POCO F2 en F2 Pro gevallen op het land op Spigen case-maker van de website zinspeelde op een nakende lancering

Op het moment van de lancering van de Redmi K20-serie, het gerucht ging dat Xiaomi had gedaan met de POCO merk. De directie van het bedrijf hebben vaak gezegd: bij druk op de briefings die hun POCO sub-merk heeft een toegewijd team van mensen. Het is nog niet geopenbaard iets anders dan deze, en na verloop van tijd, de telefoon heeft omgevormd tot een cult-status bij de fans te wachten op de tweede generatie POCOPHONE. Het ziet eruit als het eindelijk tijd is, en met Realme gearing up aan te brengen X2 Pro in India al snel denken we dat de timing kon niet beter.
De foto ‘ s onthullen een triple camera-instellingen op de rug met een rood/witte accenten camera module. Alle van de andere elementen in het ontwerp lijkt op de Redmi K20 telefoons. Het kan betekenen dat de POCO F2 en POCO F2 Pro zijn omgedoopt versies van de Redmi K20-serie, hoewel we hopen dat het bedrijf vasthoudt aan de prijs die de eerste POCO telefoon zo populair is.
Voor alle voordelen en nadelen, de POCO F1 was een van de goedkoopste Snapdragon 845 telefoons op het moment van de lancering in augustus 2018. Dus, als Xiaomi heeft plannen voor een vervolg, we hopen dat het wordt aangedreven door dit jaar de flagship-processor, de Snapdragon 855. Hoewel de SD-855 Plus is uit, het zou alleen maar de telefoon antwoordapparaat een beetje duurder. Dat gezegd hebbende, Spigen website van de nota van het bestaan van POCO F2 Pro ook.

(Image credit: de Toekomst)
POCO F1

POCO F2 (ook wel POCOPHONE F2), de vermeende opvolger van een van de meest populaire smartphones van 2018 de POCO F1, heeft eindelijk zijn aanwezigheid gevoeld. De langverwachte telefoon heeft compatibel robuuste pantser en transparant geval vermeld op de Spigen website. De populaire geval maker is de verkoop van twee gevallen voor de vermeende POCO F2, POCO F2 Pro kost .99 en .99.