Deze Zwarte vrijdag de Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen onderbieden de markt op prijs

Zoals velen van naar de world ‘ s top smartphones, Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen bieden op de uitdaging – het vinden van een contract dat niet nodig je op te geven om uw weekend plannen en verkopen van uw bezittingen veroorloven de enorme prijskaartje.

Echter, terwijl we meer dan blij om extreem over dramatische opmerkingen over de prijs van het biljet van 10 (zie boven) het is een schitterende telefoon en we zijn erin geslaagd om een manier te vinden om de uitstoot van prijs weg naar beneden.

Met een selectie van de aanbiedingen onder de £40 per maand, deze Opmerking 10 aanbiedingen massaal onderbieden de markt. Nee, deze prijzen zijn niet sommige pre-Zwarte vrijdag wonder…ze zijn refurbished toestellen.

Maar voordat u op weg, laat ons weer uw vertrouwen door uit te leggen hoe gerenoveerd is dan een prima optie. Deze aanbiedingen komen van Mobiele Telefoons Direct, een winkelier die biedt een 12 maand garantie op alle refurbished apparaten.

Elke handset die is geretourneerd, wordt gecontroleerd, getest en indien nodig hersteld. De meeste gerenoveerd handsets zijn gewoon degenen die zijn gekocht en dan snel weer terug wanneer de klant van mening veranderd.

Klaar om te score een koopje op een top telefoon? We hebben uitgezocht de beste Opmerking 10 aanbiedingen en vermeld ze hieronder. Of als je bereid bent om uit te houden voor Black Friday telefoon deals die u kan vinden in de Opmerking 10 goedkoper dan.

Deze twee Samsung Galaxy Note 10 aanbiedingen:

De Samsung Galaxy Note 10 op Mobiele Telefoons Direct | O2 | £68.99 vooraf | 60GB data | Onbeperkt minuten en teksten | £40
Het betalen van £40 per maand plaats met vooraf te betalen rekeningen deze laag is uitzonderlijk in vergelijking met andere Opmerking 10 deals. U bespaart meer dan € 100 en nog steeds in slaagt om een enorme 60GB van de gegevens. Alles wat je moet vooraf betalen is € 68.99.
Bekijk De Deal

Waarom gaan voor de Samsung Galaxy Note 10?

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy Note 10, u vindt 8GB Ram en een 3500mAh batterij, waardoor dit een heel krachtig apparaat. En de ‘S’ pen – een hulpmiddel voor de productiviteit door middel van de telefoon – is terug, en slimmer dan ooit.

Aan de buitenkant ziet u dat er een triple camera set-up. Dat geeft u toegang tot niet alleen een groothoek camera en een optische zoom, maar ook 4K-video, optische beeldstabilisatie en ‘bokeh’ video abilites.

U kunt lees onze volledige Samsung Galaxy Note 10 review voor meer informatie