Overwatch 2 release-nieuws, geruchten, modi en trailers

[embedded content]
Cosmetische items steekt over
Volgens Kaplan, alle cosmetische items die ze in de originele Overwatch zal worden overgezet naar Overzicht 2 – een beweging die zal helpen bij het versnellen van de overgang naar het nieuwe spel.
[embedded content]
Er is heel veel aan uw hoofd wikkelen rond – maar maak je geen zorgen, zoals we hebben verzameld alles wat we weten over Overwatch dusver 2 hieronder voor uw inzage.
Overzicht 2 is een beetje een afwijking van de serie’ gebruikelijke indeling. Het vervolg zal nieuwe PvP-modussen, met Push-het hoofdbestanddeel van competitief spelen, zo goed als nieuwe maps, cosmetische items en personages – inclusief Verblijf, die werd onthuld tijdens het evenement.

Cut to the chase

  • Wat is het? Het vervolg op Blizzard ‘ s team-based shooter
  • Wanneer is het? TBC
  • Wat kan ik spelen? Waarschijnlijk PC, Nintendo Schakelaar, PS4 en Xbox (plus next-gen consoles)

Overwatch 2 release datum

Check het hieronder (maar wat tissues bij de hand):
Na maanden van speculatie, Overwatch 2 maakte zijn officiële debuut op BlizzCon 2019.

Narratieve focus
“Met Overwatch 2, bouwen we aan de coöperatie, verhaal-gedreven spel ervaring die spelers al vragen hebben sinds de oorspronkelijke—en dat we wilden voor een lange tijd,” zei J. Allen Brack, president van Blizzard Entertainment. “We kijken ernaar uit om te vertellen aan het volgende hoofdstuk van dit epische verhaal in het spel, en we zijn verheugd om de spelers een geheel nieuwe soort van co-op ervaring opgebouwd rond de voortgang en het aanpassen van hun favoriete helden – en dat terwijl het verstrekken van nog meer van alles wat ze graag over Overwatch vandaag.”
“Ik weet het niet. Ik heb geen idee,” creative director Jeff Kaplan zei tijdens de Overwatch 2 openbaren paneel. “Graag, laat ons gewoon het goede, dat is wat we de zorg over meer dan niets. We hebben niet een datum in gedachten.”

Overwatch 2 trailers

“Ik weet het niet. Ik heb geen idee,” creative director Jeff Kaplan zei tijdens de Overwatch 2 openbaren paneel. “Graag, laat ons gewoon het goede, dat is wat we de zorg over meer dan niets. We hebben niet een datum in gedachten.”

“Ik weet het niet. Ik heb geen idee,” creative director Jeff Kaplan zei tijdens de Overwatch 2 openbaren paneel. “Graag, laat ons gewoon het goede, dat is wat we de zorg over meer dan niets. We hebben niet een datum in gedachten.”

BlizzCon 2019
Overwatch 2 officieel onthuld op de BlizzCon 2019, naast een acht minuten durende filmische trailer. Ook kregen We een drie minuten durende gameplay trailer die hun het vervolg de nieuwe look, naast de nieuwe held vaardigheden.
(Image credit: Blizzard)
(Image credit: Blizzard)