Grijp deze Google Startpagina Mini met Bevroren 2 reserveer bundel voor slechts $25 voor Black Friday

De Google Startpagina Mini-prijs heeft net zijn teruggebracht tot $25 bij Walmart, en de Google luidspreker wordt geleverd met een Bevroren 2-lezen samen het boek te starten. Er is nu officieel geen excuus voor het niet hebben van een smart speaker in elke kamer van uw huis. Dit is een goede start aan het begin van de Walmart Black Friday event.

De Google Startpagina Mini werd uitgebracht in 2017, een voorloper van de nieuwe Google Nest Mini uitgebracht dit jaar. Dat wil niet zeggen dat deze Woning Mini is niet de moeite waard oppakken. Voor $25 en je krijgt van Google (vorige) vlaggenschip miniatuur smart speaker, een uitstekende kleine centrale hub voor uw smart home geïntegreerd met de krachtige Google-Assistent en een luidspreker die zal dienen voor alledaagse doeleinden.

Door vergelijking, het Nest is een speaker met een beetje meer pit – beter denken bass en algemene punchier geluid -, maar ook een serie van LED-verlichting die het beheersen van de eenheid een beetje gemakkelijker te maken door de hand. Het kost ook $50. Voor de helft van de prijs die u voor het verkrijgen van vergelijkbare specs en een besparing van $25 een voorsprong van Black Friday door het opofferen van een kleine speaker kwaliteit.

Ook opgenomen in deze bundel wordt de Bevroren 2-lezen samen het boek, onderdeel van Disney ‘ s verplaatsen in de smart speaker ruimte met een reeks van geïntegreerde storybook ervaringen. Als je begint te lezen in het boek hardop voor uw Google-Home Mini vult de ervaring met de geluidseffecten en muziek, waardoor dit de perfecte bundel te halen op tijd voor de feestdagen. Zeker niet laten gaan…

Google Home Mini + Diepvries 2 reserveer bundel | $49 $25 bij Walmart
De Google Startpagina Mini is de voorganger van de nieuwe Google Nest Mini – kleine smart speaker hubs voor uw huis aanbieden die de Google-Assistent voice control. Grijp deze $25 en bespaar 50% op zowel de Google Startpagina Mini luidspreker en de Bevroren 2 samen worden gelezen boek ervaring! Het is eigenlijk goedkoper met het boek van vandaag als Walmart is de verkoop van de Mini zonder het voor $39.
Bekijk De Deal

Als de Google Startpagina Mini is niet voor u, waarom niet check out de beste van Google Nest Mini deals rond. Of, als u op zoek bent naar een smart speaker om te werken met Alexa, een kijkje nemen op de beste goedkope Amazon Echo prijzen die we hebben gevonden.