De Xiaomi Mi Kijken niet naar Europa dit jaar

Dat nieuws komt rechtstreeks van Xiaomi Global senior product marketing manager, Abi Gaan, die vertelde TechRadar dat het horloge “is niet beschikbaar in Europa dit jaar”.
Als je een fan bent van smartwatches, de Xiaomi Mi Horloge hebben gevangen uw oog als het geopenbaard werd eerder deze week. Echter, het wordt alleen gelanceerd in China, en nu Xiaomi heeft bevestigd dat het niet zal beschikbaar worden in Europa in de komende maanden.
Een smartwatch heeft meestal veel gezondheid-gerelateerde functies, zoals hartslag volgen, stap graaf -, slaap-monitoring en meer, en is het zinvol er is veel werk dat moet worden voor Xiaomi te krijgen regelgevende instanties goedkeuren van het apparaat.
Terwijl de Mi Noot 10 van de toelichting is beschikbaar in Europa, de Mi Mix Alpha en Mi Horloge lijkt te zijn China, exclusief voor nu.

Xiaomi de wereldwijde expansie

Dat is hard nieuws voor iedereen die was geïntrigeerd door het horloge dat loopt Slijtage OS met Xiaomi ‘ s eigen interface gelegd over de top. De hardware lijkt veel op een Apple Horloge, maar met alle voordelen van Google ‘ s Dragen OS.
In de loop van het laatste jaar, Xiaomi is gebleken uit de Mi Mix Alpha met een 180% screen-to body ratio, een opvouwbare telefoon met twee scharnieren, de Mi Opmerking 10 met maar liefst 108MP camera, en een hele reeks van meer betaalbare toestellen.
Het zal niet noodzakelijk verblijf van uw polsen voor lang echter, zoals we konden zien een wereldwijde release in 2020. Op een aparte briefing die TechRadar bijgewoond, Ga verklaarde: “we streven er voortdurend naar om China producten het buitenland… we moeten ook overwegen certificeringen en andere lokale regelgeving.”