De Jongens Seizoen 2 release venster bevestigd als Amazon wraps up filmen

De Jongens is een van de beste Amazon Prime-serie nog niet, en misschien wel de beste superheld TV-show-to-date, ook. Amazon voelde me zo zeker over de kansen die het vernieuwd voor een tweede seizoen, voordat het zelfs aangekomen in eind juli, en nu dat de follow-up van de episodes klaar is met filmen. Acteur Karl Urban, die de rol speelt van Billy Slager op de show, geplaatst op het nieuws Instagram terwijl die met zijn co-sterren:

U zult ook zien dat hij geopenbaard in een niet-volledig-verrassende release venster voor het tweede jaar: mid-2020. Dat voelt als een lange weg van nu, maar gezien hoe effecten-zware de show is, dat is niet een grote verrassing. We zullen het waarschijnlijk zie het rendement in de zomer maanden, waarschijnlijk rond de tijd dat seizoen debuteerde. We speculeren hier, maar het begin van de vernieuwing voor seizoen 2 was mogelijk ingegeven door hoe lang de doorlooptijd voor het maken van een show die deze actie-verpakt.

Groter en beter

De Jongens stonden voor de manier waarop zij omgaat met superhelden als ze real-life beroemdheden – met de grimmige realiteit, schandalen en lelijk held van aanbidding zou maken. Producent Seth Rogen keken naar de eerste aflevering van seizoen 2 helemaal terug in augustus en noemde het “veel beter dan ik ooit zou kunnen hebben gehoopt dat het zou worden”, en wees erop dat het team achter de show is “meer hulpbronnen” voor seizoen 2. Verwacht meer personages uit de comics worden toegevoegd, waaronder een belangrijke nieuwe schurk in Stormfront, gespeeld door Aya Cash.

Er is een hoop voor de fans om naar uit te kijken, dan, en hoewel het voelde als (milde spoiler alert!) seizoen één is geschreven in een beetje een hoek, storytelling-wijs, we kunnen niet wachten om te zien waar de personages gaan volgend jaar.