MacBook Air 2019 is de prijs gewoon een stuk lichter met deze $200 off deal

Dit soort prijs niveau neemt ons mee terug naar de goede oude dagen, toen de MacBook Air vertegenwoordigde de meer portemonnee-vriendelijke aanbod van de Apple laptop bereik, voordat de prijzen werden geduwd iets omhoog.
Hoewel dit ongetwijfeld een grote deal hebben we gezien dat 0 klopte de prijs van de MacBook Air in het verleden – zo kunnen we mogelijk nog beter kortingen komen Zwarte vrijdag 2019 of Cyber maandag 2019.
Dat gezegd hebbende, zou je wachten op een betere deal die nooit komt – en er is geen twijfel dat het oppakken van deze machine voor een cent minder dan 0 is een koopje welke manier u dobbelstenen het.
Er is veel te graag over de 2019 incarnatie van de MacBook Air, die de voordelen van een top-notch tv en een geweldig levensduur van de batterij, met Apple ‘ s altijd aanwezig ontwerp karbonades ervoor te zorgen dat dit is een mooie vrouw van een laptop.
Toon Meer Aanbiedingen Never mind Black Friday, het lijkt vandaag is een grote dag voor MacBook aanbiedingen, want we hebben niet alleen gezien een zeer verleidelijke korting op MacBook Pro-modellen, maar de nieuwe MacBook Air heeft ook getuige geweest van een 0 prijs snijden.
De prestatie nog iets van een knelpunt, zoals we duidelijk gemaakt in onze volledige review van de notebook, maar in vergelijking met wat u te betalen met deze korting, zaken lijken een stuk rosier op dat front. En de MacBook Air nog steeds beschikt over solide genoeg zijn de prestaties, begrijp ons niet verkeerd.