De beste VR-headset 2019: welke headset biedt de beste virtual reality ervaring?

Wat is er nieuw voor de VR headsets in 2019?

In aanvulling op de prijs daalt, meer geavanceerde VR-headsets naar voren zijn gekomen, zoals de Klep van de Index en de standalaone Oculus Quest, waarvan de laatste aanbiedingen in de buurt-PC kwaliteit zonder wordt vastgebonden aan een computer.

In ander nieuws, Google heeft gezegd dat het niet langer tot haar Dagdroom lijn van VR headsets, onder vermelding van lage betrokkenheid. Het zal doorgaan met het ondersteunen van bestaande inhoud voor enige tijd, maar we zouden het niet aanraden plukken er één opstellen.

Als een vorm van entertainment, er is niets heel graag de virtuele realiteit (VR). De immersiveness van VR is ongeëvenaard, en met de juiste instelling en de beste VR headset, het kan echt het gevoel dat je loopt in een andere dimensie.

Het probleem met VR in dit stadium van het spel is niet dat er te weinig VR headsets op de markt of dat er niet genoeg inhoud, maar dat zijn er te veel om uit te kiezen, zeker nu er meer en meer headsets raken van de straten, zoals de Oculus Quest, Klep Index en de HTC Vive Kosmos.