Beste Instant Pot, druk en slow cookers: hartige recepten, eenvoudig gemaakt


(Image credit: de Toekomst)
De aanbiedingen zijn opgevoerde, het toevoegen van temperatuur, lucht friteuses en vlam-proof gebakken potten.
Slowcooker koopgids: wat te zoeken
Laten we de drie soorten fornuizen die we hebben bekeken. De eerste is de slowcooker, ontworpen om uit te breiden kooktijd 1-2 uur in een conventionele oven tot 6-8 en buiten wanneer ze gaar zijn laag en traag. Het belangrijkste idee is dat het voedsel houdt meer van de voedingswaarde door gekookt dus voorzichtig, en ontwikkelt een grotere diepte van de smaak. Het maakt het ook mogelijk om zonder toezicht te koken, zonder gevaar van plotseling de druk te laten ontsnappen, in tegenstelling tot snelkookpannen. Deze machines zijn vaak afhankelijk van de timing systemen en kan worden geprogrammeerd maximaal 12 uur voor een langzame koken. Snelkookpannen gebruik van hoge niveaus van druk en warmte te versnellen kooktijd op items die meestal enkele uren duren, zoals linzen, zelfgemaakte yoghurt, bonen en hardere stukken vlees. De pressure cooker bereidt soortgelijke items om de slowcooker, maar het gaat over het versnellen van het proces, waarbij de uren op eind.

(Image credit: de Toekomst)
De Instant Pot-stijlen, ook wel bekend als multi-fornuizen, combineren van systemen. Door het draaien van digitale, fabrikanten, zoals Instant Pot en de Crock-Pot kan bieden snelheid en een trager tempo, evenals de bijkomende voordelen zoals stomen, sous-vide en schroeien.

(Image credit: de Toekomst)
Dit betekent dat je langzaam koken, stoom en bak, druk koken en kies uit 14 programma ‘ s. Trouw aan haar naam, de Instant Pot versnelt groot kooktijden en kan maximaal 24 uur vertraging beginnen.

De beste Instant Potten, snelkookpannen en slow cookers, getest, gerangschikt en beoordeeld

Instant en langzaam koken vermogen
Deze machine strips terug naar de naakte essentie in een klein, compact en handig model, dat nog steeds betrekking op rijst, yoghurt, pap en brood te bewijzen.

Nog steeds, we zijn fans van haar gemakkelijk toegang deksel, en een laag profiel ontwerp maakt het een van de beter apparaten op te bergen.
Hands-off aanpak niet voor iedereen

1. Instant Pot Duo V2 7-in-1 Elektrische Snelkookpan

Hands-off aanpak niet voor iedereen

2. Russell Hobbs Sous Vide Slowcooker

Hands-off aanpak niet voor iedereen

3. Morphy Richards Sear & Stoofpot 3,5 L Scharnierend Deksel Slowcooker

Hands-off aanpak niet voor iedereen

4. Crock-Pot Digitale Traag en Multi Cooker

Hands-off aanpak niet voor iedereen

5. Lakeland Mini Multi Cooker

Het punt klinkt misschien voor de hand, maar met zo veel innovatie in dit gedeelte van de markt, het is makkelijk om meegesleept te worden met een multi-cooker dat beweert dat het aan het vernieuwen van uw keuken, wanneer je echt op zoek bent naar een eenvoudige slowcooker optie aan een familie te voeden.

Instant Potten, slow cookers en snelkookpannen bestrijken een groot scala aan voorzieningen voor de thuiskok.
Hun Digitale Traag en Multi Cooker biedt alle voordelen van een slowcooker, plus super hoge temperaturen voor het braden en bakken. We hielden van de handgrepen en de capaciteit, die ideaal zijn voor pot-lucks en grote gezinnen.
Grote capaciteit voor biefstuk
Geen druk koken mogelijkheden
Een veelzijdige nieuwe look voor de klassieke slowcooker
Compact
Grote capaciteit