De nieuwe NBN provider Superloop belooft de hoogste snelheden in Australië

Met slechts twee verschillende plannen beschikbaar op elke snelheid tier, Superloop maakt voor zijn gebrek aan keuze door het aanbieden van een 90Mbps typische avond snelheid op de top, en 44.4 Mbps op de NBN50 optie (de snelste beweren dat we vonden was 45Mbps door zowel Kogan en Vodafone).
Als u wilt vergelijken hoe Superloop zich verhoudt tot andere regionale strategiedocumenten in een vergelijkbare prijsklasse, bekijk onze vergelijking onderstaande tabel. In beide vergelijking grafieken, we hebben gesorteerd aanbieders door hun typische avond snelheid.
Hoewel Superloop is een relatief nieuwe Aussie retail service provider (RSP), het bedrijf is begonnen sterk met de vorderingen van de snelste typische avond snelheid beschikbaar voor een NBN100 plan en een intro deal op de NBN50 aanbieden.
Elke snelheid tier is verkrijgbaar met een 500 GB datalimiet, of onbeperkt data gebruik op een toeslag. Het is de moeite waard te vermelden dat alle Superloop zijn de plannen van maand-tot-maand, dus er is geen lock-in contract zorgen over te maken, en u kunt zelfs uw data-abonnement of snelheid tier maandelijks.
Hoewel er verschillende manieren om de prestaties te meten van een NBN-verbinding, waarbij de gemiddelde download-snelheid tijdens de avond-uren (7 uur – 11 uur) is de beste indicator van hoe een dienst zal omgaan met de piekperioden voor streaming en andere download-intensieve activiteiten. Voor een beperkte tijd, u kunt klop AU korting op uw maandelijkse factuur voor de levensduur van uw NBN50 plan, zo lang als je je inschrijft voor 31 januari, 2020 en niet veranderen naar een ander plan.

NBN100 plannen

NBN50 plannen