Steam Cloud Gaming kunnen worden Valve ‘ s plan om de uitdaging van Google Stadions

Valve werkt aan “Steam Cloud Gaming”, aldus partner website code-update. Partners moeten voor ondertekening van een addendum aan hun voorwaarden.Zou dit een concurrent voor @GoogleStadia?https://t.co/7AQ9YxCol86 November 2019
Als PCGamesN, die zag de bovenstaande tweet, wijst erop, details van GitHub tonen aan dat een nieuwe regel van de code is ingevoerd met de Steam Games partner portal voor een “functie SignLatestCloudGamingAddendum( returnURL ).”

Natuurlijk, dit is slechts een enkele vermelding van een vermeende dienst, en dus de hoeveelheid gewicht die kunnen worden geplaatst op deze ontdekking is vrij beperkt. We zeker niet moeten laten meeslepen, en het zou kunnen verwijzen naar iets geheel anders dan een volledige game streaming service. De verwijzing naar een ‘Steam Cloud Gaming dienst werd benadrukt op Twitter door Stoom-Database, waarin er op gewezen dat het afkomstig is van een code voor een update naar een partner site.
De afsluiter kan werken op zijn eigen game-streaming-dienst om te wedijveren met de wil van Google Stadions, op zijn minst gaat door een verwijzing gespot in sommige website code.
Dat gezegd, iedereen (en hun tante) lijkt te zijn verzonnen hun eigen streaming-aanbod (Google Stadions, Microsoft Project xCloud, PlayStation Nu, Nvidia GeForce Nu), dus het is een beetje een voor de hand liggende zet. Vooral als het de toekomst van gaming wordt steeds meer gaat richten op het streamen van op de kwaliteit van de internet verbindingen ramp-up…

Zware strijd

Ventiel nodig om tot haak met een grote cloud-speler: AWS duidelijk in het oog springt, hoewel springen in een samenwerking met Amazon kan het moeilijk maken om de werking scherp geprijsd in vergelijking met rivaliserende diensten.
Als Afsluiter wil in deze arena, hoewel, het zal een zware strijd. Het verkrijgen van de streaming infrastructuur voor low latency gaming over lange afstanden is het een lastige puzzel op te lossen, met Google en Microsoft al een enorm netwerk van datacenters in de plaats – een enorme voordeel op de Klep. En niet te vergeten de expertise die nodig zijn om de technische kant van de game-streaming naar behoren werkt.
Vermoedelijk is dit over degenen die hun waren te verkopen op Steam aan te melden en in te stemmen met de genoemde addendum met betrekking tot de cloud-gaming service.