Dit zijn de beste Black Friday deals TechRadar personeel kijken uit naar

Schrijver Van Het Personeel – Telefoons
Mijn mama heeft me ernaar om haar te helpen haar plaats zieke oude iPhone SE voor leeftijden, maar ik houd haar te vertellen om te wachten tot Black Friday telefoon deals begint te rollen. Elk jaar zien we een aantal belachelijke prijzen op de begroting, mid-tier en zelfs vlaggenschip smartphones verwachten we een aantal zeer aantrekkelijke Samsung Galaxy S10 en iPhone XR biedt rond deze tijd. Persoonlijk, ik zal het leiden haar naar de wil van de Huawei P30-Lite en de Samsung Galaxy A40 en de A50. Perfect fatsoenlijke telefoons van grote merken tegen prijzen die past bij haar bank saldo.
TechRadar Black Friday

Gareth Beavis

Downloads en het Ontwikkelen van Technologie-Editor

(Image credit: Sony)
Is het niet een slimme thermostaat (nog) niet, maar wordt geleverd met een lift, een dakterras, een zwembad, 85 verrassingen en een spa. De blitse en over-the-top design (waaronder een verhuiswagen) heeft gewonnen de ‘ Speelgoed van het Jaar Awards in 2019. Oh, en er is ook een nog meer extravagante Winter Disco Chalet versie met een ijsbaan, maar shhhhh, ze hoeft niet te weten toch.
(Image credit: 66 Audio)

(Image credit: Shutterstock)
(Image credit: LG)
Toen Black Friday komt, ga ik op jacht naar een goede deal op een set van true draadloze oordopjes voor het uitvoeren van. De Winter is op zijn manier in het verenigd koninkrijk, dus ik ben op zoek naar iets dat zal blijven staan en verblijf in rekening gebracht tijdens die lange, koude trainingen. In een perfecte wereld zou ik vind het een briljant Black Friday deal op de Jabra Elite Sport Waar Draadloze Oordopjes. Met een goede pasvorm, geweldige geluidskwaliteit en een hartslag tracker, ze gaven me de extra push die ik nodig om te lace-up van mijn trainers met verkleumde vingers en zet in de belangrijke km.

Keith Walker

Een OLED-TV is iets wat ik hard wil voor mijn tech collectie, zoals de helderheid, het contrast ratio ‘s en inktzwarte duisternis – in combinatie met onovertroffen kleurweergave – het maken van OLED-Tv’ s een echte winnaar. Ik denk dat de OLED-C9 zou kunnen worden in de juiste sweet spot van prijs, en op de onderste einde van de reeks, maar nog steeds verpakking een geweldige beeldkwaliteit en top smart TV mogelijkheden.

Editor, Abonnementen en Diensten
Schrijver Van Het Personeel

Er is niet lang te wachten tot Black Friday deals nemen over het internet, en er zijn veel dingen die je kunt doen om te bereiden voor de verkoop, met inbegrip van het maken van een lijstje van alle producten waarin u geïnteresseerd bent, of categorieën die u zult houden.

Victoria Kap

Ik wilde upgraden van de RAM in mijn PC thuis 32GB voor een tijdje nu, maar zijn nooit goedkoop genoeg om echt te rechtvaardigen. Ik heb al 16GB van het snelle RAM-geheugen (met glanzend RGB verlichting te starten), maar ik wil bult die tot 32 gb voor meer opscheppen. Plus, ik heb gemerkt dat veel nieuwe PC-games push-up tegen die limiet van 16 gb, en ik wil gewoon niet te dicht bij een van deze Chrome tabbladen.

TechRadar Black Friday
Het is eindelijk, eindelijk tijd om vervanging van mijn laptop. Mijn oude Asus Zenbook UX305 heeft me goed gediend voor een goede vijf jaar, maar nu dat de luidsprekers hebben gegeven, heb ik geen keuze, maar om verder te gaan.

Dit jaar neem, dit jaar zal ik kopen voor mijn witte walvis van een TV: een behoorlijk goede OLED-set. Ik heb een paar jaar terug om er een te kopen, maar elk jaar heb ik gemist een grote verkoop omdat ik bedoeld om rond te snapping up… en de deal was afgesloten door de tijd ik zou heroriëntatie.
Goed, we zouden geen advies geven als we niet waren gaan houden van het zelf, en elk van de schrijvers en redacteuren van TechRadar heeft een eigen ‘shopping list’ te volgen over Black Friday. Veel van de items zijn tech-gerelateerde, maar er zijn enkele andere stukken van de kit, met inbegrip van speelgoed en essentials, dat we hopen te.
(Image credit: LEGO)

Henry St Leger

Plaatsvervangend Hoofdredacteur

(Er is een reden waarom de trackball-gebaseerde modellen zijn allemaal diep verdisconteerd.) Met een van deze, mijn ultieme kelder zou worden voltooid.
(Image credit: Nintendo)

(Image credit: Nintendo)

(Image credit: Nintendo)

(Image credit: de Toekomst)

(Image credit: Arcade 1Up)
Wie weet, misschien zal ik zelfs het bezit van een PS5 2020 de grote uitverkoop.

Bill Thomas

Deze Zwarte vrijdag, zal ik houd mijn ogen open voor een pet-camera te houden een oogje in het zeil op mijn oudere kat en mijn hyperactieve pup – ik wil weten wat ze krijgen als ik aan het werk ben! Er zijn een aantal echt coole modellen die er zijn op het moment, en ik ben met name enthousiast over de PetCube Bijt 2; het komt met twee-weg audio, zodat u kunt praten met je huisdieren, evenals een behandeling dispenser waarmee u gooien behandelt het gebruik van uw smartphone. Het heeft zelfs Alexa ingebouwd, zodat u kunt vragen dat de camera afzien van snacks en zelfs de volgorde van meer levert, zonder de noodzaak voor een aparte Amazon Echo luidspreker.

TechRadar Black Friday
Telefoons Editor

De LG OLED-C8