De beste soundbar van 2019 is $300 uit in deze Best Buy Black Friday deal

Echter, de beste soundbars kan duur zijn – dat is, tenzij je gebruik maken van één van de brilliant Black Friday aanbiedingen van Best Buy, die heeft gesneden de prijs op een aantal modellen van Samsung, Polk Audio, Sony, LG en Vizio.
Zelfs de duurste soundbars hebben gekregen met flinke kortingen, met inbegrip van de Samsung HW-Q90R – en gewoon te zoeten met de deal, Beste Koop is gooien in drie maanden van Getijde-HiFi, het Hi-Res Audio streaming service, gratis.
Geen andere 2019 soundbar levert een echte 7.1.4-kanaals geluid, waardoor de Q90R in een klasse apart, met een muzikaliteit die het zich onderscheidt van haar concurrenten.
Dus, als je niet kunt wachten tot 29 November te rollen rond, bekijk al de vroege Black Friday soundbar aanbiedingen van de Beste Koop onder – en kon je bespaart jezelf honderden euro ‘ s.
Op zoek om te besteden een beetje minder? Zijn goedkopere broertjes, de Samsung HW-Q70R en HW-Q60R zijn voorzien van prijsverlagingen, zodat u kunt kopen in de Samsung home cinema ecosysteem zonder blazen van meer dan 00.
Met draadloze achterste luidsprekers en vier opwaartse gerichte drivers die garant voor een overweldigende ervaring, de HW-Q90R packs in Dolby Atmos en DTS:X-object op basis van surround sound.
Op zoek naar een soundbar onder de 0? U kunt de Insignia NS-SBAR21F20 voor slechts , dat is ongelooflijk goedkoop voor een soundbar (wees gewaarschuwd – wij hebben het niet getest, dit model, dus kunnen we niet garanderen dat het geluid zo goed als zijn duurdere collega ‘ s).

De beste Samsung soundbar aanbiedingen

De beste van de rest

Het kopen van een geweldige soundbar is een van de makkelijkste manieren om de audio van uw TV van saai naar fab, en als een integraal onderdeel van uw home cinema installatie, u wilt zorg ervoor dat je het kopen van de beste.
U kunt nu uw handen op de beste soundbar die we hebben bekeken in 2019, de Samsung HW-90QR, voor 99.98 in de ‘Black Friday’ Beste Koop – verkoop – dat is een korting van 0.