PS5 kan een verrassing exclusieve spellen, als Sony speurtochten voor de nieuwe studio ‘ s

Een van Sony ‘s meest recente acquisities was van Insomniac – ontwikkelaar van Marvel’ s Spider-Man, één van de beste PS4 exclusives in de recente geschiedenis. Uiteraard is Sony op zoek naar herhaal de truc wanneer het passend is dat een goede (Sony en Insomniac nauw samengewerkt jaar op de Ratchet en Clank-serie voor de overname), maar iedereen die niet op de PlayStation ecosysteem zou kunnen verliezen als één van hun favoriete multi-platform ontwikkelaars begint alleen het maken van PlayStation spellen.
Ryan toegevoegd: “het Kopen van studio’ s is nu een zeer dure onderneming is […] Er is ruimte voor ons om meer te doen in dat gebied, maar we moeten ervoor zorgen dat het bedrijf goed is. De integratie kant van de dingen… dat is een saaie business ding om over te praten, maar de wereld is bezaaid met illustraties van dat catastrofaal verkeerd na de overname.