Walmart Black Friday TV te koop: begin van de aanbiedingen behoren tot 40% korting op de Samsung 4K-Tv ‘ s

Walmart ‘ s Black Friday early access verkoop is nog steeds sterk met diepe kortingen op de best verkochte items. De winkelformule is het droppen van nieuwe prijsverlagingen elke dag, en vandaag de dag een nieuwe aanbieding zijn Samsung 4K-Tv ‘ s. U kunt tot 40% besparen op een breed scala van Samsung Tv ‘ s die beginnen bij slechts $227.99.

Onze top Walmart TV-deal is de Samsung 65 inch 4K UHD Smart TV ‘ s te koop voor $477.99. Dat is een $320 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor Ultra HD-TV. De 65-inch TV beschikt over smart mogelijkheden, dus je kunt het streamen van uw favoriete films en TV-shows in één plaats via de Samsung remote. U kunt ook andere slimme apparaten van uw TV door het downloaden van de SmartThings app. U zult genieten van een prachtige foto met scherpe contrasten en heldere kleuren dankzij de PurColor technologie. De Samsung-TV zal er ook goed uitzien in uw huis dankzij de ultra-slim-design en schoon kabel oplossing.

Shop meer van Walmart ‘ s early access TV deals hieronder, inclusief een groot aantal verschillende maten en functies. We weten niet hoe lang de verkoper de Samsung Tv ‘ s te koop dus je moet snel handelen voordat hun weg.

Walmart Black Friday TELEVISIE aanbiedingen:

Shop meer van de beste goedkope TV verkoop-en 4K-TV deals die momenteel gaande is.

U kunt ook de winkel voor meer aankomende biedt met onze roundup van de beste Black Friday TV deals.

Meer informatie over het in November de verkoop evenement met onze gids naar Black Friday 2019: de datum en het begin van de voorspellingen lijst.