Moet ik kopen de Bang & Olufsen BeoPlay H4 draadloze hoofdtelefoon?

De bottom line: Niet iedereen heeft behoefte aan een hoofdtelefoon druppelen met tech. De Bang & Olufsen BeoPlay H4 zijn vaste draadloze koptelefoons die geen actieve noise cancelling, jaw-dropping levensduur van de batterij of aptX HD. Echter, ze zijn comfortabel, geluid en zien er goed uit, en de laatste een stevige 19 uur tussen kosten. B&O neemt ook het gebruikelijke benadering van materialen. Als iets lijkt op metaal, het metaal. Deze lederen pads? Ze zijn van echt leer, niet synthetisch spul. Bij de lancering prijs van de BeoPlay H4 misschien een moeilijk te verkopen in een wereld van super-geavanceerde hoofdtelefoon zoals de Sony WH-1000xm2. Maar soms kunt u ze vinden op verkoop onder hun standaard prijs online. Zorg ervoor dat je als bas, hoewel, als er heel veel van hier.
Echter, er is geen aptX, NFC of actieve ruisonderdrukking. Ze is misschien niet de beste keuze op de prijs als je wilt een paar om te dragen op een bijzonder drukke woon-werkverkeer.