Netflix om te stoppen met werken op deze apparaten van 1 December. Controleer of je op de lijst!

De enige oplossing, aldus Netflix, is “dat je nodig hebt om over te schakelen naar een compatibel apparaat vóór die datum.”
Samsung, op het support forum, bleek dat haar smart Tv ‘ s van 2010 en 2011 met de woorden “C” of “D” na de grootte van het scherm in het model. zijn alle verliezen ondersteuning voor Netflix.
Netflix zegt dat deze apparaten verliest ondersteuning voor Netflix over “technische beperkingen.” Eenvoudig gezegd, is uw go-to-entertainment-app die in het bezit is van een essentiële positie in uw levensstijl zal niet werken na 1 December 2019.
Hier zijn alle apparaten ontbreken van ondersteuning voor Netflix vanaf 1 December. Dus, als je onder de set van betrokken gebruikers en niet wilt stoppen met het kijken naar Netflix, er is een betaalbare manier om dat te doen. En gelukkig hoef je niet om te upgraden van uw TV.
Om te controleren of uw televisie toestel is getroffen, kunt u vinden in de Model Code op de achterkant van de TV. Een andere manier is om open Ondersteuning van de lijst van menu-opties en selecteert u Contact opnemen met Samsung. In dit display worden de product informatie op het TV-scherm.
U kunt een Amazon Fire TV-Stick en sluit hem aan op uw TV via HDMI te blijven kijken Netflix op uw TV. Bovendien, u kunt het hoofd te netflix.com/compatibledevices check de volledige lijst van Netflix ondersteunde apparaten.
Onder de Roku media spelers die incompatibel te spelen Netflix bevat Roku XR, XD, SD, 2100X, 2050X, en 2000C. Bovendien zijn alle apparaten die niet automatisch kan spelen is de volgende episode in een titel verliezen Netflix ondersteuning van de genoemde datum.
Een van de meest populaire streaming media platformen, Netflix, is het opheffen van de steun van een heleboel apparaten vanaf 1 December. De betroffen apparaten zijn onder andere de Samsung smart Tv ‘ s en Roku media spelers.
Als uw TV-toestel de letter “C” of “D”, u kunt er voor kiezen om te upgraden van uw TV voor het streamen van Netflix of geven binge-kijken helemaal.