Vreemde Dingen seizoen 4 release datum, waarschijnlijk gegoten, en die geweldige fan theorie

Hoewel het leek alsof hij werd vernietigd door een explosie, er is een kans dat hij erin slaagde om te springen door het wormgat/portal naar het Ondersteboven – het kan tot Mike, Elf, Lucas en de bende om hem te redden.
Stranger Things 2
In een Hollywood Reporter interview, co-creator Ross Sukkel opgemerkt dat “Met de kinderen is het meer, ja, er is de Spielberg dingen, maar dat is waar het wordt een beetje verwarrend, omdat een deel van het is de Spielberg dingen zoals E. T. – en omdat met volwassenen, wilden we die Close Encounters voelen met Joyce en dat soort dingen, of de Kaken.”
Voor meer bewijs (zowel voor als tegen Hopper ‘ s terug), de fans zijn zich tot David Harbour Instagram-account. Hij in eerste instantie geplaatst een foto over het scheren van zijn baard af, die had mensen speculeren hij kan het ook niet mogelijk door de “Amerikaanse” zoals hij had een lange baard. Maar dan, als het nieuws brak over seizoen vier, hij veranderde zijn profiel foto fan art van hem en Elf en ze ondersteboven. Wat betekent het? Kon hij worden opgesloten in de Kop?
Hoewel hij bleek te zijn vermoord uit in seizoen 2, sommige online geruchten doorschemeren dat de “Amerikaanse” zou kunnen worden Matthew Modine (Dr Martin Brenner), dat is minder waarschijnlijk, maar een interessante theorie.
op zoek naar nieuwe leden… bent u op? pic.twitter.com/P1xAWNUPss7 November 2019
Betekent dat nu de vierde is het laatste seizoen? In een interview met Vulture, Ross Sukkel voorgesteld de serie “een vier-seizoen ding en dan uit.” Serie producer Shawn Levy verduidelijkt dat “De waarheid is dat we zeker gaan de vier seizoenen, en er is nog de mogelijkheid van een vijfde. Buiten dat, het wordt denk ik dat het zeer onwaarschijnlijk” (via Entertainment Weekly).

Cut to the chase

  • Wat is het? Het vierde seizoen van Stranger Things
  • Waar kan ik kijken? Netflix
  • Wanneer wordt deze vrijgegeven? Laat 2020 / begin 2021 lijkt waarschijnlijk

Samen met de vernieuwing aankondiging, Netflix heeft een griezelig teaser video die verkondigt “we zijn niet in Hawkins meer” – eventueel verwijzen hetzij naar de Ondersteboven rijk of avonturen verder weg in de echte wereld (Rusland misschien?). Als de teaser vordert, een bordje “Welkom bij Hawkins” wordt overspoeld door wezens uit de Kop.
Zouden We niet uitsluiten een Kerst editie, hoewel we denken dat een Lente lijkt meer waarschijnlijk – dat is, als het huidige perceel threads uiteindelijk leidt het verhaal tot de Tsjernobyl-ramp, die zich op 26 April 1986, die niet lang na 1985, de instelling van Seizoen 3. (Ja, dit is de theorie van Reddit, maar het is vrij legit, oke?)

Brett Gelman plays Murray Bauman in Stranger Things
Stranger Things 3
Daar heeft de neiging om de 1-2 jaar doorlooptijd tussen elk seizoen, dus we zouden niet verwachten dat Seizoen 4 te worden vrijgegeven voor eind 2020 toch, en een vroege 2021 release wellicht meer kans.
Maar zelfs als hij niet in de Kop, hij kan nog steeds niet voorgoed verdwenen. We weten ook een “Amerikaanse” wordt gehouden opgesloten in een russische gevangenis ergens, en Hopper is een kans weddenschap.

Vreemde Dingen seizoen 4 release datum

Netflix maakt ook gebruik van de Dolby Visie HDR-formaat, eerder dan van de concurrerende HDR10+ standaard – we weten dat dit een veel te denken over uw volgende TV, maar sommige ondersteunt slechts één formaat dan de andere.
The neon-lit shopping mall of Season 3 was a highlight of Stranger Things
Vreemde Dingen Seizoen 2 is vastgesteld op Halloween

Vreemde Dingen Seizoen 2 is vastgesteld op Halloween

Vreemde Dingen Seizoen 2 is vastgesteld op Halloween

Vreemde Dingen Seizoen 2 is vastgesteld op Halloween

Zoals altijd met Vreemde Dingen, op het moment dat het derde seizoen is klaar, de vraag die op ieders lippen ligt, dat is: wordt er een Vreemdeling Dingen Seizoen 4 op Netflix? En, wanneer krijg ik mijn kleine telekinetische handen op? Goed, we weten nu het antwoord op één van deze vragen op zijn minst.
Netflix is een betaald online streaming service voor browsers, TV-streaming-apparaten en mobiele en tablet apps. Zelfs de goedkoopste Basis-Plan op Netflix biedt toegang tot de volledige catalogus van titels voor € 5.99 / .99 / AU.99 per maand. Echter, u moet de Premie Plan om de show te kijken in de hoogste kwaliteit video mogelijk. Kunt u een overzicht zien van alle abonnementen in onze Netflix plannen gids.
Wie niet we zien? Spoilers ahead (uiteraard), maar we verwachten niet dat om te zien Dacre Montgomery (Billy) of Alec Utgoff (Aleksej) weer, al is de showrunners kan ons altijd verrassen. Heck, waarom ga je niet terug te brengen Barb terwijl u bij het bent?