PowerWatch 2, de nooit-behoeften-het opladen van smartwatch, is nu beschikbaar om te kopen

De smartwatch – of meer precies, een robuuste fitness horloge is beschikbaar op de PowerWatch online store. De standaard PowerWatch Serie 2 komt in een zwarte stalen uitvoering met siliconen band en kost 9 / £499, terwijl de Series 2 Premium met zilveren afwerking en roestvrij stalen armband loopt 9 / £599. Op de top van de lijst is de Serie 2 Luxe, die packs een titanium afwerking en roestvrij stalen milanese band voor 9 / £699.
Dat prijskaartje is zeker high – voor de prijs van een Apple-Horloge 5, je krijgt een smartwatch dat is niet slim genoeg om teksten weer te geven, e-mails of andere sneltoetsen. Het is niet zo slank en aantrekkelijk uit als een Apple smartwatch of, zeg, de Samsung Galaxy Kijk Active 2. Maar de PowerWatch 2 is niet bedoeld voor schoonheid of multitasking.