Huawei Mate 30 Pro bevestigd voor de Aussie release – maar nog niet de Google apps

Beschikbaar in Australië van 21 November 2019, Huawei ‘ s Mate 30 Pro en kost AU,599 – een verrassend hoge kosten voor een telefoon die geen toegang tot de Google Play store apps.
Als dat klinkt in jouw straatje, kunt u met het registreren van uw rente op de Huawei Promoties site voor je kans om één van de eerste 200 Aussies de Mate 30 Pro en ook het winnen van een paar bonus FreeBuds 3 (ter waarde van AU9). Het werd bevestigd voor de lokale release in September, maar nu hebben we eindelijk een Australische release datum en prijs informatie voor Huawei ‘ s nieuwste vlaggenschip, de Mate 30 Pro.
Terwijl de Stuurman 30 Pro kan ontbreken in de Google apps-afdeling, het doet draaien Android-10, zij het met Huawei ‘ s eigen EMUI 10 overlay. Natuurlijk, zonder de Google Play-winkel, zullen de gebruikers moeten het doen met Huawei ‘ s beperkt AppGallery winkel of sideloaden apps op eigen risico.
Huawei Mate 30 Pro beschikbaar zal zijn te koop vanaf 21 November in de Huawei Erkende Winkel Ervaring, ook als Mobileciti en selecteer HappyTel winkels.
Dat gezegd hebbende, er is geen ontkennen van de telefoon fotografische bekwaamheid – Huawei ‘ s nieuwe vlaggenschip beschikt over een quad-Leica camera-instellingen aan de achterzijde met dubbele 40MP sensoren (breed + ultrawide), een 8MP telelens en een 3D Time-of-Flight (ToF) diepte sensor. Aan de voorzijde, het heeft een 32MP breed camera voor selfies en nog een 3D ToF-sensor.