Beste laptops voor de fotografen in 2019: Foto ‘ s bewerken in Photoshop

Zwakke grafische prestaties
De verbazingwekkende kracht
Prachtig design

Dure upgrade-opties

(Image credit: Microsoft)

Beste laptops voor fotografen 2019 in een oogopslag:

  1. Apple Macbook Pro met touchbar
  2. MacBook Pro 15-inch
  3. De HP Spectre x360 15T
  4. Huawei MateBook X Pro
  5. Microsoft Surface Book 2 (13.5 inch)
  6. Dell XPS 15
  7. De Dell XPS 13
  8. De HP Spectre x360
  9. De Lenovo Yoga C930
  10. Microsoft Surface Laptop 2

Apple Macbook Pro

1. Apple Macbook Pro met touchbar

(Image credit: HP)

Geen Surface-Pen meegeleverd

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafische kaart: Intel HD Graphics 620 – Nvidia GeForce GTX 1050 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.5″ 3000 x 2000 PixelSense Display met touchscreen – | Opslag: 256 GB, 512 GB of 1 TB PCIe SSD
Ongeëvenaarde weergave
Touchscreen kunt stroomlijnen foto ‘ s zoeken en ruimen
Touchscreen kunt stroomlijnen foto ‘ s zoeken en ruimen
Touchscreen kunt stroomlijnen foto ‘ s zoeken en ruimen
Touchscreen kunt stroomlijnen foto ‘ s zoeken en ruimen
Lees de volledige review: Apple Macbook met touchbar (13-inch 2018)
Met Apple hebben kortgeleden de MacBook Pro 15-inch met Intel ‘ s nieuwste 9e generatie processors, deze laptops zijn beter en krachtiger dan ooit, wat betekent dat het is gewoon het ticket voor de veeleisende post-processing taken. Natuurlijk, het feit dat het beschikt over Touch-ID en een verbeterde Touch Bar, en is uitbreidbaar tot 4 tb SSD-opslag betekent dat u kunt hebben van een naadloze ervaring te doen. Hoewel u zal hebben aan te passen aan het niet hebben van een SD-kaart-poort en twee Thunderbolt-3, dit is nog steeds een van de beste laptops voor fotografen.

De beste laptop van maximaal 15 inch leverbaar dit jaar
Lees de volledige review: Microsoft Surface Laptop 2
Huawei MateBook X Pro wordt geleverd verpakt met geavanceerde componenten die het mogelijk maken dat het uitvoeren van briljant.

9. De Lenovo Yoga C930

Duur

(Image credit: Huawei)

Uitstekende levensduur van de batterij
De beste Macbook Pro ooit
Middelmatige levensduur van de batterij
Prijzig
Een briljante opvolger van Microsoft
Lees de volledige review: Microsoft Surface Book 2 (13.5 inch)
Duur

Touch Bar is het verbeteren van de
Word lid van Adobe Creative Cloud en bespaar 15% op je eerste jaar
TechRadar heeft samen met Adobe aan te bieden een speciale korting op de Creative Cloud Alle Apps lidmaatschap. Voor het eerste jaar betaalt u slechts € 45.04/£42.46 per maand – af van de reguliere prijs van € 52.99/£49.94. U krijgt toegang tot de Adobe-volledige suite van creatieve programma ‘ s, zoals Photoshop, Lightroom en Illustrator, plus 100 GB opslag in de cloud voor uw projecten. Aanbod eindigt op 26 augustus 2018.Bekijk De Deal
Als u op zoek bent naar de nieuwste en beste laptop van Apple, dan is dit jaar voor de 13-inch Macbook Pro met touchbar is een briljante keuze als u op zoek bent naar een laptop voor het bewerken van foto ‘ s op. Het is de beste laptop van Apple ooit heeft gemaakt, en bouwt nieuwe functies in het klassieke design. Natuurlijk is de kop voorzien is van de Touch Bar – het is een dunne OLED-display op de bovenzijde van het toetsenbord die gebruikt kunnen worden voor een aantal van de dingen, of dat het automatisch suggereren van woorden terwijl u typt of het aanbieden van de Touch-ID, zodat u kunt inloggen met uw vingerafdruk. Dit maakt het een uitstekende laptop voor fotografen met behulp van Photoshop, want het heeft een aantal Photoshop sneltoetsen, zoals de mogelijkheid om snel een kleur te selecteren of wijzigen van de dekking van een laag door met uw vinger, eigenschappen die alle andere laptops in deze lijst ontbreken.

10. Microsoft Surface Laptop 2

Naadloze integratie tablet

Fantastische weergave

Sublieme scherm
CPU: 9e generatie Intel Core i7 – i9 | Grafische kaart: Radeon Pro 555X – Radeon Pro 560X | RAM-geheugen: 16GB – 32GB | Scherm: 15,4 inch 2,880 x 1800 (diagonaal) beeldscherm met LED-achtergrondverlichting en IPS-technologie | Opslag: tot 4 tb SSD
Teleurstellend levensduur van de batterij
Toetsenbord voelt nog steeds een beetje plat
Lees de volledige review: Dell XPS 13
Lees de volledige review: HP Spectre x360 (2019)

Belangrijke dingen om op te letten

Krachtige prestaties, het hoofd te draaien ontwerp
Fatsoenlijke voeding en scherm
Slechte webcam positie
Onberispelijke prestaties

Een schitterende laptop voor fotografen