Red Dead Redemption 2 prestaties: je gaat naar een stevige gaming PC

Het is geen geheim dat Red Dead Redemption 2 heeft een beetje een rocky start op de PC. Wanneer het spel voor het eerst de straat op, het kon niet eens lopen op onze test-systemen, en we waren niet de enigen geconfronteerd met dit probleem. Nu, Rockstar heeft een patch voor de game te maken die afspeelbaar zijn, wat betekent dat we eindelijk kunnen vragen: “hoe gaat het draaien?”.

Nou, het antwoord is een beetje ingewikkeld. In het algemeen, het spel is heel veeleisend, en zelfs de meest krachtige hardware op de markt zal moeite hebben met lopen, het spel op een soepele framerate bij 4K. Echter, we zagen de speelbare prestaties van elke kaart in onze line-up testen, maar iedereen die op zoek is naar rock dit spel op een hoge refresh rate gaming monitor kan uiteindelijk teleurgesteld.