Een Space Invaders arcade kast voor uw huis is een killer pre-Zwarte vrijdag koopje

Ja, ja – open wereld-epos zoals Red Dead Redemption 2 zijn allemaal goed en wel, en kan er fantastisch op een opgevoerde gaming PC. Maar wat als u terug wilt gaan naar de wortels van uw gaming obsessie? Wat als je wilt twitch uw pols op een snelheid die je hebt niet in geslaagd omdat je een stinkende tiener?

Dan hebben we de pre-Black Friday deal voor u – over bij Amazon, kunt u de pick-up van de 3-kwart schaal Arcade 1Up Space Invaders kast voor slechts € 240:

Dat is een besparing van een enorme £109.99 korting op de normale vraagprijs, die meestal £300 voor een besparing van £31%.

Als je niet een enorme fan van Space Invaders, u zult ook blij zijn om te horen dat de Arcade1Up Space Invaders kabinet de ingewanden zijn gemakkelijk moddable ook. Kies zelf een Raspberry Pi, online zoeken naar een paar tutorials, en u zult in staat zijn om te spelen wijze van old-school arcade coin-ops op de vintage-stijl hardware.