Grote Google-4 Pixel camera eigenschap nu landing op oudere modellen

De functie is ontworpen om u te helpen betere foto ‘ s van de maan, de sterren en andere objecten aan de nachtelijke hemel. Hoewel er rekening mee dat je nodig hebt om het hoofd weg van de felle lichten van steden en houd de telefoon stil om goed gebruik te maken van astrofotografie.
Terwijl astrofotografie is de kop voorzien van de Google-Camera 7.2 update, andere wijzigingen zijn aanpassingen aan de interface, en een Sociaal-Aandeel optie voor het snel delen van foto ‘ s.
De Google Pixel 4 gestart met een aantal nieuwe functies, maar zoals gebruikelijk is voor het bereik sommigen van hen komen naar oudere Pixel modellen door middel van software-updates, en dat geldt ook voor de astrofotografie-modus, dat is de uitrol van nu.

Binnenkort naast andere functies

U hoeft niet per se de astrofotografie update nog niet, maar als je een van de Google-Pixel bovenstaande modellen moet worden, die binnen de komende paar dagen. Wanneer dat gebeurt, zal het niet een geheel nieuwe camera-modus. Integendeel, het is een functie die automatisch worden geactiveerd wanneer nodig tijdens het gebruik Nacht Zicht modus.
De update voegt ook framing tips die wordt weergegeven wanneer de camera detecteert dat je het kantelen van je telefoon en de mogelijkheid om te beginnen met het opnemen van een video door lang indrukken van de ontspanknop.
Volgens DigitalTrends, deze wordt geleverd als onderdeel van versie 7.2 van de camera-app, die is begonnen met de landing op de Google Pixel 3, Pixel 3a en Pixel 2 reeksen. Dus het is alleen de originele Google Pixel handsets die zijn weggelaten.