OPPO Reno 3 lekken sportieve 90Hz de vernieuwingsfrequentie van het scherm en een Snapdragon 735 chip

Volgens de gelekte specificaties van de plaat, de Oppo Reno 3 kon zijn voorzien van een 90 hz refresh rate display aangedreven door de nog onaangekondigde Snapdragon 735 chipset. Qualcomm verwacht om dit aan te kondigen chip door het einde van het jaar, dus het valt zeker in lijn met de Reno 3 geruchten te lanceren.
De Reno 3 wordt verwacht om te beschikken over een 6,5-inch Full HD+ (2400 x 1080 pixels) resolutie AMOLED-scherm met een 90 hz refresh rate. Qualcomm Snapdragon 735 processor bevoegdheden met 8GB RAM en 128GB/256GB opslagruimte varianten. Er is een in-display-vingerafdruk sensor die we verwachten van de optische aard.

Oppo Reno 3 gelekte specificaties, kenmerken en prijzen

Oppo Reno 3 is al gespot op een post op Weibo. Het bedrijf onlangs lanceerde de Oppo Reno2 bereik in India, met zijn iconische haai-fin pop-up camera. Nu, dit is een interessante ontwikkeling gezien de geruchten over de Oppo Reno S opgedoken enkele weken terug en werd gemeld door 91Mobiles.
De telefoon kan hebben voor 4500 mAh accu die het ondersteunt de 30W VOOC 4.0 snel opladen standaard. Het wordt ook verwacht dat het 5G-netwerken.
Oppo Reno 3 verwacht wordt dat geprijsd vanaf CNY 3,299 voor de 128 GB variant en CNY 3,599 voor de 256GB versie.
Oppo Reno 3 wordt gespeculeerd om te beschikken over een quad-camera-instellingen op de rug. Het omvat een 60MP primaire camera met een 8-megapixel ultra-groothoek lens, een 13MP tele-camera en een 2 mp camera aan de diepte van de sensor. Terwijl het ontwerp van de telefoon is onbekend, Oppo zou kunnen gaan met behulp van de haai-fin pop-up-front camera-design, die is niet gekomen om te vertegenwoordigen de Reno-serie. Er is een 32MP selfie camera aan de voorzijde, volgens de gelekte specs.