Never mind Black Friday, deze booming Bose smart speaker is goedkoper dan ooit

Bose Home Speaker 500 | 9 en 9 bij Best Buy ONS
U kunt het opslaan van 0 op de Bose Home Speaker 500 vandaag. Deze hoge kwaliteit smart speaker heeft Amazon Alexa en Google-Assistent ingebouwd, maar het is veel meer dan een voice control hub. Aangepaste links en rechts driver plaatsing verbazingwekkende, kamervullend geluid dat voldoet aan de audiofiele reputatie van Bose, en voor deze prijs is er nooit een betere tijd geweest om te kopen.
Bekijk De Deal
De Bose Home Speaker 500 is dit jaar uitkomen als een antwoord op de overvloed aan slim luidsprekers met persoonlijke assistenten, maar met een lage geluidskwaliteit. Het gaat niet alleen over geweldige Bose audio gekoppeld met Google-Assistent en Alexa, echter. Deze Bose speaker doet verbazingwekkende, kamervullend geluid dankzij twee speciale stuurprogramma ‘ s naar links en rechts binnen de gladde schil. Bose ontworpen dergelijke setup te bereiken stereo geluid scheiding, zonder de noodzaak voor een tweede spreker, en het zorgt voor een indrukwekkend geluid ondanks de spreker subtiele grootte.
Het Huis Luidspreker 500 model ook brandishes een LCD-scherm voor het weergeven van de huidige track die je aan het spelen bent AirPlay 2 compatibiliteit en een custom acht-microfoon pikt commando ‘ s, waar u ook bent, ongeacht hoe hard je muziek aan het spelen is. We gaven het Huis Luidspreker 500 een gloeiende review, maar een nadeel was de originele prijs. Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit luidspreker met Google-Assistent en Alexa direct ingebouwd in de ervaring, echter, deze korting is perfect voor je.

De beste Bose smart speaker aanbiedingen vandaag

Denk niet dat de Bose Home Speaker 500 is geschikt voor u? Bekijk meer van de beste Bose deals rond, of als je op zoek bent naar een smart speaker met een kleiner prijskaartje, waarom niet bekijk onze top picks van de beste Amazone Echo deals.
Bose Home Speaker 500 | £399 £299 bij Amazon UK
Amazon biedt het Bose Home Speaker 500 voor onder de £300 voorsprong van Black Friday. Bose staat bekend om zijn hoge kwaliteit luidsprekers, dit model biedt geen verschillende. Van kamerbreed stereo geluid van een enkele luidspreker aan op de geïntegreerde Google-Assistent en Alexa, dit is een smart speaker met ernstige audio punch.
Bekijk De Deal

U kunt het opslaan van 0/£100 op de Bose Home Speaker 500 prijs van vandaag – dat is de goedkoopste ooit, slechts weken voor Black Friday! Er is nooit een betere tijd geweest om te pick-up een hoge kwaliteit luidspreker met persoonlijke assistent integratie en een strakke, simpele design voor onder de 0/£300.