Beste Xbox One X games: wat te spelen op ‘ s werelds meest krachtige console

In het kader van zijn Re-Mars-tered’ pakket, het spel krijgt ook een verbeterde texturen en de verlichting — die beiden werken hard aan het verbeteren van het spel van de visuele aantrekkingskracht. Natuurlijk, er is geen ontkennen dat de Red Faction Guerrilla ziet eruit als een remaster van een last-gen titel, met zeer weinig kleur variatie in omgevingen en schaduwen, die net een beetje te donker (de opname van een HDR-modus kan hebben gegeven van het spel eindeloze bruin, rood en oranje een beetje meer leven en variatie).
Voor het blote oog, de Hoge Kwaliteit resolutie voordelen niet onmiddellijk duidelijk is, gezien het feit dat de Xbox One X zal automatisch upscalen naar 4K toch. Echter, de boterachtige-soepele framerate van High-Performance-mode is direct zichtbaar zijn, kijkt vooral groot tijdens het rijden rond de Red Faction Guerrilla ‘ s grote Mars landschappen.
Dat gezegd hebbende, het is niet een geheel vlekkeloze presentatie, met af en toe screen tearing problemen en framerate drops teeltsystemen tijdens een deel van het spel is meer grafisch intensieve secties. Nog steeds, het is zeer waarschijnlijk dat de ontwikkelaar Eidos Montreal werkt aan een patch om ijzer uit deze problemen, we zullen controleren op het spel in de nabije toekomst om te zien of ze het hebben aangepakt.
Het is duidelijk dat er veel moeite is gestoken in de Schaduw van de Tomb Raider ‘ s verbeteringen, en afgezien van wat incidentele prestaties voor het wegverkeer, die waarschijnlijk zal worden verholpen in een update, het spel echt schittert op de Xbox One X.
Wat zijn de verbeteringen? Native 4K / 30FPS of 1800p / 60FPS
Terwijl de Schaduw van de Tomb Raider is de performance-modus toont een merkbare daling van de visuele kwaliteit in vergelijking met de resolutie, het spel ziet er nog steeds uitzonderlijk. Er is een soepeler framerate die geeft spelers een extra niveau van respons, waardoor de besturing voelt meer gevoelig in het proces.
Bekijk onze volledige Schaduw van de Tomb Raider review
Als u eerder een kans had om te spelen Opkomst van de Tomb Raider op de Xbox One X, dan heeft u waarschijnlijk een vrij goed idee van wat te verwachten van de follow-up, de Schaduw van de Tomb Raider, in termen van verbeteringen. Net als zijn voorganger, de Schaduw van de Tomb Raider kunnen worden afgespeeld met behulp van instellingen die voordeel van beide resolutie of de prestaties van de voormalige zorgt ervoor dat het spel regelmatig te zien aan een native 4K-resolutie, terwijl de laatste druppels van de game naar beneden tot 1080p, maar biedt een veel soepelere gameplay targeting op 60fps.
Al is het bijna tien jaar oude, Red Faction Guerrilla komt op Xbox One X met een aantal indrukwekkende visuele verbeteringen die dienen om het spel destructieve architectuur en de enorme explosies alle de meer voldoening. In het spel scherm opties, vindt u twee video-opties: hoge Kwaliteit en Hoge Prestaties. De voormalige ziet het spel doel van een 4K resolutie met 30 fps, terwijl de laatste druppels van de resolutie iets te 1800p, levert een gladder 60 FPS-ervaring.
Nog, dit is zo goed als Red Faction: Guerrilla is ooit waarschijnlijk te zien op een console, en als je een fan van het spel van zijn oorspronkelijke release, die we van harte aanbevelen dat je pick-up van deze stellaire remaster en get your ass to Mars zo snel mogelijk terug.
Onnodig te zeggen, de Schaduw van de Tomb Raider heeft veel baat bij de extra gegevens die door de 4K-resolutie uptick. Omgevingen (in het bijzonder de bladeren, modder en water), zijn volkomen jaw-dropping in 4K, waardoor deze vermelding de mooiste in de serie tot nu toe.
Wat zijn de verbeteringen? Native 4K / 30fps of 1080p / 60fps