De beste Android tablets van 2019: welke moet je kopen?

Het bedrag van de grote Android-tablets naar beneden gaat, en er zijn minder keuzes dan een paar jaar terug, toen alle grote tech bedrijf had leien opduiken met het besturingssysteem van Google.

Dat komt omdat de Android-tablet op de markt heeft vertraagd, en er zijn minder lanceert voor niet-Apple leien, maar omdat de nieuwe producten worden niet overhaast, de kwaliteit is verbeterd als gevolg.

Als je op de markt voor de beste Android-tablet, dus zijn er minder opties, maar deze leien zijn zeer indrukwekkend.

Na een soort van tablet moet in gedachten te houden Black Friday 2019 zal vrijwel zeker een aantal grote besparingen op Android tablets (en als het niet Cyber maandag 2019 zeker).

De eind November deals-fest slashes prijzen op tal van producten, zowel tech en niet, tablets en zullen waarschijnlijk een aantal kortingen. Dus als je denkt dat dit zal nuttig zijn voor u, waarom niet bookmark onze Black Friday homepage in voorbereiding op het evenement.

Android is één van de belangrijkste concurrenten van Apple ‘ s tablet-reeks, inclusief de iPad Pro 11 (2018), iPad Pro 12.9 (2018) en iPad 10.2 (2019). U kunt er alles over lezen in onze beste iPad ranking of de beste tablet gids.

Sommige Android-tablets hebben een 10-inch schermen, anderen zeven, een stuk land ergens tussen en een handvol zelfs de grenzen verleden van 10 cm. Er zijn ook grote verschillen in levensduur van de batterij, processor, RAM en zelfs de software elke lei wordt uitgevoerd.

En zelfs als je eenmaal weet wat de specs die je zoekt er zijn tal van niet-zo-geweldige opties, zo om u te helpen voorkomen dat het kopen van een dud we hebben samen deze lijst van de beste Android-tablets rond.

Ze bestrijken een breed scala van opties en geven we een overzicht van de specs, de voors en de tegens, zodat u in een oogopslag kunt zien wat het beste is voor u.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Vind je Black Friday en Cyber maandag zal een aantal kortingen aan Android-tablets, dus wilt u misschien om te wachten tot het einde van November te krijgen. Amazon ‘ s Brand bereik is bijna gegarandeerd worden verdisconteerd rond Black Friday, en een paar andere apparaten die in deze lijst zijn zeker goedkoper zijn rond die periode ook.

Beste Android-tablets op een rijtje:

  1. Samsung Galaxy Tab S6
  2. Asus ZenPad 3S 10
  3. Samsung Galaxy Tab S4
  4. Huawei MediaPad M5 8.4
  5. De Lenovo Yoga Tabblad 3 Pro
  6. Samsung Galaxy Tab S3
  7. Samsung Galaxy Tab S2
  8. Amazon Fire HD 10 (2017)
  9. Amazon Fire HD 8 (2018)
  10. Amazon Fire 7 (2019)

Beste Android-tablets: welke moet je kopen?

Best Android tablet: Samsung Galaxy Tab S6

(Image credit: de Toekomst)

1. Samsung Galaxy Tab S6

De ‘money is no object’ beste Android tablet

Gewicht: 420 g | Afmetingen: 244.5 x 159.5 x 5,7 mm | OS: Android-9 | Scherm grootte: 10.5-inch | Resolutie: 1600 x 2560 pixels | CPU: core Snapdragon 855 | Opslag: 128GB/256GB | microSD-slot: Ja | Batterij: 7,040 mAh | camera Achterzijde: 13MP + 5MP | Front camera: 8MP

Prachtige AMOLED beeldscherm

S Pen standaard

Samsung is Een UI niet perfect

Geen hoofdtelefoon aansluiting

Je wilt ook de beste Android tablet en je bent niet bezorgd over hoeveel u kunt besteden? De Samsung Galaxy Tab S6 is ontegenzeggelijk het beste product dat je zult vinden met een overvloed aan geavanceerde functies.

Het wordt geleverd met een S-Pen stylus in de box die u kunt gebruiken om aantekeningen maken, tekenen en nog veel meer op de weergave van het tablet. U kunt ook kopen een slimme toetsenbord om het te maken, een ervaring die in de buurt van een laptop.

De 10,5-inch AMOLED-display van de Galaxy Tab S6 is een van de hoogtepunten, met een indrukwekkende resolutie van 2560 x 1600. Deze tablet is uitgerust met twee camera ‘ s aan de achterkant ook, dus je kunt beter fotograferen dan op andere leien.

Het is niet de perfecte apparaat – er is niet een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en de user interface heeft zijn eigen eigenaardigheden – maar als je wanhopig op zoek naar een Android tablet, dit is de beste die je zult in staat zijn om nu te kopen.

Lees onze volledige Samsung Galaxy Tab S6 review

Best Android tablets: Asus ZenPad 3S 10

Image Credit: Asus

2. Asus ZenPad 3S 10

Een van de beste Android-tablets uit

Gewicht: 430 g | Afmetingen: 240.5 x 163.7 x 7,2 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android Marshmallow | schermgrootte: 9,7-inch | Resolutie: 1536 x 2048 | CPU: Mediatek MT8176 | RAM: 4GB | Opslag: 32GB/64GB | Batterij: tot 10 uur | Rear camera: 8MP | Front camera: 5MP

Sterke, hi-res display

Snelle reactie

Middelmatige levensduur van de batterij

Geen geweldige kwaliteit

Nee, dat is niet een iPad zie je net boven. Dat is de Asus ZenPad 3S-10 – en het is onze tweede favoriet Android tablet die u in staat bent om nu te kopen.

Er is behoorlijke kracht in deze leisteen en een super helder en mooi scherm om te kijken naar op de voorkant.

De levensduur van de batterij en de bouwkwaliteit zijn niet de beste op de markt, maar gezien de lagere prijs dan de Samsung Galaxy Tab S6 boven, raden wij je up-als u op zoek bent naar iets een touch goedkoper.

Lees onze Asus ZenPad 3S 10 review

Best Android tablet: Samsung Galaxy Tab S4

Image Credit: Samsung

(Image credit: TechRadar)

3. Samsung Galaxy Tab S4

Nu goedkoper, maar nog steeds indrukwekkend

Gewicht: 482g | Afmetingen: 249.3 x 164.3 x 7,1 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 8.1 | Scherm grootte: 10.5-inch | Resolutie: 1600 x 2560 | CPU: core Snapdragon 835 | RAM: 6GB | Opslag: 64/256GB | Batterij: 7,300 mAh | camera Achterzijde: 13MP | Front camera: 8MP

PC desktop-als Dex-interface

S Pen stylus meegeleverd in de doos

Slechte toetsenbord ontwerp

Desktop-interface moet werken

De Samsung Galaxy Tab S4 was eens onze beste Android-tablet, maar het is nu opgeschoven naar beneden door de Galaxy Tab S6. Het is niet echt goedkoop, maar de prijs is aanzienlijk gedaald in de afgelopen maanden – maar het komt in de verpakking een hele reeks van functies zo bent u verzekerd van veel bang voor je buck.

In tegenstelling tot Apple ‘s iPad Pro serie, de Galaxy Tab S4 is uitgerust met Samsung’ S S Pen stylus meegeleverd in de doos, terwijl het onder de motorkap krijgt u de krachtige Snapdragon 835 chipset naast 6GB RAM-geheugen zorgen voor Android draait super soepel op het scherm.

Dat is slechts de helft van het verhaal. Koppel de Samsung Galaxy Tab S4 met een toetsenbord en muis en het zal de overdracht van Android in een desktop-achtige ervaring als pogingen om het vervangen van uw laptop als uw tablet.

De desktop aspect van de tablet is beperkt, maar we verwachten het te verbeteren met toekomstige software-updates. Kortom, de Galaxy Tab S4 is één van de meest veelzijdige Android-tablets rond.

Lees onze Samsung Galaxy Tab S4 review

Best Android tablets: Huawei MediaPad M5 8.4

Image Credit: TechRadar

4. Huawei MediaPad M5 8.4

Een geweldige Android-alternatief voor de iPad Mini 4

Gewicht: 316g | Afmetingen: 212.6 x 124.8 x 7.3 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android Oreo | Scherm grootte: 8.4-inch | Resolutie: 1600 x 2560 | CPU: HiSilicon Kirin 960 | RAM: 4GB | Opslag: 32GB/64GB/128GB ssd | Batterij: het 5100 mAh | camera Achterzijde: 13MP | Front camera: 8MP

Uitstekende luidsprekers

Scherp scherm en design

Geen hoofdtelefoon aansluiting

Enigszins gedateerd chipset

De Huawei MediaPad M5 8.4 is een sterke Android leisteen en de combinatie van het kleine formaat en metal shell maakt het een echt alternatief voor de iPad Mini.

Dit is meer dan alleen goed uit ziet maar, als de MediaPad M5 8.4 heeft ook een indrukwekkende stereo luidsprekers, en in combinatie met zijn scherpe 1600 x 2560 scherm dat zorgt voor het doet zijn naam als een media-apparaat.

Het is minder goed voor gaming, en er is geen 3,5 mm koptelefoon-poort – u zult dus waarschijnlijk een beroep op die interne luidsprekers veel, maar als je wilt een zeer draagbare lei dat is geweldig voor films en muziek, dan is de Huawei MediaPad M5 8.4 is een top optie.

Lees onze Huawei MediaPad M5 8.4 review

Best Android tablets: Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Image Credit: Lenovo

5. De Lenovo Yoga Tabblad 3 Pro

Het nemen van ‘Netflix en chill’ naar het volgende niveau

Gewicht: 665g | Afmetingen: 246.9 x 179.1 x 4.6 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 5.1.1 | Scherm grootte: 10.1-inch | Resolutie: 2560 x 1600 | CPU: Intel Atom quad-core | GEHEUGEN: 2 GB | Opslag: 16GB/32GB | Batterij: 10,200 mAh | camera Achterzijde: 13MP | Front camera: 5MP

Geïntegreerde projector

Geweldige audio

Zwaar

Glitchy interface

De Lenovo Yoga Tabblad 3 Pro is vol van media-gerichte functies en sport een uniek, onderscheidend design.

Er is een ingebouwde stand om het heft uit handen, terwijl de projector is geïntegreerd betekent dat u kunt genieten van grote scherm entertainment op uw TV, hoewel het scherm is scherp genoeg dat je niet altijd de behoefte voelen om het gebruik van een projector toch.

Al die tech maakt het minder draagbaar dan de meeste tablets op deze lijst en de UI kon beter, maar het is een vrij unieke optie.

Lees onze Lenovo Yoga Tabblad 3 Pro review

Best Android tablets: Samsung Galaxy Tab S3

Image Credit: TechRadar

6. Samsung Galaxy Tab S3

Samsung ‘ s voormalige vlaggenschip Android-slate is nog steeds super

Gewicht: 429g | Afmetingen: 237.3 x 169 x 6mm | OS: Androïde 7 | schermgrootte: 9,7-inch | Resolutie: 1536 x 2048 | CPU: core Snapdragon 820 | RAM: 4GB | Opslag: 32GB | Batterij van 6000 mAh | camera Achterzijde: 13MP | Front camera: 5MP

Grote premium ontwerp

HDR-ready beeldscherm is uitstekend

Het toetsenbord is een dure extra

Hoge prijs

De Samsung Galaxy Tab S3 is vervangen door de Galaxy Tab S4 en de Tab-S6, maar het is nog steeds een top-tablet en dat is nu meer betaalbaar.

Deze tablet is de zesde beste Android lei in de wereld, dankzij een krachtige processor en een uitstekende display dat is voorbereid om u te laten zien HDR inhoud.

Er is een S-Pen stylus in de doos en je hebt ook de optie van het kopen van een toetsenbord, maar dat kost je extra.

Lees onze Samsung Galaxy Tab S3 review

Best Android tablets

Image Credit: Samsung

7. Samsung Galaxy Tab S2

Een paar jaar oud, maar nu veel goedkoper

Gewicht: 256g/389g | Afmetingen: 198.6 x 134.8 x 5.6 mm/237.3 x 169 x 5.6 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 6.0.1 | Scherm grootte: 8.0-inch/9,7-inch | Resolutie: 1536 x 2048 | CPU: Octa-core | RAM: 3GB | Opslag: 32GB/64GB | Batterij: 4000mAh/5870mAh | Rear camera: 8MP | frontcamera: 2.1 MP

Dunner, lichter ontwerp

Groot scherm

Zo-zo levensduur van de batterij

De Camera is matig

De Samsung Galaxy Tab S2 kan nu heel oud, maar er zijn nog redenen om het te kopen – en dat de belangrijkste reden is de prijs.

Uit alle Samsung tablets die op deze lijst, de Galaxy Tab S2 is veruit het goedkoopste en het biedt een web-en video-vriendelijke ervaring met zijn 4:3 hoge-resolutie display.

U kunt kiezen op het Tabblad S2-up 8-inch en 9,7-inch varianten – dat is waarschijnlijk bedoeld om de uitdaging van Apple ‘ s iPad en iPad mini bereiken – met de kleinere optie is de meest draagbare en goedkoopste.

Lees onze Samsung Galaxy Tab S2 review

Best Android tablets: Amazon Fire HD 10

Image Credit: Amazon

8. Amazon Fire HD 10 (2017)

Goedkope tablet met een groot scherm

Gewicht: 500g | Afmetingen: 262 x 159 x 9.8 mm | OS: Vuur OS | Scherm grootte: 10.1-inch | Resolutie: 1920 x 1200 | CPU: quad-core | Opslag: 32GB/64GB | Batterij: 12 uur | Rear camera: 2MP | camera Voorkant: VGA

Uitstekende waarde

Grote, full HD-scherm

Kunststof design is niet premium

Camera ‘ s zijn slecht

Deze tablet zal bijzonder groot zijn als je een Amazon Prime-lidmaatschap, omdat het wordt geleverd met een groot scherm voor het bekijken van films en TV en het lezen van ebooks.

Het is een goedkope optie die nog steeds packs dergelijke high-end specs met inbegrip van een 10-inch scherm, maar verwacht niet dat het te voorzien van de beste eigenschappen op de markt, zoals sommige van de tabletten op de top van de lijst.

Lees onze Amazon Fire HD 10 (2017) review

Wat is het volgende: Wees gewaarschuwd, de Amazon Fire HD 10 (2019) is de officiële en we zijn alleen het maken van de afwerking van onze volledige review.

Best Android tablets: Amazon Fire HD 8

Image Credit: TechRadar

9. Amazon Fire HD 8 (2018)

Het beste wat je kunt krijgen voor deze prijs

Gewicht: 363g | Afmetingen: 214mm x 128mm x 9.7 mm | OS: Vuur OS | Scherm grootte: 8-inch | Resolutie: 1280 x 800 | CPU: Quad-core 1.3 GHz | RAM: 1.5 GB | Opslag: 16/32GB | Batterij: tot 10 uur | Rear camera: 2MP | Front camera: 2MP

Grote waarde

Fatsoenlijke speakers

Zwakke scherm

De gemiddelde levensduur van de batterij

De Amazon Fire HD 8 (2018) is een van de beste van de retail reus tabletten, hoewel het in veel opzichten lager dan de vergelijkbare HD 10, het kleinere scherm is scherper als een resultaat, en de prijs is lager.

Het levert ook verrassend sterke gaming prestaties, met een fatsoenlijke hoeveelheid vermogen voor het geld. De luidsprekers zijn niet groot en de camera ‘s zijn verschrikkelijk, maar de tabletten zijn niet voor het nemen van foto’ s en kunt u altijd gebruik maken van een hoofdtelefoon.

Wat u wel krijgt is solide als geen spectaculaire prestaties, en een nauwe integratie met Amazon ‘ s van andere diensten, door het Vuur OS, dit alles tegen een prijs die ver onder de meeste van de niet-Amazon merk de concurrentie.

U moet er ook rekening mee dat als u reeds in het bezit 2016 of 2017 versie van deze tablet is het niet waard om te upgraden naar de 2018-versie, de verschillen zijn minimaal.

Lees onze Amazon Fire HD 8 (2018) review

Best Android tablets: Amazon Fire 7 (2019)

Image Credit: TechRadar

(Image credit: de Toekomst)

10. Amazon Fire 7 (2019)

Bijna ongelofelijk goedkoop

Gewicht: 286 g | Afmetingen: 115mm x 192mm x 9,6 mm | OS: Vuur OS | Scherm grootte: 7 inch | Resolutie: 1024 x 600 | CPU: Quad-core 1.3 GHz | RAM: 1GB | Opslag: 16/32GB | Batterij: tot 7 uur | Rear camera: 2MP | Front camera: 2MP

Meer opslag

Fatsoenlijke media performance

Het scherm is mat en low res

Beperkte app selectie

Tablets hebben niet goedkoper dan dit – nou, functionele degenen niet toch. De ongelooflijk lage prijs en een robuust ontwerp maken van de Amazon Fire 7 (2019) een goede keuze te geven aan een kind – in feite, Amazon ‘ s zelfs een (iets duurdere) versie speciaal voor kinderen.

Maar zelfs voor een volwassen publiek de Amazon Fire ver boven de verwachtingen, met een vrij heldere 7-inch scherm, aanvaardbaar luidsprekers, solide levensduur van de batterij en zelfs redelijke prestaties, met een flitsende interface en de mogelijkheid om de meeste spellen.

De laatste generatie Vuur 7 was opvallend gelijkaardig aan dit laatste product, maar deze wordt geleverd met de keuze uit 16 gb of 32 gb aan opslagruimte en er zijn een aantal verbeteringen aan de camera aan de voorkant ook.

Vuur OS zal niet voor iedereen en dit is niet een tablet die indruk als je eenmaal de prijs van de vergelijking, maar voor wat de Amazon Fire kosten zou het bijna onbeleefd om niet te kopen.

Lees onze Amazon Fire 7 (2019) review