Beste soundbars voor TV-shows, films en muziek in 2019

Vermogen: 100W | Luidsprekers: 2 | Afmetingen: 1000 x 90 x 142mm | Gewicht: 4.9 kg | Ingangen: 1 x HDMI, 1 x digitaal optisch, 1 x 3,5 mm | Uitgangen: N/A | Draadloos: Bluetooth aptX | Subwoofer inbegrepen?: Ja | Speciale eigenschappen: N/A
Wat u moet weten over Black Friday 2019
Vergeet niet, Black Friday en Cyber maandag komen zeer binnenkort met de massale verkoop evenement, kick-off officieel op 29 November. Natuurlijk verwachten we zien aanbiedingen vanaf het begin van November, en er moet worden tal van fantastische soundbar aanbiedingen opgenomen. Vorig jaar zagen we de aanbiedingen van Samsung, Polk, Q Acoustics, en meer dus zorg ervoor dat u een bladwijzer onze Black Friday 2019 aanbiedingen pagina voor de laatste soundbar aanbiedingen van de massale verkoop event.

Een goed uitziende en goed uitrustingsniveau soundbar voor zowel films en gaming
Lees de volledige review: de Samsung HW-Q70R Soundbar review De sleutel tot de HT-X8500 de krachtige prestaties is Sony ‘ s eigen Verticale Geluid van de Motor – werken met Dolby Atmos en DTS:X de inhoud, het creëert een overtuigende illusie van een omringend geluid die Dolby Atmos-films af te spelen met een duidelijk gevoel van uitgebreid hoogte en breedte.
De Sonos Playbar is een niet-HDMI-apparaat dat gebruik maakt van optische aansluiten op een TV. Gebruikt gewoon op zijn eigen, het levert een enorme sonic boost aan uw TV te luisteren, maar het vereist met behulp van een smartphone of tablet app. Het voordeel is dat het naadloos segue in de ingang van een Sonos draadloze systeem, en kan zelfs optreden als de drie voorste luidsprekers in een 5.1 opstelling met twee Play:1s fungeren als opsteekt.
Vermogen: 500W | Sprekers: 5.1.4 | Afmetingen: 1265 x 135 x 171 mm | Gewicht: 18.5 kg | Ingangen: Digitale coaxiale ingang, Digitale optische ingang, HDMI-2.1-uitgang (eARC), 3 HDMI-2.0 a-In, Audio in-aansluiting van 3,5 mm | Draadloos: Bluetooth 4.2 en AAC | Subwoofer inbegrepen?: Geen

Beperkt HDMI-Ingangen

(Image credit: Sonos -)
Kracht: N/A | Luidsprekers: 3 kanalen | Afmetingen: 2.70 x 25.625 x 3.94 in. (68,5 x 651 x 100 mm | Gewicht: 6.2 kg (2,8 kg) | Ingangen: 1 x Digitale Optische-In, 1 x HDMI-in | Draadloos: Sonos – | Subwoofer inbegrepen?: Geen | Speciale eigenschappen: Amazon Alexa, Apple AirPlay-2

Beste soundbars in een oogopslag

  1. De Samsung HW-Q90R Soundbar
  2. De Sony HT-X8500 Soundbar
  3. Q Acoustics M4 Soundbar
  4. De Samsung HW-Q70R Soundbar
  5. Sennheiser Ambeo 3D Soundbar
  6. De Sonos Playbar
  7. Sonos-Breedte
  8. Denon HEOS Bar
  9. Vizio SB362An-F6 Sound Bar
  10. Polk Audio Opdracht Bar

Wat is de beste soundbar voor rond de $200/£200?

Briljante waarde
Afmetingen: 890 x 64 x 96 mm (35 1/8 x 2 5/8 x 3 7/8 in) | Luidspreker configuratie: 2.1 | Geclaimd audio vermogen: N/A | Aansluitingen: 1 HDMI ingangen, 1 HDMI-Uitgang (ARC), analoge audio-in/out, Ethernet, optische audio, Bluetooth, Wi-Fi
best soundbar

Beste soundbars 2019: TechRadar ‘ s top picks

13 afzonderlijke stuurprogramma ‘ s
Eenvoudig te installeren en instellen

1. De Samsung HW-Q90R Soundbar

Eenvoudig te installeren en instellen

4. De Samsung HW-Q70R Soundbar

Gigantische prijs, grootte en gewicht
Gigantische prijs, grootte en gewicht
Gigantische prijs, grootte en gewicht
Gigantische prijs, grootte en gewicht
Gigantische prijs, grootte en gewicht
Gigantische prijs, grootte en gewicht
Geen HDMI-ingang

10. Polk Audio Opdracht Bar

De meeste soundbars op deze lijst zijn gemaakt om te zitten in de voorkant van het scherm, maar ze kunnen ook aan de muur worden gemonteerd boven of aan de zijkant van het als goed, waardoor u een uiteindelijke keuze te zijn hoe je home entertainment set-up looks.

Globaal, als u wilt een sound home theater systeem dat niet dent uw budget, het is waarschijnlijk de beste optie om rond te komen dit jaar.
Het heeft gedefinieerd en krachtige low-end, een aantal coole intelligente functies, en ziet er nog erg goed ook.
(Image credit: Cliff Joseph)
De omvangrijke soundbar is uitgerust met de nieuwste audio-technologieën, met inbegrip van Dolby Atmos en DTS:X voor surround sound, evenals Sennheiser ‘ s eigen Ambeo ‘virtueel 3D-geluid van het systeem. Sennheiser heeft duidelijk zijn zinnen gezet op de home cinema markt met de Ambeo, hoewel de bar van de Wi-Fi-connectiviteit betekent dat het kan verdubbelen als een behoorlijk indrukwekkende muziek systeem.
Audio-middelmatig
(Image credit: Sennheiser)
De SB362An-F6 is niet perfect, maar de dramatische en indrukwekkende geluid zorgt voor een echte audio-upgrade voor uw tv ingebouwde luidsprekers. De Virtuele:X-technologie werkt goed, het helpen creëren van een meer meeslepende sfeer terwijl u aan het kijken bent. En terwijl het misschien wel het missen van een paar toeters en bellen, er is geen twijfel dat de SB362An-F6 biedt een uitstekende waarde voor geld.
Zoals je misschien in staat zijn om te vertellen op basis van de geluidsbalk ontwerp, de Opdracht Bar komt met Alexa ingebouwd in het maken van het ongetwijfeld smart. Het is ook relatief goedkoop ook, kwam uit op 0 (£249, AU9), en het komt met een subwoofer.
De Q Acoustics M4 soundbar niet meteen pulsen racen met zijn iets prozaïsch ziet, van ‘slechts’ 2.1-kanaals geluid en het ontbreken van een HDMI-ondersteuning. Echter, u hoeft alleen te horen wat de M4 kan doen met zowel muziek en films op uw twijfels over het te verdampen vrijwel direct.