Deze MacBook Pro voor $300 off (uit) is de beste pre-Black Friday deal die we tot nu toe hebben gezien

Dit betekent dat, als u op zoek bent om te kopen de meest krachtige MacBook ooit gemaakt (en naar onze mening één van de beste laptops ooit als het goed is), dan is er weinig reden om te wachten tot Black Friday 2019 of Cyber maandag 2019, als we het echt niet kan voorstellen dat de prijs voor deze laptop een verder dalen.
U kunt niet vinden van een betere MacBook aanbiedingen op Black Friday zelf, maar als u op zoek bent voor notebooks van andere fabrikanten, ook hebben we een gids op de beste Black Friday laptop aanbiedingen die al live gegaan, dus u hoeft niet te wachten tot het einde van November te beginnen met de koopjesjacht.
Slechts een paar dagen geleden, Best Buy snijd de prijs van de MacBook Pro , maar dat was ‘slechts’ 0 korting. Amazon heeft undercut een belangrijke rivaal door nogal wat, zo lijkt het. Apple heeft absoluut een killer vroege Black Friday deal voor de MacBook Pro, het snijden van een enorme 0 uit de 15-inch versie.