebruikte telefoon die nauwelijks weg te zijn van wi-fi en maakt het totaal van de zin. Maar als je uiteindelijk met een, want je hoofd is ingeschakeld door de ongelooflijke prijs, dan zou je uiteindelijk meer moeten betalen als u voortdurend gaat over je uitkering.
  • 2-3GB Voor iedereen die gegevens nodig voor iets meer dan de occasionele Google Maps routeplanner, 2GB en 3GB plannen komen goedkoper en het geeft je veel meer vrijheid om te bladeren weg online te ver van de wi-fi.
  • 4-8GB Als je kan het huis niet verlaten zonder een muziek-streamingdienst als Spotify gieten in je oren, dan is het wellicht de moeite waard te betalen voor wat extra Gb aan data.
  • 10-16GB Dit is een aanzienlijke hoeveelheid gegevens en sommige netwerken bieden voor een zeer aantrekkelijk prijs. Of het streamen van muziek, het downloaden van podcasts, het kijken naar sociale media video ‘ s, of alle drie is wat je doet – u moet verzekerd worden.
  • 20-30GB Alleen smartphone junkies die moeten regelmatig (en forse) gegevens die correcties nodig hebben moeite met deze lawine van GBs. U zult in staat zijn om te spoelen Netflix, Spotify en online games zonder al te veel te vrezen van de topping-out.

Als u een) geld wilt besparen; b) niet wenst te worden gebonden aan een langdurig contract; c) al een prima telefoon; of d) al het bovenstaande, dan zal een SIM-only is het overwegen waard. In feite, je bent waarschijnlijk in een van de twee situaties als uw gedachten draaien om een SIM-only mobiel plan: