Razer lanceert twee nieuwe draadloze Basilisk gaming muizen

(Image credit: Razer)
Zoals gezegd, het heeft hetzelfde HyperSpeed draadloze technologie, maar in plaats van de Focus+ sensor te vinden op de Ultieme, het deelt dezelfde 5G 16,000 DPI optische sensor met de bekende Death Adder Elite muis.
Ook dit dezelfde tech is naar verluidt meer stabiel en betrouwbaar dan de vorige draadloze verbindingen. Dit is omdat de muis scant voor interferentie op alle beschikbare kanalen van elke milliseconde om van kanaal wisselen om te voorkomen dat eventuele vertraging of hapert het zou kunnen vinden.
Het heeft ook mechanische schakelaars in plaats van optische en gaat weg met een mooie verlichting in orde te houden en de kosten omlaag. Het is echter ook in staat om via een Bluetooth-verbinding om te besparen op de batterij, die moet je het laatst 450 uur op een enkele AA (in plaats van de 285 uur een draadloze 2,4 GHz-verbinding zou duren).

Basilisk Ultimate

(Image credit: Razer)
De Razer Basilisk X HyperSpeed is nu beschikbaar in Australië voor AU9 met informatie voor andere markten te volgen.

De Razer Basilisk X HyperSpeed is nu beschikbaar in Australië voor AU9 met informatie voor andere markten te volgen.

Razer Basilisk Ultimate
Razer ‘ s HyperSpeed technologie gelanceerd met de Razer Viper Ultieme gaming muis, kort voordat deze Basilisk muizen werden geopenbaard. Het belooft een standaard die is “25% sneller dan andere draadloze gaming-technologie”, met een klik op de latentie van minder dan 195 nano-seconden vergeleken met 270, de huidige industrie beste.
De Ultimate is uitgerust met een Focus+ 20,000 DPI optische sensor en beschikt over een 99.6% resolutie nauwkeurigheid, sport en optische schakelaars die belofte prestatie-grade precisie, maar met een verbeterde duurzaamheid te wijten aan hun gebrek aan fysiek contact.
Razer is bekend als een meester op het gebied van gaming randapparatuur en, met een al intimiderend array van muizen, toetsenborden en headsets, de vermaarde merk is het invoeren van de andere twee kanshebbers in de strijd.